červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23317
26.11.09 13:04

Vitamíny taky neberu, jen kys.listovou, ale asi budu brát mamavit, jako u Elišky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 13:04

klostermanka: četla jsem výbornou radu, jak se preventivně chránit před chřipkou…kromě klasiky dodávat tělu vitaminy a mýt si často ruce je dobré 2× denně kloktat slanou vodou a vyčistit si tou vodou i nosní dírky. Tak se vůbec vir nedostane do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
26.11.09 13:05

Já doufám že nám se chřipka vyhne, jak jsem doma na RD tak moc mezi lidi nechodíme, teď se toho snažíme vyvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 13:07

Hannyck: taky jsem doma, nepracuji, a je to možná nejlepší varianta, jak nechytit někde v mhd nebo v práci chřipku…máme štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
26.11.09 13:11

hmm, jako novinářka mezi lidi občas musím… ale mám obavy. doufám, že se nám to vyhne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
26.11.09 13:13

Ahoj holky.
tak nejprve vítám nové těhulky!určitě zapíšu do seznámku,dnes jsem dopisovala seminárku,tak nějak nebyl čas.

vitamíny:nemyslím,že je to nutnost.sou to jen doplňky.při prvním těhu jsem je brala a na nějak pravidelně.spíš bych apelovala na vyváženou stravu a dobrej je špenát,brokolice a pod.

porodnice.no o Hradci jsem slyšela různé názory.Je to takový střed.Při komplikacích bych tam ale nechtěla být,známá měla dost špatnou zkušenost..jinak taková drobnost,plínky tam nedávají…Budějovice-tam to jde jak na běžícím pásu,žádný osobní přístup (zkušenost mojí ségry)..Krumlov-švagrová neměla zrovna dobrou zkušenost tak nevím..Já rodila v Prachaticích a byla jsem spokojená až teda na pár drobností,ale porod jako takový byl super díky tomu že tam byla skvělá porodní asistentka a můj přítel,který chce jít znovu.

No a my se přítelem známe 5 let,jsme spolu oficiálně 4 roky.První mimi bylo po roce nažení,ted se nám to povedlo po 2 měsících.Svoji nejsme :)

Holky jdu s malým ven,když je tak hezky.půjdem taťkovi naproti a za hodinu jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá.
zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 13:13

holky, nebojte. Já myslím, že je to pěkně nafouklá bublina a když se budete trochu chránit a vyhýbat rizikovým místům, tak bude všechno v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 13:16

Werča: díky za tabulku, myslím, že na doplňování máme moooře času :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
26.11.09 13:16

Werčo tak držim palce k úspěšné KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.11.09 13:19

Já jím jenom listovku a to ještě když si na ni vzpomenu :oops:.Holky jste tu některá z moravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
26.11.09 13:20

Weru, držím palečky na dnešní KO a dej vědět, ju?

• Citovat
  • Upravit
5826
26.11.09 13:25

Holky,
tady se to tedy rozjelo.
Já si vybírám porodnici v Praze. Máme tu nevýhodu, že se musíme registrovat - většinou už ve 14 tt. Já mám zatím vybrané 3 porodnice - Motol, Apolinář a Krč. Zatím nevím, pro kterou se rozhodnout, je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
26.11.09 13:27

Weru také držím palečky!!

No jinak něco o mně: Myslím, že jsem tu „služebně nejstarší“, s manželem jsme spolu 16 let, o 3.mimi jsme uvažovali dlouho,ale nějak se stále nemohli rozhodnout, až jsem nakonec v březnu vysadila HA a v srpnu se začali pokoušet. Vyšlo to po 3 měsících.

Co se týče chřipky prasečí, tak prevence je kloktat slanou vodu jak psala aartep nebo Listerin,který kloktám já, no ruce se snažím mýt pravidelně a tak nějak dodržovat životosprávu. Taky mám strach, ale píšou, že postihuje lidi se sníženou imunitou, tak se to snad nás nebude týkat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.11.09 13:30

nativa: byla jsem v září v Krči na laparoskopii a byl tam naprosto úžasný personál - sestry i doktoři, byla jsem z toho úplně paf :lol: . Ale sama plánuji asi Apolináře…Krč mám totálně z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.11.09 13:37

Aartep: díky moc. Já mám taky Krč z ruky, ale slyšela jsem na ně samou chválu. Chci určitě darovat pupečníkovou krev - takže si musím prověřit, které porodnice v Praze to dělají - naivně jsem si myslela, že všechny. No jo, je to pro mě poprvé, tak se ještě musím hodně učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí