Poradna duly
Jana Čurdová
holky,super,že píšete info..jména psát nebudu,bychom se v tom stejně blbě orientovali.špatně jsem se vyjádřila předtím,budou tam jen přezdívky
postupně vše doplním,zatím sem dávám ukázku
http://img5.rajce.idnes.cz/…/tabulka.JPG
Werčo díky, a doplňuji, že jsem z Jindřichova Hradce, ročník 1979, MS 28.9. a TP 5.7.
jo a Prachatice jsou úžasný, byla jsem tam tři roky na škole ![]()
Cvalenka píše:
teď jsem si všimla, že máme uplně na stejno poslední MS
taky na to koukám. To je fajn, protože jak to zatím tajíme, nemám si o tom s kým povídat… tohle mi zkracuje to čekání. Jsem ještě navíc na nemocenské s zánětem achylovky… údaje do tabulky:
Petra 1984, Tábor, PM: 18.10., TP: asi 28.7.
Ahoj, Werčo tak jsem ti poslala SZ s údaji, zapomněla jsem rok narození: 1983. Omluva. Tabulka je super nápad.
teda vy jste šikulky ![]()
marye: původně pocházím z jindřichova Hradce
taky jsem tady byla na škole a už jsem tu zůstala ![]()
Bezva. Jsi šikulka, Weru. Takže já - rok narození 1985, České Budějovice, TP (zatím jen podle internetu) 14. 7. 2010
Werča píše:
marye: původně pocházím z jindřichova Hradcetaky jsem tady byla na škole a už jsem tu zůstala
tak to jsou dobrý souhry. u mě je to ještě pestřejší, mám na kontě skoro všechna jč města
jsem ze Strakonic, pak jsem byla v Prachaticích na škole, pak v Písku kvůli práci, poté v ČB kvůli práci a nakonec jsem s manželem (který odtud pochází) zakotvila v J. Hradci ![]()
jeeeeee,já mám takovou radost,že vás je tolik z jížních čech.v březnu 08 byly holky převážně z Liberce a Prahy,takže jsem se s nima ještě ani neviděla,a to se celkem často schází
Werčo u Cvalenky je asi špatně TP - měl by být 25.7.10 ne?? Máš tam 15.7
marye píše:Werča píše:tak to jsou dobrý souhry. u mě je to ještě pestřejší, mám na kontě skoro všechna jč města
marye: původně pocházím z jindřichova Hradcetaky jsem tady byla na škole a už jsem tu zůstala
jsem ze Strakonic, pak jsem byla v Prachaticích na škole, pak v Písku kvůli práci, poté v ČB kvůli práci a nakonec jsem s manželem (který odtud pochází) zakotvila v J. Hradci
tak to je opravdu dost složité
ale náhoda moc pěkná
Petulinda: no nevím,na předchozí stránc psala tenhle termín…ale určitě mě opravujte když bude nějaká chyba ![]()
to se to tu pěkně rozrůstá, to je dobře ![]()
Werco: super tabulka, jinak mě tam napiš zatím jako Teru, PM 24.9. TP 1.7. KO 1.12. zbytek údajů až po kontrole…