červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
24.11.09 12:59

pěknej den :)

Tak jméno opravdu ještě nevybírám.Myslím,že je na to brzy,radši opravdu počkám,až do toho 12.týdne a pak se uvidí :) Průkajdu jsem taky dostala na konci prvního trimestru-takže 12tt…No a příznaky..u prvního to bylo se vším všudy,nevolnosti 24 hodin denně,únava,bolavá prsa,náladovost žravot..teď teda chodím furt čůrat,blbě mi není,jsem unavená,brečím kvůli všemu,bolí mě břicho a mlsám…

Marye,vítám Tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.09 13:00

ahojky, super, že se to tu rozrůstá, ale koukám, že i ubývá, tak doufám, že už budou těhulky jen a jen přibývat…já jdu na druhou ko za týden, a hned ráno na odběry…jinak příznaky, no všemožný chutě, únava, bolest prsou…už aby ta ko byla za mnou, at si můžu oddechnout, že je vše v pořádku po dvou potratech… :-(

Teru

• Citovat
  • Upravit
37
24.11.09 13:58

já to teda zatím řekla jen manželovi a svojí mamce, jinak je to tajemství, přemýšlím, že když bude vše ok, řekneme jim to pod stromečkem nebo až v lednu… uvidí se. Je pravda, že toho špatného se stalo už dost… teď nás čeká kulatění. Víte co je nejvtipnější? Můj táta čeká mimi se svou mladou ženou v dubnu, tzn. že strejda či teta by byla o tři měsíce mladší než neteř… život přináší opravdu záludnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.09 13:59

koukám ale, že zatím nikdo nemá žádné velké nevolnosti… jsem zvědavá, jak to bude postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
24.11.09 14:03

tak jméno mi taky připadá taky zatím ještě předčasné, nechci tentokrát nic zakřiknout. minule jsem vše brala jako samozřejmost a ejhle… ne, tentokrát budu k děťátku přistupovat jako k zázraku se vším všudy :-D konec 12tt mi vychází těsně před Vánoce, takže si myslím, že mě pak na další kontrolu objedná až po nich. proto váhám, jestli má odtajňovat jako dárek pod stromeček, nebo pak raději ještě vyčkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
24.11.09 16:18

ahojky, já jsme v pátek našla // na TT a stále zesilují, v pondělí jdu an kontrolu ke gynekologovi tak uvidíme. termín poslední menstruace mám 20.10. tak to taky vychází na konec července. Mám takové zvláštní pocity, strach a radost zároveň. Zkoušeli jsme to teprve 4 měsíce, tak jsem počítala že se zadaří později. Máš nějaké nevolnosti nebo jsi ok? jana

• Citovat
  • Upravit
37
24.11.09 16:47

marye, já to s tím jménem spíš myslela jako inspiraci, každý si říká už nějakou dobu, jaká jména se mu líbí a po tom, co jsem s kamarádkama prošla několikrát kalendáře a seznamy, jsem si také už nějaká vybrala… taky to beru jako velký zázrak a nechci nic zakřiknout… zároveň jsem už unavená z obav a strachu z komplikací, že chci tentokrát věřit, že vše bude normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.11.09 17:00

Ahoj holky :-)
Vítám nové maminy :kytka:
Já už mam týden za kamarádku naší toaletní mísu :lol: …je to každý den horší a horší.Na jídlo se už nemůžu ani podívat ..tak je snad všechno OK…
Mějte se dobře a ať mimíšové rostou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
24.11.09 18:09

Paddy, to je sranda, jak je to u každého jiné. Já zase jím rozhodně víc, co vidím, na to mám chuť, často spleskám všechno dohromady a i tak je mi fajn… Držím palce, ať se to zlepší! :-)

• Citovat
  • Upravit
37
24.11.09 19:06

paddy, vyhráváš první cenu za nevolnost… gratulace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika Kalis
24.11.09 20:05

mimco

Ahoj ja cekam mimco v cervenci. :-)

• Citovat
  • Upravit
veronika Kalis
24.11.09 20:06

Ahoj jak se mas

• Citovat
  • Upravit
veronika Kalis
24.11.09 20:07

Ja jeste nezvracim

• Citovat
  • Upravit
5826
24.11.09 20:22

Ahoj holky,
tak mám po první KO. A všechno je OK. :srdce: bije, velikost odpovídá 8tt. Termín mám předběžně na 6.7.
Takže všem držím palečky a těšte se.
Já si teď připadám jak v ráji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
24.11.09 20:57

Navita tak veliká gratulace :kytka: , dneska jsme to holky zvládli na jedničku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí