červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
24.11.09 11:21

ahoj holky, taky se k vám přidávám. // jsem našla už před několika týdny, ale po předchozím zážitku se bojím, abych něco nezakřikla. na konci května jsme přišli o miminko ve 12tt. TP mi podle MS vychází na 5. 7., ale při poslední kontrole před dvěma týdny bylo děťátko asi o tři dny větší. na další kontrolu jdu 2.12. a mám pocit, že už to nevydržím. taky se pořád pozoruju, sleduju, co mě kde píchne… asi je to normální :-) děti zatím žádné nemám… tak snad teď už :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 11:29

Péťonilko,

Do třetice všeho DOBRÉHO, všechno bude dobrý a v červenci budeš mít krásného zdravého uzlíčka :srdce:
Napadají tě samá zajímavá jména, já se držím při zemi a lákají mě taková ta tradiční :-)
Z příznaků mám velkou žravost, ráno mi bejvá skoro jak při kocovině, Dost mi vyrostli prsa a mám šílený sny, ale fakt bláznivý. A pobolívání podbříšku.
A ten nejhlavnější, s manželem jsme měli problém v sexu, byla jsem nyfomanka a od 15.11. jako když utne! Je to super pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy333
24.11.09 11:29

Kendro, je mi to moc lito :cry:
Nevim jestli je to normalni, nemam prehled o dalsich diskuzich, ale prijde mi ze je nas tu se spatnym koncem uz fakt moc.
Urcite zajdi k doktorovi at te zkontroluje, a pokud to bude mozne tak doporucuju nepodstupovat revizi. Mne do ni taky tlacili, ale protoze jsem krvacela sama a taky sly kusy sliznice, tak jsem to riskla bez a odeslo to uplne samo. 2 dny extremne silnyho krvaceni a velky bolesti bricha, ale pak uz jen doznely mesicky a ted 12 dni po uz se fyzicky citim uplne ok. No a psychicky je to jak na houpacke, chvili ok, pak vidim nejakou tehuli a je mi smutno. Ale cim vic se blizi moznost dalsiho snazeni, tim je to lepsi. Hnedka po prvni MS bych to chtela zkusit znovu.
Takze posilam moc energie a sily, abys to vsechno zvladla s co nejmin bolesti a uvidis, ze se nam to podari velmi rychle znova a to uz budou krasna zdrava miminka. :kytka:
Moc ti drzim palce
MisoN uz se citis lip? Je krasny, kdyz uz jednoho prcka mam. Moje to melo byt prvni, takze mam porad pocit ze ten zivot je takovej prazdnej, ale to se urcite rychle spravi.
A vam ostatnim tehulkam drzim vsechny palce co mam, at uz zadne problemy nejsou a koukejte se radovat a uzivat tehotenstvi protoze na starosti je vzdycky casu dost.
Mejte se krasne

• Citovat
  • Upravit
174
24.11.09 11:31

Marye

Vítáme tě a držíme palce!
Já jsem taky narozená 5.7. :-) akorát 1987

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.09 12:07

jako že je dobrý pocit nebýt nymfomanka?
Já radši se sexem chvilku počkám, až budu klidnější, že se mimi udrží… pak doufám, že se mu budeme moct oddávat dle chuti.
Vítám nově příchozí a palce držím těm, co o mimi přišly, aby zase k jinému přišly. Já už byla unavená, jelikož se snažíme rok a půl a ty řeči, ať na to nemyslím… hrůza.. no a přesto, že jsem na to myslela, jsem otěhotněla. Takže to tak úplně neplatí. V kolikátém týdnu to tak oznámíte okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 12:20

Péťonilko,

jo, je dobrý pocit, že je Pepa v klidu, že ho každej večer neopruzuju se svojí nepotlačitelnou chutí a tak vůbec…
U mě to už ví rodina a teď už i v práci, protože jsem radši zůstala kvuli špinění na neschopence. Dělám totiž se zvířatama. Kamarádům to řekneme, až mi to doktor potvrdí, maj taky čerstvě mimi a ví, že se snažíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
24.11.09 12:25

Ahojky, tak se hlásim z kontroly. Vše je v pořádku, už jsem viděla i srdeční akci. Tak jsem moc šťastná. Teď jdu na ko 15.12. kvůli lepšímu měření a určení přesnějšího termínu porodu, bo podle MS se mu to nepozdává, prý to vypadá tak o 4 dny mladší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
24.11.09 12:25

Holky, normálně, já už se sem bojím skoro i nakouknout, jestli se nestalo zase něco dalšího… :-( Opravdu nechápu, co se to děje, že je toho tolik.

Cvalenka - já nad jmény ještě moc nepřemýšlím, teď se upínám k té první KO, aby bylo vše v pořádku, tak snad se po ní už pak po jménech začnu více pídit… :lol: Ráda si ale přečtu, jaké se líbí ostatním. S tou průkazkou nevím, asi jak který doktor, ale souhlasím s Petronilou, že někdy okolo toho 10 tt.

Petronila - jak ses ptala na ty příznaky, tak já taky nic moc. Nějaké dny si připadám vyloženě netěhotně… :lol: Občas mám pnutí v bříšku, ale vyloženě mě břicho nebolí, nikde mě nepíchá, unavená jsem tak normálně a lítostivá taky nejsem. Jen mám trochu citlivá prsa a už se mi bříško docela zvětšilo. Nepřibrala jsem, ale už ho představte si musím trochu maskovat… :-D Oznámit bych to chtěla rodině pod stromečkem, v práci a ostatním hned v lednu. Budu začínat čtvrtý měsíc (snad!), tak to bude myslím tak akorát… :-)

Vítáme novou těhulku Maryi a držíme moc palečky, aby na potřetí vše vyšlo!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
macicek111
24.11.09 12:27

Hannyck, super!!! :potlesk: Konečně dobré zprávy! :dance: Moc gratuluju!! Kéž bych mohla říct za týden to samé! Bojím, bojím… :-?

• Citovat
  • Upravit
23317
24.11.09 12:33

Já taky nad jmény nepřemýšlim a manža už má jasno, když kluk tak Martin po něm :mrgreen: .
Příznaky taky nic moc nemám, jen někdy trošku bolest v podbřišku a trochu víc únava. Hlavně že mi neni špatně.
A průkazku náš dr. dává ve 12 tt. Nebo aspoň u Elišky mi ji tak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 12:34

Macíčku,

neboj, všechno bude v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
24.11.09 12:36

Určitě bude už vše v pořádku holky, snad už toho tu bylo dost ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 12:38

kouzlo

abych ukončila obavy všech těhulek, které stále očekávají, všechny nás začarovávám, že bolavého a smutného už bylo dost a nám vše dobře dopadne. Uvolněte bříška, hodně odpočívejte a myslete na hezkou budoucnost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
24.11.09 12:45

Marye - omlouvám se a držím palečky, ať to vyjde NA PODRUHÉ, spletla jsem si tě s Petronilou, která bohužel přišla o dvě miminečka.

Jé, Cvalenko, ty jsi úplnej kouzelník! :potlesk: Kéž by nám to všem pomohlo. Holky, ty co jste ještě nebyly na první KO, děláte si ještě občas testy, jestli vám neslábne čárka? Já tak 1× za tři dny a krásně mi tmavne. Teď už jí mám úplně temnou, takže to vypadá, že HCG hezky stoupá.

• Citovat
  • Upravit
23317
24.11.09 12:53

Já si test dělala jen dvakrát. Jednou mi vyšel negativní asi to bylo moc brzy a pak pozitivní. Já bych si už být tebou nedělala, myslim že jsou to vyhozený peníze a nervíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí