Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky ![]()
dlouho k vám nakukuji,ale ještě jsem něměla odvahu přidat se do diskuze. Konečně se po prvních nezdarech rozrůstá, tak jsem se rozhodla, že se k vám přidám.
Dle MS kterou jsem měla naposledy 17.10.09 bych měla být 5+4tt, TP 24.7.2010. Teď jsem volala ke gyndr a objednala se až na 7.12. na kontrolu, snad už něco bude vidět.
Jsem vdaná, toto je mé 3.těhotenství, mám doma 2 kluky 15 a 11 let. Pocházím ze západních Čech.
Tak to je snad vše o mně, doufám, že tu budeme spolu probírat už jen samé pozitivní zprávy a nic zlého nás nečeká!!!!
teď jsem si všimla, že máme uplně na stejno poslední MS
Ještě k vitamínům, já jsem už před otěhotněním začala brát Femibion 800, prý je doporučován genetiky, bere se až do 12.tt, pak se přechází na Femibion 400.
Macicku diky za privitani
jdeme na utz ve stejny den, tak si muzeme navzajem drzet palce. Ja mam normalni cyklus a jsem po IVF, tak vim i presne, kdy byla ovu (28.10.)
Cvalenko,Petulindo, mame to fakt stejne, ja mam podle MS TP 23.7.2010, tak snad se ho vsechny spolecne a pohodove dockame ![]()
Cvalenko co to spineni co jsi vcera psala, je to uz dobre? Kdy jdes ty na 1.utz?
Ahoj holky,tak jsem začala smolit tabulku pro přehled..zatím to vypadá tak,že je jméno, dál navrhuji rok narození,město odkud jsme,termín PM,TP…tak kdo bude chtít,může mi napsat info a do tabulky to doplním ![]()
od neděle špiním každej den, ale jen malinko, takže se snažím tomu nepřikládat žádnou váhu.
Na USG jsem byla 19,11 tam nic neviděl, jen narostlý endometrium, pak 22. na pohotovosti kvuli tomu špinění, tam už byla kavitace nebo pseudokavitace… ?! a ke svýmu gyn. jdu zas pozítří
tak u mě si můžeš poznamenat- 1987, Odolena Voda (u Prahy), PM 18.10 a TP 25.7.
Werčo poslala jsem ti SZ s údajema.
Díky že ses chopila tabulky, já bych na to byla antitalent ![]()
Nicky - to je fajn, že se nám to takhle sešlo…
Já měla ovu jen o tři dny později, takže jsme k sobě hodně blizoučko!
Jsem fakt zvědavá, zda už ty naše mimi budou „ťukat“ nebo uvidíme
až při příští KO. V kolik jdeš? Já až odpoledne (v 15:00) ![]()
Holky k těm vitamínům,
já až do včerejška brala Calibrum Babyplan, doktor mi včera napsal kyselinu listovou s tím, že bohatě stačí, že Calibrum můžu klidně dobrat, ale že v žádném případě to nemám brát dohromady. A taky říkal, že když si někdy zapomenu vzít, tak se taky nic neděje. Prý se od těch vitamínů fakt ustupuje, pokud máme dostatečně vyvážený jídelníček, tak nejsou potřeba.
Jinak pro Werču - to je super nápad. Já ti zatím poprosím jenom přezdívku bez roku narození - v práci to zatím neví a já nechci, aby to náhodou zjistili - byl by to malér asi by mě
- ale to asi má víc z nás. Takže za mě - Praha, PM - 29.9.2009, TP - 6.7.2010
jestli můžu k těm vitamínům svou troškou do mlýna: taky si myslím, že ty komplexy nejsou nic moc, i když je lékaři doporučujou. Já na to jdu trochu jinak, už od srpna beru chlorellu, ve které je také kys. listová a spoustu jiných vitamínů. Je to přírodní a vyléčilo mi to atopický ekzém. Četla jsem o tom spoustu článků, které ji mimo jiné doporučují v těhotenství a kojení, může se s ní dokonce začít i v těhotenství. Tak si myslím, že možností je víc než ty různý Babyplany, který ale podle mě ničemu neublížejí… myslím, že mimi může být v poho i bez jakýchkoliv doplňků.
Petronilo,
to vůbec neznám. To si kupuješ v lékárně nebo někde v bio prodejně. Mám také problémy s ekzémem - mám ho sice slabý, ale zlobí, protože se mi dělá na obličeji. To budu muset zkusit.