červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
23.11.09 17:39

Ahoj holky!

Se omlouvám,že se ozývám až teď.Ale nestíhám.Mám moc věcí do školy,do toho jezdím na praxe do školky,do toho předělávání bytu..no znáte to,když se to sejde..

Tak já jsem byla ve čtvrtek u toho doktora.mimofěložní těhu je vyloučené,jupí..ale stejně se mu to moc nezdálo.Prý mám nízké HCG,na UTZ byla vidět akorát taková bublina,ale aspoň něco.Jdu zase tenhle čvrtek.Docela si mě hlídá,tak doufám,že vše ok.

Kendra: tak se pozeptej známých na nějakou doktorku či doktora a přejdi,těhu se má prožívat v klidu a to jakýho máš doktora dělá opravdu dost.Jinak doufám,že vše ok,dej vědět.Držím palce :!:

Jo a vítám nové těhulky :dance:

tak a už nevím na co jsem chtěla reagovat.no nic..holky,hlavně v klidu,nic neřešit zbytečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
23.11.09 17:44

Jupíí, Werča se našla! :lol: Paráda. Zrovna jsem dožehlila a vzpomínala jsem na tebe, jak ti to asi dopadlo - fakt. Říkala jsem si, že když se neozýváš, jestli si tě tam někde nenechali, ale naštěstí dobrý. Tak nezapomeň dál referovat, ať víme co a jak… :lol: Hezký večer všem!

• Citovat
  • Upravit
2507
23.11.09 19:28

Rozloučení

:cry: Tak se s Vámi holky loučím. Než jsem stihla někam dorazit, tak se mi spustilo hooodně silné krvácení i s kusancema sliznice. Takže u mě konec :-? Teď už jen doufám, že nebudu muset na kyretáž a že se budem moct začít snažit co nejdřív o nové těhu. Trochu jsem to obrečela, ale jak říká manža…teď máme aspoň oba jistotu, že jsme zdraví a další těhu nebude problém (což je opak toho, co tvrdila bývalá dr.) Jinak tchýně mi sehnala nějakýho jejího kamaráda - gynekologa, tak ho vyzkouším. :wink: Mějte se tu pěkně a ve zdraví donoste vaše mimísky :palec: :palec: :palec: …držím Vám všem pěsti…ahoj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.11.09 19:43

Ahoj holky,
jsem taky z července 2009 a musím Vám říct jedno - užívejte si to, protože to uteče tak rychle, že si to člověk ani neuvědomí a už rodí :-D 17.11. jsem našla své dvě // a byl to teda šok, ale dneska mi v postýlce spinká 3,5 měsíční zázrak jménem Michalka. Držte se, ptejte se, chcete-li a těšte se na drobečky.

Vám, kterým těhotenství nedopadlo přeju hodně síli do dalšího snažení…

Tak a já jdu koupat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
23.11.09 21:21

Ahoj, jsem taky z července 2009, všem holčinám přeji co nejvíc pohodové těhotenství, bez stresu a větších starostí :palec: . Těm, co bohužel potratily, přeji, aby brzy našly opět // na testíku a hodně sil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 08:37

Kendra:Ahoj.Držím palce k dalšímu mimi. Hodně štěstí, všechno bude dobré :hug:

Příspěvek upraven 24.11.09 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 08:46

Obrázek: Moooc děkujem za povzbuzení, je to příjemný. Všechno bude dobrý. Vojtíšek je nádhernej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.09 09:00

také se přidávám do skupiny… // vyšly 19.11., na prohlídku jdu 3.12., spočítala jsem ale, že termín by vycházel na 28.7… tak sem asi patřím… ale mám už dvě neúspěšné zkušenosti, tak čekám a čekám a nechci nic zakřiknout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.09 09:11

musím říct, že čekání na kontrolu není zrovna lehké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 09:53

Vítáme tě

A držíme pěsti! :srdce: Petronilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
24.11.09 10:10

Kendra - strašně mě mrzí, že to takhle skončilo. Ten červenec je snad opravdu začarovanej!! :-( Přeju ti moc, moc štěstíčka v dalším snažení, ať nemusíš čekat dlouho a je vše v pořádku! :hug:

A co ty, Cvalenko? Byla jsi včera u svého dr. po té víkendové pohotovosti, jak jsi psala? Řekl ti něco nového?

Petronila - ahojky, vítáme tě mezi nás. O tom čekání na první kontrolu mi povídej… :roll: Já jdu o dva dny dříve než ty a už se nemůžu dočkat!!

Holkám z července 2009 děkujeme za podporu! Jste zlatíčka! :dance:

• Citovat
  • Upravit
174
24.11.09 10:51

Macíčku,

volala jsem včera doktorovi, porovnal výsledky dvou krví a řekl, že HCG je dobrý, že stoupá a ve čtvrtek nebo v pátek jdu na kontrolu, už bude něco vidět. Pořád trochu pošpiňávám, mám bejt doma ale myslím si, že je to jen takovéto doznívání měsíčků. myslím, že kdyby to znamenalo něco špatného, už dávno krvácím nebo mám bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 10:55

Poraďte, prosím

Doktor řekl, že mám přijít ve čtvrtek nebo v pátek. Nevím kterej den, jestli dřív kvuli tomu špinění nebo v pátek aby o den víc mimi rostlo a bylo dobře vidět na USG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.11.09 10:57

jména

jo a holky, přemýšlíte, jak pojmenujete svoje uzlíčky? Piště, co vás napadá :-) u nás kluk musí bejt Pepa (z generace na generaci) a holčička se mi nejvíc líbí asi Terezka. Co myslíte?
V kolikátém týdnu dává doktor průkazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.09 11:14

Cvalenka: Myslím, že průkazka se dává až tak kolem 10. týdne, ale ať mě zkušenější opraví. Pevně věřím, že se k ním v pořádku dostaneme. Já po jednom mimoděložním a zamlklém těhotenství jsem už trochu střízlivější… jenže, stejně už přemýšlím o jménech: holčička: Jorika, Selma, Stella
kluk: Hugo (to je manželovo nejoblíbenější), Mikoláš… ale líbí se mi jich víc… je to zábavné číst si ta jména.
Můžu se ostatních zeptat, zda máte nějaké příznaky?
Mně totiž kromě bolavých prsou nic není… ani únava, nevolnosti, mám jen možná větší hlad a pláču i u TV zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí