Poradna duly
Jana Čurdová
Dobréé ráánko!!!
holky odpočívat,odpočívat odpočívat.. jsou to nervíky,ale určitě zbytečné
My tady tomu všichni věříme! ![]()
já jsem si dnes dělala taky testík.naštěstí čárka zesílila,tak jsem ráda..jenže vypadla mi před třemi týdny plomba ze zubu.u zubařky jsem objednaná až na 21.12 a pochybuji,že to vydržím,poněvadž se kousek toho zubu odlomil,takže ty ostré hrany mi dráždí dáseň a vnitřní stranu pusy (je to osmička) a to bolí a natýká,už jen čekám,kdy začne bolet zub.asi je na vytrhnutí a vůbec nevím jak se to v těhu dělá.něco jsem četla v diskuzích,ale je to nejasné.bez prášků na bolest po vytrhnutí bych to asi nevydržela..v pondělí se domluvím spíš s gyndařem
ahojky
já myslím že u me je to jasný..jne nevím co mám delat jkestly jet do nemocnice nebo čekat doma až to samo odejde..v noci sem se rozkrvácela
Peťo to je mi opravdu moc líto..Já nevím co v takové situaci,ale asi bych jela možná rovnou do nemocnice…
Ahoj Peťo, u mne je to taky jasny. Špinim porad a rano mi spadla bazalni teplota a test je opět slabší. Ráno jsem byla na krvi, výsledek bude až v 5 ale výsledek už je mi jasnej. Brečim už od večera a přemýšlím, jak se s tím srovnat. Být těhotná byl nádhernej pocit, moc dlouho jsem si to přála, mělo to být moje první. Ted se s tim budu muset nějak smířit. Navíc mám pocit že hormony se mnou cloumaly posledních 14 dní úplně šíleně, brečela jsem i u zpráv tak si dovedet představit co se mnou udělalo tohle. Peťo radši do nemocnice zajdi. Ať máš jistotu, že je všchno OK. Vám ostatním moc držím palce, ať vám to vyjde, krásně vám rostou miminka v bříšku a nic ošklivého vás nepotká. Nevím jestli budu mít sílu se sem na vás občas zajít podívat, ale zkusím to. Mějte se moc hezky. Pa
Koukám, kolik je tu dneska smutných zpráv
a já věřila, že to dobře dopadne.
Andik - tak aspoň, že to odešlo samo. Mně se to stalo u prvního taky. Výhodou je, že se můžete hned snažit znova. Tak budem držet palce, aby to vyšlo brzy
![]()
Udělejte si s manželem (přítelem) hezký den jen spolu a uvidíš, že bude líp ![]()
Péťo - ty asi sama víš nejlíp, jak se cítíš..Je mi to líto, zvlášť když to zažíváš po tolikáté..drž se holka, zase bude líp.
Teru - gratulace k srdíčku, aspoň nějaké dobré zprávy. Mně by zítra stačil pár milimetrový mimísek
Budu 5+6 tak to by měl být vidět, na srdíčko si ještě počkám ![]()
petra.lovosice píše:
ahojkyjá myslím že u me je to jasný..jne nevím co mám delat jkestly jet do nemocnice nebo čekat doma až to samo odejde..v noci sem se rozkrvácela
Péťo, já bych počkala. Pokud nemáš bolesti a teplotu, mělo by to být ok. Jen bych později zašla na utz jestli je vše ok. V nemocnici tě zbytečně hospitalizujou a budou čistit a třeba to ani nebude třeba…
ALe rozhodnutí je na tobě.
ani nemám sílu cokoli psát,v pondelí tam bylo, dnes už jen gestanční prázdný váček, zítra jdu na vyčištení.....proste já už nemám sílu dál se snažit, tehotnet a zklamávat se ..připisuji si 4 potraty a jedno zdravé díte…
ani červenec mi nebyl souzený..přeji vám at vám ostatním jde vše jak má,a na konci at držíte to vytoužený vonavý miminko..mejte se petra
tady sem ješte napsala deníček
https://www.emimino.cz/…hulkou-6638/
poprvé ale stejne to nepomohlo ![]()
Petro:
je to moc smutné, co tě potkalo…deníček krásně napsaný
![]()
Miso: držím palce zítra na ko, at je vše ok
Andik: ještě to nevzdávej, uvidíš co krev…
Dobré ránko.
Tak v noci jsem nemohla vůbec spát jak mě bolel zub,zubařka mě vezme až za týden,tak nevím co si vzít když se bolest zase vrátí a ona se vrátí
někde jsem četla že jsou dobré výplachy z hřebíčku a šalvěje.kdybyste náhodou věděli co se ještě v těhotenství může,napište,budu ráda…
..trochu jsem furt mimo z toho co se tu holkám stalo.mi přijde pak bolest zubu jako malichernost ![]()
Dobré ráno,
taky mi nějak není do psaní…je to hrozné, jak maminky které mimi moc chtějí tak o něj přijdou a ty co ho pohodí v tašce, tak jsou v pohodě ![]()
Já doufám, že dneska KO dopadne dobře a budu moct být trošku v klidu.
Werčo - tak to bohužel neporadím, v těhu se může jen Paralen a ten ti asi moc nepomůže. Já si zubaře teď schovávám až budu mít těhu průkazku, abych měla rovnou razítko. Máme teď akorát s prckem jít na preventivku, tak půjdeme o trošku dýl.
Andik - jak to vypadá? Asi né moc dobře, když jsi nenapsala… ![]()
Ahoj holky, hcg uz kleslo na 14, takze uz to odeslo samo. Strasne silne krvacim, vcera mne ukrutne bolelo bricho, noc byla silena. Nicmene nakonec jsem rada ze to nebylo snad mimodelozni protoze tim mne strasili. V deloze na ultrazvuku nebylo vubec nic videt, takze mne ani nebudou muset cistit. Jen nevim za jak dlouho to budeme moct zkusit znovu, jestli hned tenhle mesic anebo jeste cekat na dalsi mesicky. Nejdriv to pro mne byl hrozny sok. Uz jsem se krasne pripravila na to ze budu mit miminko, mela jsme krasne priznaky a hrozne jsem si to uzivala. Bohuzel clovek si zvykne na novou situaci hodne rychle. Zase prijde mereni bazalky, ovulacni testy, modleni se az se na tehotenskem objevi aspon stin carecky. Ale na druhou stranu jsou i horsi veci, a verim ze Peta, ktere se to stalo po ctvrte to ma mnohem horsi. I kdyz uz jednu krasnou holcicku ma.
Snad se dockam i ja.
Peto ten denicek je moc krasnej, i kdyz hodne smutnej. Myslim ze bysme to nemeli vzdavat. Treba se priroda umoudri…
Papa drzim vsem palce, at jsme si tu smulu vybraly mi s Petou a vam ostatnim uz vsechno klape bez problemu
Andik - pokud vše odešlo samo bez lékařů, tak čekat na snažení nemusíš. Tělo si samo řekne, kdy je připravené…a říká se, že po potratu jako když pohnojíš, tak budeme držet palce aby se // co nejdříve a hlavně tam zůstali
Bereš to sportovně, to je dobře. Drž se a až se podaří, dej vědět. ![]()
Pro tebe
![]()
Ahoj holky,
taky nemám moc chuť psát po tom co se stalo. Andy souhlasim s MisaN, je lepší takhle v začátku a bez problémů. Můžete se vrhnout hned znovu. Mě je dneska nějak divně, šoufl. Malá na dnešek blbě spala tak jsem jako po flámu.
ahojky, tak mám po dnešku těhu potvrzeno i se srdíčkem 6+5…ale koukám, že tady je nějak pošmurno..
Petrol, Andik: držím moc moc palce, at je vše v pořádku…
Nativo: další testík už si nedělej, akorát se budeš zbytečně nervovat z čárek, budeš porovnávat s tím prvním, takhle ti vyšel pozitivně, tak se těš na ko..
Teru