červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
7.11.09 16:51

holky taky Vam vsem preju uspesny tehu bez vetsich problemu :wink: ja to pred rokem vedela uz 4.den, ze jsem tehule a ted tu na me kouka mala princezna :huban:
uzivejte si to :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.11.09 16:52

Marci1982
dekuji, beru už ultrogestan a zatím to vypadá že to klapne..já tomu veřím..chci aspon ješte toho sourozence pro malou :wink:

všechny ostatní vítám..a přeju všem at to společne dotáhneme až do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.11.09 17:43

Petra.lovosice: a jak často bereš Ultrogestan? Ten ti předepsal pro jistotu nebo jste teď měli nějaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.11.09 17:48

tak já ho mela už u malé, ted v září taky ale to už bylo zbytečný a zbyl doma, tak sem ho začala hned brát, ale mluvila sem s dr a stejne by mi jej dal,jinak 3×1 zavádím,špinila sem jen na začátku a chvilinku..tak snad už nebudu..teda zatím je to dobrý, ale já sem před míšou přisla jednou o to v 11 a ve 12 tt..takže ..celý první trimest se budu jen pozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
7.11.09 18:43

Ahoj holky, jsem moc ráda, že se začínáme scházet :-) a děkuju červencovkám 2009 za podporu … :-) Máte krásná miminka.. už abysme taky drželi v náručí ta svoje :-)
Zrovna dneska trochu plaším, protože jsem neležela s nohama nahoře uplně tak, jak bych měla :oops: a trochu mě píchá v břiše (trochu jako kolem ovulace)…hlavně po stranách. Zase se pozoruju, jestli mě dostatečně bolí prsa a je mi pořád tak nějak šoufl :roll: nj, na něco se asi nedá zapomenout :cry: …jinak taky beru utrogestan,ale v menší dávce, než bych asi měla, protože moc zadržuju vodu, takže Dr. vybral cestu menšího zla…snad…Snažim se myslet pozitivně a jsem moc ráda,že si tady budu moct s někým popovídat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
7.11.09 18:52

Paddy - mně taky občas pobolívá bříško, občas vpravo občas vlevo…někdy už si myslím, že snad MS dorazí, ale vše je ok. Je to normální. Měla jsem to i v prvním těhu. Sice už to jsou 4 roky, ale matně si pamatuju :wink: Věřme, že to všechny dotáhneme do zdárného konce a miminka budou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.09 19:28

ahojky, tyjo tady se to za tu chvilku rozrostlo, já měla posl.ms 24.září, tp mi podle netu vychází na 1.7. k dr jdu v út dopol, tak jsem strašně napnutá, taky proto, že jdu k novému…o jedno sem přišla v 6.týdnu a o druhé v 8.týdnu, tak se teď hrozně pozoruju :-( :-( Teru

• Citovat
  • Upravit
10766
7.11.09 19:32

Teru - teda to se ti nevidím. Já přijít o mimi, tak jsem u dr co týden. Já měla poslední MS 2.10. a měla jsem min. týden dutinku, tak ty už mimi budeš mít i se srdíčkem. :srdce: Držíme pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
7.11.09 19:36

Mě taky pobolívá podbřišek, jak kdyby měla MS přijít. Jinak mi je taky tak nějak pořád šoufl. Ale jde to. Teda jak tu čtu o těch ztrátách tak se trochu bojim bojim. Ale určitě to bude OK a všechny budeme mít v červenci mimuška v náručí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.09 19:39

Miso: díky…naštěstí už jedno dítko dom mám, tak to není tak zlé…

Hannyck: jej, já tě nechtěla strašit…

• Citovat
  • Upravit
12947
7.11.09 20:11

holky i me pořád bolí nebo píchá ted zrovna na pravo, nekdy i na levo…furt lítám na záchod a sleduju toaleták..šílený se mnou co..no jo když já se fakt bojím..řekla sem žeuž naposledy to skusím..že na to nemám ani nervy ani sílu…jako mít 5 tehotenství, pokaždé se radovat a nic…proste když to nevýjde..tak budu mít aspon jedináčka..protože díte z detskýho domova se muž bojí vzít..sme o tom nák tak už mluvily…problém u me není otehotnet jao mimi..udržet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.11.09 20:16

paddy a jak ten ulttoš bereš ty, ono nám po nem bude troškuvíc špatne, abudem více unavení, ospalý ale vydrž telo si na to zvykne a pak už to pujde..já ho mela předtím až do 17 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
7.11.09 20:17

Neboj, on to určitě bude dobrý. Musíš tomu věřit a né se nervíkovat. To mimi neprospěje. Jak to má být tak to bude. A bude to dobrý. Moc ti to přeju po tom co jsi si zažila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.11.09 20:18

Tak konečně je tu červenec 2010 :-) Když si vzpomenu před rokem :-) jej…je to přesně rok, co jsem ukázal manželovi pozitivní těhu test s //…to bylo radosti :-) také jsem totiž poprvé prodělala zamlklé těhu a pak to vyšlo :-)
Tak holky držím všem moc palečky :palec:
Také jsem brala Utrogestran a také jsem se pokaždé děsila, že najdu na toaleťáku krev…no a podívejte…Honzík mě tu pěkně už nějaký ten pátek prohání a nedá spát :huban:
Nebojte bude to dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.11.09 20:19

hanyck..já vím myslím pozitivne ale znáš to, i když mi moc času na pozorování malá nenechá..protože je za 10 kluku :lol: a ono je to dobře, aspon vím že jí mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí