Poradna duly
Jana Čurdová
Medvídku, tak to bylo uplné překvápko? neplánovali jste? …a jak jste daleko?
A kolik nás tady teď vlastně zbylo? snad už budejeme jen přibývat
… z těch potratů je mi ouzko…
Překvapení to pro mě bylo až jsem měla slzy v očích
.Vzhledem ktomu,že „jsme na sebe s mužem neměli moc času“ mi ta novinka vyrazila dech.
Takže v plánu mimís nebyl,ale když Pán Bůh dává dobře dává.Měl zato,že dvě jsou málo,tak nám přidal
.
Holčiny-maminy co vám nebylo přáno,věřte mi,že je mi to moc líto.Nerozumím tomu.Držte se.Posílám vám aspoň pohlazení
.
Míšo nevím co říct. Tečou mi slzy, ještě před pár dny jsme si psali, jak jsme na tom úplně stejně a těšili se na léto…
Ty tři týdny vydržím o to hůř, asi dr. zavolám, ať mě na první kontrolu vezmou dříve, ta nejistota je děsná!!
Určitě sem ještě koukneš a určitě sama víš, jak je nám to všem tady líto a jak moc na tebe myslíme!
Přeju moc štěstíčka a nevzdávej to!!
Paddy - no je nás tady míň a míň. Taky je mi z toho smutno, ale snad další maminy přibudou a všechny nás čekají ty šťastné konce!! ![]()
Medvídek - tak to věřím, že to bylo překvápko jako blázen! A určitě i pro manžílka…
Ono je někdy lepší neplánovat a pak to jde o to snáž. Přeju moc, moc štěstíčka.
ahojky, doufám, že už bude těhulek jen přibývat, holky je mi vás moc líto, vím jaké to je
![]()
vítám novou těhulku…tak to bylo pěkné překvápko ![]()
holky taky už máte různý chutě…najednou moc nemusim maso a uzeniny a jsem spíš na sladký
![]()
Teru
a pomalu by tu někdo mohl udělat tabulku se jmény a datumy kontrol, at máme přehled ![]()
MisaN je mi to moc líto. Je to vůbec možný, aby toho bylo tolik. ![]()
Jinak taky vítám nové těhulky. Holky snad už to skončilo a bude dobře.
Ahojky.
tak jsem teď přišla od doktora.Já nevím jestli ten červenec je prokletej či co.Na ultrazvuku nic neviděl a to by prý už mělo být něco vidět.Bojí se že je to mimoděložní těhotenství ale nevylučuje malé těhotenství.Vzali mi krev na HCG,ve středu jdu znova a ve čvrtek znovu na UTZ.Na testu mi čárky sílí,takže HCG se podle mě zvyšuje.no beru tak,jako že jsem tam nebyla.Ve čvrtek prostě uvidíme..
ahoj Werčo, může to být hodně malé těhotenství..třeba jsi měla ovulaci ke konci cyklu …ještě to nevzdávej..držim palce,ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj Miso,
nevim, jestli sem jest zajdes mrknout, ja jsem tu po tydnu od potratu po prve. Je tezke cist jak se tu holky tesi na miminka a my uz nic ![]()
Hrozne mne to mrzi, nevim jestli to je normalni, ale to uz jsme tri, jestli dobre pocitam. Peta se tu uz taky neukazala. A to melo byt tvoje prvni miminko? Uz jsi nekdy potratila? Delali ti revizi? Ja jsem si ji udelat nenechala a jsem rada. Prvni dva dny byly sice strasny, nejen psychicky ale i hrozna bolest. Ale pak to uplne preslo. Dneska je to vlastne presne tyden a fyzicky se citim uplne v poradku. A psychicky je to taky mnohem lepsi. Sice nezvladam dobre prochazky kdy potkavam tehule a samy kocarky, porad spekuluju proc se to stalo, jestli jsem neco nepokazila. Ale nakonec clovek stejne zjisti, ze proste miminko nebylo zdrave a bolelo by ho to a trapilo by se takze priroda to takhle zachrnila za nas.
Miso, moc na tebe myslim a posilam hodne energie, budes to potrebovat
![]()
Nejlepsi je asi se zacit tesit na nove snazeni. Procetla jsem hodne diskuzi za minuly tyden a je fakt hodne pripadu kdy se to podari po potratu hned na poprve. Ja asi nebudu cekat ani na prvni MS a jestli prijde ovulace, tak to zkusim hned tento mesic.
Drzim moc palce at to preboli a rychle najdes silu se tesit na tvoje zdrave miminko. ![]()
Werco, jestli ti sili testy, tak to je urcite dobre znameni. Mne 3 dny pred zacatkem krvaceni zacaly postupne slabnout tim jak hcg klesalo. A to jsem jeste tehdy netusila ze je neco spatne. Takze to bude urcite v poradku a miminko je jen hodne zavrtane a schovava se.
Doufam, ze smulu jsme si za vas uz s Petou a Misou vybraly a uz se k nam zadna z vas neprida ![]()
Ahoj Miso,
nevim, jestli sem jest zajdes mrknout, ja jsem tu po tydnu od potratu po prve. Je tezke cist jak se tu holky tesi na miminka a my uz nic ![]()
Hrozne mne to mrzi, nevim jestli to je normalni, ale to uz jsme tri, jestli dobre pocitam. Peta se tu uz taky neukazala. A to melo byt tvoje prvni miminko? Uz jsi nekdy potratila? Delali ti revizi? Ja jsem si ji udelat nenechala a jsem rada. Prvni dva dny byly sice strasny, nejen psychicky ale i hrozna bolest. Ale pak to uplne preslo. Dneska je to vlastne presne tyden a fyzicky se citim uplne v poradku. A psychicky je to taky mnohem lepsi. Sice nezvladam dobre prochazky kdy potkavam tehule a samy kocarky, porad spekuluju proc se to stalo, jestli jsem neco nepokazila. Ale nakonec clovek stejne zjisti, ze proste miminko nebylo zdrave a bolelo by ho to a trapilo by se takze priroda to takhle zachrnila za nas.
Miso, moc na tebe myslim a posilam hodne energie, budes to potrebovat
![]()
Nejlepsi je asi se zacit tesit na nove snazeni. Procetla jsem hodne diskuzi za minuly tyden a je fakt hodne pripadu kdy se to podari po potratu hned na poprve. Ja asi nebudu cekat ani na prvni MS a jestli prijde ovulace, tak to zkusim hned tento mesic.
Drzim moc palce at to preboli a rychle najdes silu se tesit na tvoje zdrave miminko. ![]()
Werco, jestli ti sili testy, tak to je urcite dobre znameni. Mne 3 dny pred zacatkem krvaceni zacaly postupne slabnout tim jak hcg klesalo. A to jsem jeste tehdy netusila ze je neco spatne. Takze to bude urcite v poradku a miminko je jen hodne zavrtane a schovava se.
Doufam, ze smulu jsme si za vas uz s Petou a Misou vybraly a uz se k nam zadna z vas neprida ![]()
Ahoj všem,
tak se po nějaké době taky ozývám. Bohužel patřím k těm, co se taky stresují. Mám už pár dní horečky a je mi špatně. Ležím, léčím se, snad bude líp. V úterý jdu na KO, tak doufám, že ty moje // budou pozitivní a už mi zamávají.
Na všechny moc myslím a držme si navzájem palečky, snad už budou jenom samé pozitivní zprávy.
Ahoj holky. Taky všechny moc zdravím a ty se Nativo brzo uzdrav. Vůbec ti to nezávidím, ale určitě se to brzy zlepší…
Já jsem zatím v pohodě, nemoci se mi vyhýbají, včera jsem si koupila vitamínky na první trimestr + čajík a netrpělivě čekám na první kontrolu. Připadá mi, že se snad nedočkám a víc a víc se hrozím toho, že něco nebude v pořádku…
Zatím snad žádný problém není, je to je spíš takový můj vnitřní pocit, jak vidím ty nešťastný holky tady. Je mi všech smutných moc líto!!
Holky, držte se!!
Ahoj holky,
tak já už jsem dneska v práci, je mi docela dobře. Sice mě chvílema přepadne smutek, ale stává se to. Lepší teď než později nebo mít miminko s postižením.
Andy - děkuji za krásná slova. Už jednoho prcka mám, takže to snáším asi o dost líp. Je to můj šmudla, byl nemocný, tak jsme byli doma a já jsem zatím schopná fungovat.
Na revizi jsem nešla, všechno odešlo samo. Ještě si pro jistotu zajdu k dr na utz, ale bude to dobré.
Do snažení nevím kdy se pustíme, ale min. na 1 MS počkám. Teď jsem otěhotněla bez MS hned po antiko a špatně to dopadlo, tak tu jednu mrchu nechám projít, aby bylo tělo na tom líp.
Tak se taky drž a třeba se potkáme na další diskusi jako těhulky ![]()
Werčo - věřím, že bude vše ok a bude to holčička, kterým to trošku dýl trvá
![]()
Ostatní se mějte hezky, občas nakouknu, jak se daří.
papa
![]()
Nativo brzy se uzdrav. Já jdu na první KO taky v úterý. Tak doufám že bude všechno v pořádku a už žádný neštěstí tady.
Ahoj holky,
tak ty nejhorší horečky jsou snad za mnou - hurááááá
. Chudák manžel tu kolem mě běhal jak divý, ale vyplatilo se. Už bude jenom líp. Akorát se klepu při každém dloubnutí v podbřišku, ale to už asi k prvnímu těhotenství patří.
Hannyck tak to nám oboum držím v úterý palečky - doufám, že si odneseme samé pozitivní zprávy a už začneme jenom odpočítávat.
Misan je mi to líto
.