červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
15.11.09 16:42

Misan je mi to líto :srdce: :srdce: .

• Citovat
  • Upravit
382
15.11.09 16:53

:-) Medvídku, tak to bylo uplné překvápko? neplánovali jste? …a jak jste daleko?

A kolik nás tady teď vlastně zbylo? snad už budejeme jen přibývat :oops: … z těch potratů je mi ouzko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.11.09 18:00

Překvapení to pro mě bylo až jsem měla slzy v očích :-P :-P .Vzhledem ktomu,že „jsme na sebe s mužem neměli moc času“ mi ta novinka vyrazila dech.
Takže v plánu mimís nebyl,ale když Pán Bůh dává dobře dává.Měl zato,že dvě jsou málo,tak nám přidal :-).

Holčiny-maminy co vám nebylo přáno,věřte mi,že je mi to moc líto.Nerozumím tomu.Držte se.Posílám vám aspoň pohlazení :srdce: :srdce: .

• Citovat
  • Upravit
macicek111
15.11.09 18:22

Míšo nevím co říct. Tečou mi slzy, ještě před pár dny jsme si psali, jak jsme na tom úplně stejně a těšili se na léto… :cry: Ty tři týdny vydržím o to hůř, asi dr. zavolám, ať mě na první kontrolu vezmou dříve, ta nejistota je děsná!! :cry: Určitě sem ještě koukneš a určitě sama víš, jak je nám to všem tady líto a jak moc na tebe myslíme! :srdce: Přeju moc štěstíčka a nevzdávej to!!

Paddy - no je nás tady míň a míň. Taky je mi z toho smutno, ale snad další maminy přibudou a všechny nás čekají ty šťastné konce!! :hug:

Medvídek - tak to věřím, že to bylo překvápko jako blázen! A určitě i pro manžílka… :dance: Ono je někdy lepší neplánovat a pak to jde o to snáž. Přeju moc, moc štěstíčka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.09 19:46

ahojky, doufám, že už bude těhulek jen přibývat, holky je mi vás moc líto, vím jaké to je :cry: :cry:

vítám novou těhulku…tak to bylo pěkné překvápko :lol:

holky taky už máte různý chutě…najednou moc nemusim maso a uzeniny a jsem spíš na sladký 8-o 8-o

Teru

a pomalu by tu někdo mohl udělat tabulku se jmény a datumy kontrol, at máme přehled :dance:

• Citovat
  • Upravit
23317
15.11.09 20:18

MisaN je mi to moc líto. Je to vůbec možný, aby toho bylo tolik. :think:
Jinak taky vítám nové těhulky. Holky snad už to skončilo a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.11.09 15:30

Ahojky.
tak jsem teď přišla od doktora.Já nevím jestli ten červenec je prokletej či co.Na ultrazvuku nic neviděl a to by prý už mělo být něco vidět.Bojí se že je to mimoděložní těhotenství ale nevylučuje malé těhotenství.Vzali mi krev na HCG,ve středu jdu znova a ve čvrtek znovu na UTZ.Na testu mi čárky sílí,takže HCG se podle mě zvyšuje.no beru tak,jako že jsem tam nebyla.Ve čvrtek prostě uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
16.11.09 16:10

ahoj Werčo, může to být hodně malé těhotenství..třeba jsi měla ovulaci ke konci cyklu …ještě to nevzdávej..držim palce,ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy333
18.11.09 11:48

Ahoj Miso,
nevim, jestli sem jest zajdes mrknout, ja jsem tu po tydnu od potratu po prve. Je tezke cist jak se tu holky tesi na miminka a my uz nic :cry:
Hrozne mne to mrzi, nevim jestli to je normalni, ale to uz jsme tri, jestli dobre pocitam. Peta se tu uz taky neukazala. A to melo byt tvoje prvni miminko? Uz jsi nekdy potratila? Delali ti revizi? Ja jsem si ji udelat nenechala a jsem rada. Prvni dva dny byly sice strasny, nejen psychicky ale i hrozna bolest. Ale pak to uplne preslo. Dneska je to vlastne presne tyden a fyzicky se citim uplne v poradku. A psychicky je to taky mnohem lepsi. Sice nezvladam dobre prochazky kdy potkavam tehule a samy kocarky, porad spekuluju proc se to stalo, jestli jsem neco nepokazila. Ale nakonec clovek stejne zjisti, ze proste miminko nebylo zdrave a bolelo by ho to a trapilo by se takze priroda to takhle zachrnila za nas.
Miso, moc na tebe myslim a posilam hodne energie, budes to potrebovat :srdce: :srdce: :srdce:
Nejlepsi je asi se zacit tesit na nove snazeni. Procetla jsem hodne diskuzi za minuly tyden a je fakt hodne pripadu kdy se to podari po potratu hned na poprve. Ja asi nebudu cekat ani na prvni MS a jestli prijde ovulace, tak to zkusim hned tento mesic.
Drzim moc palce at to preboli a rychle najdes silu se tesit na tvoje zdrave miminko. :kytka:

Werco, jestli ti sili testy, tak to je urcite dobre znameni. Mne 3 dny pred zacatkem krvaceni zacaly postupne slabnout tim jak hcg klesalo. A to jsem jeste tehdy netusila ze je neco spatne. Takze to bude urcite v poradku a miminko je jen hodne zavrtane a schovava se.

Doufam, ze smulu jsme si za vas uz s Petou a Misou vybraly a uz se k nam zadna z vas neprida :!:

• Citovat
  • Upravit
Andy333
18.11.09 11:48

Ahoj Miso,
nevim, jestli sem jest zajdes mrknout, ja jsem tu po tydnu od potratu po prve. Je tezke cist jak se tu holky tesi na miminka a my uz nic :cry:
Hrozne mne to mrzi, nevim jestli to je normalni, ale to uz jsme tri, jestli dobre pocitam. Peta se tu uz taky neukazala. A to melo byt tvoje prvni miminko? Uz jsi nekdy potratila? Delali ti revizi? Ja jsem si ji udelat nenechala a jsem rada. Prvni dva dny byly sice strasny, nejen psychicky ale i hrozna bolest. Ale pak to uplne preslo. Dneska je to vlastne presne tyden a fyzicky se citim uplne v poradku. A psychicky je to taky mnohem lepsi. Sice nezvladam dobre prochazky kdy potkavam tehule a samy kocarky, porad spekuluju proc se to stalo, jestli jsem neco nepokazila. Ale nakonec clovek stejne zjisti, ze proste miminko nebylo zdrave a bolelo by ho to a trapilo by se takze priroda to takhle zachrnila za nas.
Miso, moc na tebe myslim a posilam hodne energie, budes to potrebovat :srdce: :srdce: :srdce:
Nejlepsi je asi se zacit tesit na nove snazeni. Procetla jsem hodne diskuzi za minuly tyden a je fakt hodne pripadu kdy se to podari po potratu hned na poprve. Ja asi nebudu cekat ani na prvni MS a jestli prijde ovulace, tak to zkusim hned tento mesic.
Drzim moc palce at to preboli a rychle najdes silu se tesit na tvoje zdrave miminko. :kytka:

Werco, jestli ti sili testy, tak to je urcite dobre znameni. Mne 3 dny pred zacatkem krvaceni zacaly postupne slabnout tim jak hcg klesalo. A to jsem jeste tehdy netusila ze je neco spatne. Takze to bude urcite v poradku a miminko je jen hodne zavrtane a schovava se.

Doufam, ze smulu jsme si za vas uz s Petou a Misou vybraly a uz se k nam zadna z vas neprida :!:

• Citovat
  • Upravit
5826
18.11.09 18:47

Ahoj všem,
tak se po nějaké době taky ozývám. Bohužel patřím k těm, co se taky stresují. Mám už pár dní horečky a je mi špatně. Ležím, léčím se, snad bude líp. V úterý jdu na KO, tak doufám, že ty moje // budou pozitivní a už mi zamávají.
Na všechny moc myslím a držme si navzájem palečky, snad už budou jenom samé pozitivní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
19.11.09 08:37

Ahoj holky. Taky všechny moc zdravím a ty se Nativo brzo uzdrav. Vůbec ti to nezávidím, ale určitě se to brzy zlepší… :dance: Já jsem zatím v pohodě, nemoci se mi vyhýbají, včera jsem si koupila vitamínky na první trimestr + čajík a netrpělivě čekám na první kontrolu. Připadá mi, že se snad nedočkám a víc a víc se hrozím toho, že něco nebude v pořádku… :-? Zatím snad žádný problém není, je to je spíš takový můj vnitřní pocit, jak vidím ty nešťastný holky tady. Je mi všech smutných moc líto!! :srdce: :srdce: :srdce: Holky, držte se!!

• Citovat
  • Upravit
10766
19.11.09 09:57

Ahoj holky,
tak já už jsem dneska v práci, je mi docela dobře. Sice mě chvílema přepadne smutek, ale stává se to. Lepší teď než později nebo mít miminko s postižením.

Andy - děkuji za krásná slova. Už jednoho prcka mám, takže to snáším asi o dost líp. Je to můj šmudla, byl nemocný, tak jsme byli doma a já jsem zatím schopná fungovat.
Na revizi jsem nešla, všechno odešlo samo. Ještě si pro jistotu zajdu k dr na utz, ale bude to dobré.
Do snažení nevím kdy se pustíme, ale min. na 1 MS počkám. Teď jsem otěhotněla bez MS hned po antiko a špatně to dopadlo, tak tu jednu mrchu nechám projít, aby bylo tělo na tom líp.
Tak se taky drž a třeba se potkáme na další diskusi jako těhulky :wink:

Werčo - věřím, že bude vše ok a bude to holčička, kterým to trošku dýl trvá :wink: :kytka:

Ostatní se mějte hezky, občas nakouknu, jak se daří.

papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
19.11.09 13:10

Nativo brzy se uzdrav. Já jdu na první KO taky v úterý. Tak doufám že bude všechno v pořádku a už žádný neštěstí tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.11.09 13:22

Ahoj holky,
tak ty nejhorší horečky jsou snad za mnou - hurááááá :dance: . Chudák manžel tu kolem mě běhal jak divý, ale vyplatilo se. Už bude jenom líp. Akorát se klepu při každém dloubnutí v podbřišku, ale to už asi k prvnímu těhotenství patří.
Hannyck tak to nám oboum držím v úterý palečky - doufám, že si odneseme samé pozitivní zprávy a už začneme jenom odpočítávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí