červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
13.11.09 12:23

Andy 333 - díky moc za podporu!! Strašně si toho vážím. Vím, že si určitě říkáš, že mě se to říká lehce, když je zatím vše v pořádku (snad), ale taky se dočkáš!! Bude zase líp, uvidíš. Musíš si říct, že s mimískem nebylo vše v pořádku, že tě teprve to krásné, zdravé miminko čeká! Jinak testy si dělám ob den (právě Mamatest), čárka sílí, takže snad OK. O tom odběru už jsem taky přemýšlela, ale asi to vydržím… :-( Tobě přeju moc, moc štěstíčka!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
10766
13.11.09 13:33

Holky, tohle se myslím bude hodit…

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
13.11.09 13:35

Maci podle MS jsem 6+0 a podle utz 4+5 docel a rozdíl no, ale čárky už mám pěkně silné, tak to bude určitě dobré, jen si mimi dává na čas :wink:
Ovulku jsem měla 14 DC, cyklus 28 dní takže v tom by chyba výpočtu být neměla…Cyklus jsem měla vždy jak hodinky.
No ale nechme to koňovi, ten má větší hlavu a já věřím, že miminko bude ok a příště mi zamává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.11.09 14:30

MisaN - Míšo, tak to jsme skoro stejně! :dance: Akorát jdeš o týden a něco dříve k dr. Určitě nám to oboum i všem ostatním dobře dopadne!! :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10766
13.11.09 14:33

Maci - poslední MS jsem měla 2.10. takže opravdu velmi blízko k sobě…Určitě to dopadne dobře a budeme mít v létě své uzlíčky…Prvního prcka jsem rodila 10 dní před termínem, tak bych se nezlobila to zopakovat :wink: Konec bude náročný, zvlášť v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.11.09 11:03

Ahoj holky :-)
Teru- gratuluju k srdíčku :kytka:
Míšo- tak dvojčátka jo? :-D
Macicku- vítam tě! to čekání je běs,viď…jestli jsi nikdy neměla gyn. problémy, tak ten termín objednání je normální. Alespoň ho (nebo je :-) ) uvidíš i se srdíčkem :-) …a moc netestuj, jen to stresuje :-? ..říkej si , že všechno je dobrý…musí bejt dobrý :-)
Jinak, je mi moc líto těch, co potratily. Taky jsem to prožila. Držte se!
Vítam nové těhulky a zdravím i všechny ostatní :-)

No a co my.My jsme byli na kontrole a už je na světě první fotka.Dr. nic moc nekomentoval, fotku si nechal…jen říkal, že to vypadá dobře…hlavně mam hodně ležet a spát…ale jde to docela blbě, protože je mi celý den na zvracení…ale to je vlastně dobře, takže si nestěžuju :lol: Alespoň je dneska krásně a můžu jít na čerstvý vzduch…to je snad totiž to jediný, co mi dělá dělá dobře :roll:
Zatim pááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
14.11.09 14:31

Zdravím všechny při sobotním odpoledni! :dance:

Paddy - díky za uvítání a jsem moc ráda, že u tebe kontrola v pořádku. Snad to budu moci říct za tři týdny i u sebe… :-?

MisaN - počítám s tím, že to v létě bude peklo, ale zase se uklidňuju tím, že to může přijít o chviličku dřív (přesně jak jsi psala) a některé jsou na tom ještě hůř. Ty, co budou rodit v srpnu ještě budou chudinky „trpět“ v horku o měsíc dýl a maminky s porodem v září si projdou taky úplně tím největším prázdninovým hicem. Takže, když to tak vezmeš, jsme na tom ještě vcelku dobře… :lol:

Holky, ještě se chci zeptat, jak to máte s nevolnostmi? Dává mimi o sobě vědět? Je ještě někomu kromě Paddy špatně? Já jak jsem psala jsem 5+3 a zatím nic. Pocity za zvracení žádné, únava také ne, bolesti taky žádné (kromě občasného pnutí v břiše, ale i to bych řekla, že už ustává), prsa mě nebolí. Zatím ideální průběh, ale určitě to ještě přijde… :lol: Ale třeba mě to mine, v práci bych to do Vánoc ráda utajila, tak snad se mi to podaří… :dance:

A ještě jedna otázka. Berete nějaké vitamíny (např. Mamavit, atd.)? Já zatím nic, chtěla jsem se o tom poradit s dr., ale když si mě pozvali až na ten 9tt, asi bych se měla po něčem poohlédnout už teď, že?

Díky všem a krásný zbytek víkendu!

• Citovat
  • Upravit
1346
14.11.09 15:37

Ahojky.

Upf,nestíhám.mám toho moc,včera jsem byla celý den ve škole a přítel chudák zatím uklízel celý den byt,protože nám zadělávají okna…Ale aspoň mi utíká to čekání na kontrolu :)

macicek: tak nevolnosti nemám.ale při prvním těhu mi začali někdy kolem 6 týdne a pěkně jsem si to dva měsíce užívala.nevolnosti 24 hodin denně :poblion: tak snad se mi to ted vyhne.No a vitamínky.Oni poradí v lékárně.bývají vitamíny i zvlášť na trimestry.hlavní je kyselina listová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
14.11.09 15:50

AHoj holky těhule, jsem taky z červencovek 09 a chci vám poblahopřát ke // čárečkám a držim palce ať máte za rok touhle dobou u sebe tak úžasný uzlíčky jako mam já :palec: :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.11.09 08:02

Ahojky maminy.
Hlásím se do klubu.Čekám naše třetí taky v červenci.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
15.11.09 08:56

medvidek - super, už se rozrůstáme!! :potlesk: Vítej! :palec: Už máš za sebou kontrolu nebo taky netrpělivě čekáš jako my některé? :-D

• Citovat
  • Upravit
10766
15.11.09 11:20

Ahoj holky,
tak se jdu taky rozloučit :cry: Bohužel, mimi odešlo :cry:

Takse mějte hezky a zdárně to dotáhněte do konce. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
15.11.09 13:19

ach Míšo …je mi to moc líto …drž se! :srdce:

Vítam Tě, Medvídku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.11.09 14:13

jeee míšooo :-( :-( to fakt není féééér :evil: :evil:  :evil:

jinak taky vítám novou těhulku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.11.09 16:41

Já byla u doktora v domění,že semnou není všechno v pořádku a při tý příležitosti jsem se dozvěděla tu radostnou správu,že jsem těhu.To bylo minulí Čt a na další kontrolu jdu až za měsíc.Mívám bezproblémová těhotenství takže častější kontroli nejsou třeba.
A díky za přivítání :lol: :lol: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí