červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2807
12.11.09 12:40

ahoj holky,

hlásím se k vám.

Bohužel tady čtu smutné zprávy, holky držte se, musí to být hrozné :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
12.11.09 13:21

Ahoj kalerat, a kdy ti vychází termín?? Už jsi byla u dr.? A vítej :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2807
12.11.09 13:32

ahoj,

Hanny termím mi vychází na 14.7.. U dr. jsem ještě nebyla. Když jsem čekala Kubíka tak jsem byla o 10 dní dál a u dr. jsem byla poprvé 15.11, takže teď bych to viděla tak toho 25.

A tobě vychází termín kdy a u dr. už jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
12.11.09 13:44

Mě 13.7. takže dost nastejno s tebou. Poslední MS jsem měla 6.10. u dr. jsem taky ještě nebyla. Příští týden po svátku se objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.09 14:00

ahojky, vítám novou těhulku…na další ko jdu 1.12.na odběry a na lačno, tak doufám, že bez snídaně přežiju…

Petrol: držím palečky, at to máš dnes brzy za sebou a můžeš jít odpol dom

Andik: to mě moc mrzí, ale zas to bereš s nadhledem, je lepší, že jsi nemusela na vyčištění a snažit se můžete určitě hned po 1.ms…

Teru

• Citovat
  • Upravit
2807
12.11.09 14:51

Hanny já měla poslední MS 1.10. ale měla jsem ovulaci až 21 DC. Já se chci taky objednat příští týden.

Venku vykouklo sluníčko, tak jdu s Kubou ven

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.11.09 16:56

Ahojky, vítám novou těhulku :wink: :kytka:

Tak já jsme po Ko u dr…no je to takový všelijaký :-? :cry: Dr viděl opět jen dutinku (teda dvě :wink: ) ale nic víc. jediný pozitivní je, že se 2× zvětšila od minule, ale to je vše :cry: Podle utz jsem 4+4 což je technicky nemožný, tak nevím, co bude nebo nebude. Další utz mám za 2 týdny, protože má dr dovolenou, tak musím vydržet zase čekat :-(

Ale abych napsala něco pozitivního, v mém plašanství jsem koupila další testy :oops: a / vyskočili ihned, což doteď nebylo a druhá je i silnější než dřív, tak musím věřit že to bude ok :wink: Já to nevzdám :wink: :lol:

Jdu si uvařit horké kakao a zalízt pod deku, zítra bude líp :wink: nevzdám to :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2807
12.11.09 18:21

Miso snad to bude v pořádku. Držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.11.09 07:50

Míšo, držím ti moc palečky, aby vše bylo OK a přidávám se do čekatelek s červencovým termínem porodu! :potlesk: Já to vím čerstvě, ale strašně moc doufám, že bude vše v pořádku! :srdce: Ve středu ráno jsem objevila // na Mamatestu, nemohla jsem tomu uvěřit a uháněla pro jiné dva druhy. Na všech stejný výsledek, radost nebrala konce! :-D Dnes jsem opět testovala - to víte nedočkavost jako blázen a čárka naštěstí sílí, tak jsem vcelku klidná. Holky, potřebovala bych ale radu nebo spíš váš názor. Včera jsem volala k dr. a objednali mě až na 7. prosince, to budu už skoro v 9 tt. Docela mě to překvapilo, většina maminek se raduje, jak už např. v 7tt týdnu bylo vidět srdíčko a já budu čekat ještě tak dlouho… :-? Ta nejistota, zda je vše v pořádku je hrozná!! :-? Všem Vám přeju příjemné těhulkování a krásně se zvětšující bříška!! :potlesk: Martina

• Citovat
  • Upravit
2807
13.11.09 10:06

Dobré ránko,

ráno jsem se vrhla na úklid a teď už odpočívám, nějak mě to zmohlo.

Macicku já myslím, že to zas tak pozdě není. Záleží kdy jsi měla poslední ms, dle toho se to asi tak nějak bere. Neboj uteče to jako voda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
13.11.09 10:17

Dobré ráno,
Macíčku - někteří dr to tak dělají, než dělat utz několikrát a stresovat maminku…
Podívej na mě, já chodím po týdnu a akorát jsem z toho nešťastná, že mimi roste pomalu a termín už mám posunutej o 10 dní od MS, což je dost. Tak musím jen doufat, že to prcek dožene a bude vše ok. Teď jdu znova za 2 týdny a to už by mělo být srdíčko, aspoň tak to dr říkal…Zkrátka bude jasné jestli to bude ok nebo je problém.

Tak vydrž, pokud nemáš bolesti a nešpiníš nebo nekrvácíš, bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.11.09 11:14

Holky, díky moc za příspěvky!! Je super mít s kým popovídat a nebýt na všechno sama. Zatím se opravdu raduju jen tak potichoučku, nerada bych něco zakřikla.

Kalerat - poslední MS jsem měla 7. října, tzn. že podle mých výpočtů jsem nyní 5+2tt. Věřím, že to uteče, bohužel nemám stejně na výběr. :-? Jen bych prostě byla víc v klidu, kdyby mi např. vyloučil mimoděložní, i když by třeba srdíčko ještě vidět nebylo, atd. Když si představím ještě ty tři týdny a něco, moc do schíchu mi teda není… :think:

MísaN - Miško, díky moc. Taky si to říkám. Že si mě prostě pozval, až když prostě bude „co“ kontrolovat… :lol: Teď je opravdu asi ještě brzy, tak snad od něj odejdu za těch pár týdnů šťastná jako blecha! :lol: Nekrvácím ani mě nic nebolí. Jen takové to klasické pnutí v břiše nebo jak bych to řekla, asi jak se roztahuje děloha. Ale bolest to vyloženě není. Špiním trochu (takový žlutohnědý výtok, ale opravdu jen slaboučký), takže snad žádné špatné znamení… Ty se vůbec neboj!! Mimi to hravě dožene, teď už určitě uvidíš srdíčko a už si to budeš jen užívat! Moc ti to přeju!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
10766
13.11.09 11:21

Maci - když se ti nebude cokoli pozdávat, můžeš hned k dr nebo na pohotovost, tak neboj a špatnosti si nepřipouštěj… Ikdyž chápu, mně připadají i 2 týdny teď nekonečné. Ale plánuju si plno věcí, setkání sp řáteli, udělám si výlet do Prahy za známýma a budu chystat Vánoce…Přeci jen prcka už mám, tak mi ten čas vyplní…

Přes den je to ok, ale večer lehnu do postele a představuju si co koupíme a co uděláme…Máme nový domeček, tak druhý pokojík ještě není vybavený, tak se na to těším…Ale chci vědět do jaké barvy ladit, tak s tím otálíme..Ale času dost…Přemýšlím jaký bych koupila kočárek a tak… takže mi usnutí trvá dlouho :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.11.09 11:33

MisaN - souhlasím, pokud se člověk nebude upínat jen na ten strach, zvládneme to snáž. V jakém tt teď vlastně jsi? Koukala jsem, že už máte chlapečka! :potlesk: Super. Pro nás je to první mimísek (moc chtěný), takže je pro nás všechno nové a o to větší mám strach. Musím si taky naplánovat nějaký program. Ale teď v předvánoční době to myslím nebude problém… :lol: To je práce a vymýšlení až kam. Jak jsi psala o tom kočárku a pokojíčku atd., tak to nás ještě čeká. Já jsem trochu takový pesimista, zatím se po ničem moc nerozhlížím, abych pak nebyla zklamaná, ale to víš, že mi to nedá, takže např. kočárek už taky obhlížím… :lol: Zrovna teď mě jeden na netu uchvátil vzhledem, ale ještě jsem nekoumala funkce a tak, tak třeba bude ještě na prd… :-P

• Citovat
  • Upravit
Andy333
13.11.09 11:59

Ahoj Maci,
myslim ze to neni uplne spatny jit na ultrazvuk az dyl. Kdyz tam jdes v patem, sestem tydnu tak tam jeste nemusi byt nic videt, neni tam srdicko, ty jsi z toho zbytecne nervozni. Takhle si proste rekni, ze tam v 9 tydnu uz na tebe mrnous zamava a bude to ok. Zluty vytok je urcite normalni. A muzes si treba kazdy treti den udelat testik (Mamatest je nejlepsi) aby sis byla jista. Ale vzdycky rozhodne z prvni ranni moci a nezkoumat to mirkoskopicky, protoze pokazde muzes mit jinak ridkou moc tak z toho nedelat buhvijake zavery. A kdybys byla hodne netrpeliva tak si muzes dojit na krev kamkoliv na odberove misto - byva na poliklinikach. Za 200 Kc ti tam vezmou krev a jeste ten den mas vysledek, kdyz si dojdes 2× tak se ti musi potvrdit ze ti HCG za 2 dny minimalne zdvojnasobilo a pak mas jistotu ze jsi tehotna.
Uff to jsem se nejak rozepsala, ale mam z vas holky moc velkou radost. Mne je sice jeste hodne smutno, hlavne vecer je to hodne spatne, ale snad to taky jednou prejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex