červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
20.11.09 15:30

Ahoj Werčo,
jsem tady nová. Dneska jsem se těšila, jak se vám tady pochlubím, že se k vám přidávám a zatím to u doktorky dopadlo podobně jako u tebe. Doktorka tam viděla pouze prázdnou bublinku :cry: Ale taky vyslovila naději, že by to mohlo být hooodně ranné těhotenství. 1.12. jdu na další ultrazvuk a uvidí se víc. Držím pěsti, aby to vyšlo…mě i všem ostatním, u kterých to zatím vypadá tak nějak všelijak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
20.11.09 20:30

Ahoj Kendro! Vítáme tě!! :-D Moc ti držím palečky, ať tě příští kontrolu čekají jen samé dobré zprávy. Kdy jsi měla poslední MS a kdy ovulku? Třeba jsi tam šla opravdu jen hodně brzy a příště už mimi uvidíš v plné parádě… :lol: Jdeme na kontrolu ve stejný den. Taky jdu v úterý 1. 12, ale já na svou první. Dr. mě objednal až na 7. 12., ale u sestřičky jsem se přeobjednala na termín o pár dní dříve. Kdo má tu nejistotu, zda je vše tak jak má být vydržet? :-? Podle poslední MS budu v den kontroly přesně v 8 tt, to už by snad něco mělo být vidět, co myslíš? Snad bude vše v pořádku, nemyslím na nic jiného… :roll:

Native a Hannyck přeju na úterý moc štěstíčka! Holky, určitě napište jak jste dopadly, ale určitě bude vše v nejlepším pořádku.

A co ty, Werčo, jak jsi včera dopadla? Myslela jsem na tebe a číhám na zprávičku, tak se určitě ozvi… :palec:

Paddy a jak ty? Něco nového? Je ti pořád šoufl nebo se to zlepšilo?

Holky, všechny si moc užijte víkend a hodně odpočívejte!!

• Citovat
  • Upravit
2507
20.11.09 23:28

Ahoj Macicku,
poslední MS jsem měla 7.10., ovulku bohužel nevím. Počítala jsem to od data poslední MS a myslela, že už teď bude něco na UTZ vidět. Doktorka mě i docela odrovnala svým přístupem :-? Pořád si mrmlala, že je to hodně špatný, že už by mělo být něco vidět a že je tam jen prázdná dutinka. Na mé otázky, jestli to není třeba mimoděložní, nereagovala.A ani mi nevzala krev :-( Lituju, že jsem tam tak brzo lezla :nevim: Teď se budu 10 dní stresovat. No, doufám, že ty pochodíš líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.11.09 06:53

Kendro, dobré ránko! Docela si mě zarazila přístupem doktorky. Úplně mě dostává, že ti ani nedodala optimismus, že příště bude líp. Je možné, že u někoho už něco vidět je, ale taky jsi mohla mít ovulaci později, mimi mohlo trvat déle než se zahnízdilo a všechno se tím pádem prodloužilo. Vůbec se nestresuj, ale pokud bude doktorka mít pořád takovýhle přístup a nebudeš s ní spokojená, uvažovala bych o změně. Já svému doktorovi věřím na 100%, chodím k němu už deset let a známé si ho moc chválí i v těhotenství, takže narozdíl od jiných mě návštěvy gyndy nevadí… :lol: Jinak jsme na tom úplně stejně. Taky jsem měla poslední MS 7. 10. Ovulku vím přesně - až 31. 10. (což je hodně pozdě, ale já mám dlouhý cyklus), takže je taky možné, že ani to příští úterý nebude nic moc vidět, ale já pevně doufám, že jo!! :srdce: :srdce: :srdce:
Můj dr. to dělá tak, že pokud nejsou nějaké problémy, objednává až později. Podle mě právě proto, že se tam maminy sami objednávají hodně brzy a pak se stresují do další kontroly. Když je vše ok, tak on tě prostě vezme, až tak nějak v tom druhém měsíci. Mě objednal až na 9 tt a to se mi zdálo opravdu dloooouhe :-(, tak jsem umluvila sestru na týden dříve a uvidíme… :lol: Určitě nám to tady spolu všem do toho úterka uteče, když nejsme na čekání sami… :-D

Krásnou sobotu všem a teším se na dobté zprávy od dalších holek! :dance:

• Citovat
  • Upravit
382
21.11.09 12:23

Ahoj holky :-)
Macíčku, já čekám na kontrolu, která mě čeká příští týden..skoro odpočítávam minuty :lol: … jinak je mi nějak hůř…asi tak před třemi dny se to zhoršilo a nemůžu vůbec nic jíst :-( snad bude mít mimi dostatek živin…asi si to ze mě vytáhne a pak budu jak sušenka :lol: …snažim se alespoň pít. To mi jde…břicho mě občas pobolívá,ale to je snad ok…
Jinak se mi pořád honí hlavou, jestli je všechno dobrý :oops: a i když si říkam, že se tim jenom trápim, tak to ne a ne z tý hlavy vytlouct :wink:
Kendro,vítam a držim palce :-)
A co ostatní mamky? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.11.09 15:20

TP 25.7.2010

Ahoj holky, právě jsem ve svém prvním vysněném těhotenství. Doktor mi před 3mi dny nepodloženě řekl, že si myslí, že jsem potratila, protože na UTZ nic neviděl, takže když se mi dnes ráno spustilo špinění, brečela jsem že je po všem, ale pak jsem se vzchopila a jeli jsme do nemocnice. Tam byla moc hodná doktorka, všechno mi vysvětlila a mám fotku s dutinkou. Zítra se dovíme víc od mýho doktora, tak jsem zvědavá, co ten koumák zas vykoumá a pokud bude zas tak chladnej, tak budu muset přejít jinam. Držte mi prosím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
22.11.09 15:47

Cvalenko ahojky! Vítej mezi nás… :mavam: Ještě nic nevzdávej, miminko je určitě velký bojovník a spolu to zvládnete! Zítra nám dej určitě vědět. Držím moc, moc palečky! :hug:

• Citovat
  • Upravit
3440
23.11.09 01:35

Ahoj Holky mužu kvám termín by podle posledni ms mel byt koncem července 2010.Před 3 měsíci jsem bohužel samovolně potratila :-(.Jmenuji se Iveta jemi 22let a doma mam 3letého roštáka Tadeáška :-)
Cvalenko:Moocti držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
23.11.09 11:38

Ahoj Macícku a všichni ostatní,
tak to u mě začíná vypadat špatně. Dneska jsem začala špinit :cry: takže z toho asi opět nebude nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
23.11.09 11:50

Kendro, nevzdávej to a zajeď na pohotovost, tam ti řeknou víc. K tvému dr. bych s jeho přístupem nešla. Snad tam natrefíš na lepší doktorku jako např. Cvalenka. A špiníš jak? Silně? Krvácíš? Já taky špiním, ale jen takový slabý žlutohnědý výtok, to by mělo být v pořádku… Snad.

• Citovat
  • Upravit
2507
23.11.09 12:26

Ach jo. Tak už ani nešpiním. Jinak to mělo spíš takovou tmavě hnědou barvu a byla tam i troška krve. Přemýšlím kam k doktorovi zajít…k té své už rozhodně nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
23.11.09 12:43

Já bych zvolila tu pohotovost. Pro klid. Ať prostě víš, že jsi něco nezanedbala. Pokud tam byla krev, asi to dobré znamení není, ale třeba se naopak nejedná vůbec o nic a alespoň tě uklidní. I když vypadá, že to ustalo, nečekala bych… Dej určitě vědět, myslím na tebe!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
23317
23.11.09 13:44

kendra honem šupkej k dr. ať máš klid. snad to nic nebude. To by se to určitě víc rozjelo.
Holky já jdu zítra prvně k dr. já už se tááák těšim. Doufám že už bude něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
23.11.09 15:56

Hannyck, ty se máš! :-) Mě čeká od zítra ještě týden do první kontroly. Taky se hrozně těším. Držím palečky, ať je vše v pořádku a už je vidět :srdce: !
Dej nám zprávu, jak jsi dopadla, ju? Těším se!

• Citovat
  • Upravit
9868
23.11.09 16:22

ahoj holky jsem z Července 2009 a držím vám moc palce, ať vám všecko dobře dopadne a máte v červenci zdravá miminka!
Koukala jsem, že bohužel už vás pár o mrňousky přišlo, to je strašně smutný…
Ale snad vám pošlu naději, když vám ve zkratce napíšu, že i já jsem měla mít svoje první miminko v březnu 2009 a v 9tt, na začátku srpna, jsme se s ním museli rozloučit, protože mu přestalo tlouct srdíčko…strašně moc to bolelo, ale tím víc jsem potřebovala v sobě cítit další nový život… žádný půlroční až roční přestávky, to bych se zbláznila…
už v říjnu, po 2 MS, jsem znovu otěhotněla a tak další miminko mělo přijít na svět v červenci 2009.
Vojtíšek sice na svět pospíchal, hlavně teda kvůli mě, dostala jsem akutní zánět ledvin a velmi vysoké horečky, takže se narodil o 6 týdnů dřív, na začátku června, ale je v pořádku.

Takže - hlavně se nevzdávejte naděje! :huban:

A vy ostatní, neřešte „co kdyby se stalo“ - nemyslete na špatný věci, problémy řešte, až nastanou, nestresujte se… a nevyhledávejte na internetu :-D
To vše z mé zkušenosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital