červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10766
9.11.09 18:46

Peťo, supr zprávy. Bude to dobré, uvidíš. Hlavně že jde zařídit hlídání, tak jen lež a odpočívej. Mimísek za to stojí, ale to víš :wink:

A mám taky manžu Tomáše, i syna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
9.11.09 20:15

No tak dobrý zprávy. Tak moc odpočívej a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
10.11.09 09:43

Negativni test

Ahoj holky, tak jsem to dnes opet nevydrzela a udelala dalsi teh. test abych se presvedcila, jestli uz carka konecne nezesilila tak jak ma. K memu prekvapeni bohuzel se na testu neobjevilo vubec nic. Zkusila jsem celkem tri ruzne znacky. Pouze na Mamatestu se objevil jenom malinkej naznak. Nechapu to, delala jsem je z prvni ranni moci jako vzdycky a predtim vzdy byla aspon stredne silna carka. Jsem uz 12 dni po vynechani, myslite ze to je normalni? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
10.11.09 09:53

Andik - asi bych v tvém případě skočila na krev k dr a budeš mít jasno :nevim: :wink: Spíš ti udělá utz jeslti má a bude to vidět hned. 12 dní zpoždění už bude vidět dost, malinkatý mimísek určitě :wink:

Mně čárka taky nezesílela, je pořád stejná i po 2 týdnech od prvního testu. K dr jdu ve čtvrtek a nemůžu se dočkat, už mi to leze i do snů :-? takže dr je jediná jistota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
10.11.09 13:51

Tak Peťo, nohy nahoru a spát !
Bude to dobrý, uvidíš :hug:

MisaN- jsi Míša, že … mně se taky začínají zdát šílený sny..nějak mi to leze na mozek…mam neustálý pocit napětí..asi jako před zkouškou 8-)
Prohlídky u Dr. se už nemůžu dočkat, ale zároveň se moc bojim… :oops:

Andiku, hm..to nevypadá moc dobře,ale ještě nezoufej… Dr. ti asi píchne Agolutin ..hop nebo trop :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
10.11.09 15:00

Paddy - jojo, Míša…No já ty sny mám hrozné zase po včerejšku, kdy jsem si myslela že budou dálnice a ona pořád slaboučká čárečka jako na začátku :-? tak zase plaším, lítám na záchod a tak…U Tomáška jsem měla hned od začátku tlusté // tak se o to víc bojím, že je něco v nepořádku. No dr je už za 2 dny, tak to musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.11.09 15:59

Ahoj holky,
teď jsem totálně nejistá. Já si dělala první test hned, když jsem nedostala MNS a byli na něm //, takové středně silné, pak jsem si ho dělal ještě druhý den se stejným výsledkem a od té doby jsem si ho již nedělala. K Dr. jdu až za 14 dní, mám si radši udělat další, když tam nebyla dálnice? Je to pro mě poprvé, tak nevím.

Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
10.11.09 16:13

Ahoj, radši si ho nedělej :-( . Prijde mi ze se clovek aspon nestresuje. Ja jsem z toho uplne hotova, protoze mne to evidentne den ode dne slabne. Nevim cim to muze byt, zkousela jsem 3 ruzne testy. Zitra jdu k doktorce, tak dam vedet vysledek, ale jsem uplne na nervy. Lituju ze jsem si ho rano delala, mohla jsem byt klidna. Porad se uklidnuju tim, ze kdyby byl problem tak zacnu spinit, a to zatim teda nemam tuk tuk tuk. Tak snad to nebude zadnej problem. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.11.09 16:40

Andiku, nebudu - radši. Držím moc palečky a uvidíš, že všechno bude v pořádku. Budu na tebe myslet a dej zprávičku. Teď pěkně nožičky nahoru a odpočívej.

Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
10.11.09 17:29

Nativa - fakt radši nedělej. mně nezesílila od začátku testování, to jsou 2 týdny a pořád je hrozně slaboučká druhá. U dr min. týden byla dutinka v děloze, tak jdu teď ve čtvrtek znova, jak to pokračuje. Mám z toho akorát nervy, testovala jsem včera a pořád prd. Měla jsem z toho akorát čílené sny… radši už netestuju, počkám co uvidí dr a uklidním se snad.

Andik - dej nám zítra vědět, věřím, že to bude ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
10.11.09 17:41

Ahoj holky, tak jsem prave zacala lehce krvacet. Jdu zkusit najit nejakou pohotovost, ale mam hroznej strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
10.11.09 18:17

Andik, drž se. Snad nebude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
10.11.09 19:30

ahojky

andíku moc ti držím palce

já sem asi 4× za den usla a sem náká uplne rozlámaná, hlavne furt přemíšlím..sice díky tomu askorutinu krvácení přestalo..ale furt nevím zda to ve me zustalo, včera i po tom vyšetření sem hodne docela krvácela..ach jo..to bude dlouhý do ortelu..a jinak ani nic nového mladá je už u tchánu, manža navařil , a já se asi unudím..tak páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
10.11.09 19:56

Ahoj holky, tak nejsem o nic moudrjsi. Doktor na ultrazvuku vubec nic nevidel, takze bud jsem potratila nebo je to mladsi a neni to jeste videt anebo je to mimodelozni. Mam zitra rano prijit na krev a podle toho se uvidi. Uz jsem s tim rozloucila, protoze myslim ze jak mi zacaly slabnout ty testy, tak to znamena ze uz mi klesa HCG. Navic byl doktor se sestrickou tak neprijemny, pripadala jsem si tam jak blazen. Jsem na zitra objednana i k te me doktorce tak tam asi zajdu. Ale podle krve se uvidi o jakou variantu se jedna. Jsem doma sama, tak to bude hodne spatnej vecer :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.11.09 20:17

Andíku, moc na tebe myslím a stále držím palečky. Hlavně to zatím nevzdávej, ještě nic není ztracený.

Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital