Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Petro - i tak to nemusí nic být. Mazala bych k dr. Můžeš tam mí hematom, může to být i něco jiného. Zkus si tam zaběhnout a budeš moudřejší. Budem držet palce
![]()
U mě zatím vše ok, není mi špatně, únava se taky zatím nedostavila…jen prsa trošku pobolívají, ale to je v poho. Dneska si chci koupit ještě nějaké testíky a zkusit, jestli čárka sílí. Měla jsem ji pořád takovou neviditelnou ![]()
Čiki - díky za nabídku, ale já nevyužiju. Kojo polštář mám..zkus spíš pokročilejším těhulkám, tady asi ještě nekupovat nebudeme ![]()
Beru to podle sebe, bála bych se zatím něco koupit, dokud nebude alespoň 12tt za námi. ![]()
Ahojky těhulky ![]()
Peťo,taky bych mazala k doktorovi.Určitě to bude v pořádku,uvidíš.Doktor ti to potvrdí a budeš moct být v klidu.
Já dneska chci taky udělat ještě testík,minulý týden byly taktéž dost neviditelné čárky…Musím říct,že úplně od začátku jsem strašně unavená,přesně to jsem měla i s robíkem.Furt mě bolí a píchá v břiše-to je normální ne?Jinak mám žravou-což u mě není nic neobvyklého,akorát teď je to mega žravá
A teda s nervama jsem na tom dost bledě
Robík strašně raubíří a kolikrát na něj křičím,pak se mu omlouvám a pod
stačí maličkost a už vyletím..chjo,tak tohle se snad srovná,jinak jsem do měsíce u chocholouška
Werčo mě taky píchalo a pobolívalo, teď už ok.
Radši už neplaším, že něco nebude ok, budu věřit
Žravku mám taky, ale přestalo mi chutnat sladký
a to je u mě extra divný
Dřív to byla sušenčička každý den… ![]()
Já jsem se i kvůli těm slaboulinkým // bála věřit že to těhu je, pořád jsem mlela o cystách a podobně
ale dr těhu potvrdil, takže i slabá stačí
teď to jen zkusím s týdením odstupem.
Ono je opravdu zbytečné se stresovat.pokud by se mělo něco stát,tak se to stane a nikdo to neovlivní,takže my můžem dělat jen to,že se nebudem podobnýma myšlenkama stresovat…Byla jsem se dnes objednat,takže k doktorovi jdu až 16.11,což je za týden,ale už se nemůžu opravdu dočkat ![]()
Přesně tak a já jsem toho názoru, že radši teď než později…když mimi není dost silné, platí myslím čím dřív tím líp
Já se k dr neobjednávám, prostě přijdu, tak jsem čekat nemusela a jdeš na moje narozky
tak to dopadne určitě dobře.
To je super,že můžeš hned.Já chodím k doktorovi,který má věčně natřískáno,je dost vyhlášenej,dokonce se zabývá asistovanou reprodukcí,takže se divím,že mě ještě vzali tak brzy.....Tak to jsi si nadělila pěkný dáreček k narozkám ![]()
Werčo, ten můj dr má na každý den kartičky a tam má určitý počet pacientek a musím jít tak o hoďku dřív a zapsat se. Když se nevejdu, mám smůlu a můžu zase další den…Já myslím že u něj je to pohodlností sestry, aby nemusela pořád zvedat telefony
Ale jinak je fajn ![]()
Jojo, hezký dárek, já chtěla hlavně mimčo v létě, tak jsme to zkusili a ono to hned vyšlo. Jsem ráda, protože MS bez antiko mám šílenou, takhle na ní ani nedošlo a ještě nějaký čas nedojde ![]()
tak je to dobrý,že můžeš jít hned ten den když vyjdou lístečky,u nás je zase dobrý,že když jsi objednaná a jsou před tebou ještě nějaký lidi tak pak od toho osmého měsíce si tě vezme setra přednostně na monitor a pak rovnou šup k doktorovi.což je fajn,poněvadž kolikrát byla plná čekárna a třeba mě nikdo nepustil sednout,když už jsem tam funěla,tak mě pustila sednout jedna těhulka,tak doufám,že se ty ostatní ženský chytli za rypák ![]()
s menstruací jsem na tom podobně,takže bylo celkem zajímavý vykoumat kdy mám ovulaci,a to i když jsem měřila teplotu.Nakonec se nám to povedlo druhý měsíc snažení,což je opravdu super…na to léto se taky těším.sice jsem rodila v březnu ale zima byla furt a hlavně se tahat s tím břichem a zimním oblečením,takhle na sebe hodíme jen šatky a bude ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vam pridat? Termin porodu mi vychazi kolem 10. cervence, ale je to zatim jen muj odhad. K doktorce jdu ve stredu. Ja jsem na testu objevila druhou carku den po vynechani MS, ale byla strasne slabounka. Pak postupne silila a poslednich 6 dni je uz porad stejna na zhruba 50% te kontrolni. Myslite ze je normalni ze dal nesili? Jsem uz 12 dni po vynechani MS. Protoze mi to trosku vrtalo hlavou a bylo mi divne ze mne boli podbrisek porad jen na leve strane, nikdy ne napravo, zacala jsem se bat mimodelozniho teh. Dosla jsem si 17DPO na krev a HCG bylo 70. Pak jsem byla 20DPO a HCG bylo 150. Prijdou mi to dost nizke hodnoty mit 150 9 dni po vynechani MS, i kdyz ke zdvojnasobeni hodnot do 3 dnu doslo. Nenapsali byste mi jake hodnoty HCG mate vy? Za 2 dny jdu k doktoru, bude to 25DPO (cca 5tt+3) tak snad uz tam neco bude videt. diky moc
Ahoj holky sorry že sem lezu, já patřím do května 2010 ale jukla jsem sem a koho tu nevidím, zakladatelku naší diskuze Petru. Lovosice…Takže moooc gratuluju a moooc přeju ať to tentokrát vyjde.
Tak teď koukám že zase problém…moooc držím palečky aby to nic nebylo, určitě hned mazej k doktorce. Já to měla na sedmém týdnu taky a jsem v pohodě. U prvního jsem taky krvácela a to dokonce až na 14 týdnu a malej je v pořádku, tak snad by to nemuselo nic být. Ještě jednou moc držíme palečky.
Příspěvek upraven 09.11.09 v 11:34
Werčo - tak těhulky pak má dr dva dny v týdnu, takže tam nejsou ostatní pacientky a odsejpá to. To se ani zapisovat nemusím, jen přijde a chvilinku počkám.
Já mám prvního prcka posledního dubna, takže bylo už pěkně…Jediný čeho se bojím je horko… ale bydlíme nově v domečku, tak se uvelebím na terásce ve stínu a odfuním to tam ![]()
Andik - jasněže se přidej, je nám tu zatím málo…Já na krvi nebyla, šla jsem rovnou k dr a nebylo třeba potvrzovat skrz krev, takže neporadím ![]()
Vyčkej, k dr je chvilku a uvidíš…Zbytečně se nenervuj. Určitě to bude ok ![]()
Dočetla jsem teď ještě příspěvky nazpět a Peťo moc na tebe myslím a držím palečky, ať je to ok. Myslím že to nemusí vůbec nic znamenat, ale určitě to chce názor doktora. Dej vědět, jak to s tebou vypadá.
Jinak já příznaky zatím celkem žádná. Bolí mne podbříšek, chvílema jako při MS, chvílema píchání nalevo. O víkendu se mi taky zvětšila prsa a začala trochu bolet. A jsem dost unavená. Uplynulých 14 dní jsem navíc chytla nějakou virozu, bolelo mne v krku a měla jsem trochu rýmu, naštěstí teplota max 37.2, tak to snad miminku neuškodilo. Dneska už je to dobrý. Chodím sice normálně do práce ale aspoň o víkendech se snažím hodně ležet.
Tak zatím pa
Ahoj holky,
vítám Tě Andík ![]()
Peťo , snad to bude dobrý
…taky se bojím krvácení..dej vědět, jak to s vámi je..držim palce, ať to je v pohodě !
Mam na všechny dotaz..hlavně asi na ty, které mají už naše období za sebou
- asi dva týdny mam zelenou rýmu (bakteriální ?) a nemůžu se jí zbavit.Ráno mam zahleněno,ale přes den dobrý. Horečky nemam, jen trochu těhu zvýšenou teplotu. Přemýšlím, jestli je pro mimi menší zlo nechat rýmu rýmou a nebo ni použít Bioparox.Vim, že se může požívat i v těhotenství,ale nevim, jestli tak brzy..jsem v 6tt.
Paddy - ten by měl být ok. Působí lokálně, navíc mimi není snad do 12 týdne spojeno placentou, takže ho to neohrozí.
Já měla min. těhu problémy s věčně ucpaným nosem a dr v rizikovce mi jen řekl, proč si nekoupím nějaký spray…Prý normálně můžu Olynth, všechno…tak jsem dr věřila a od tý doby se mi dýchalo jedna radost. nesměla jsem teda v lékárně říct, že to mám pro sebe, by mi ho snad ani neprodali ![]()
Já bych se nebála.
Andik - taky chodím do práce, ale mně to neva. Mám tady teplíčko a pohodičku. Beztak zase skončím na rizikovce, tak nebudu odcházet dřív, než je to nutné ![]()
Bioparox prý není úplně vhodný v těhu. Zkus vystříkat nos vincentkou anebo solným roztokem, sice ten solný roztok hrozně pálí ale pomáhá to.