Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám taky kontrolu 7.12., ale už mám jeden obrázek doma
taky mi to strašně pomalu utíká
jo a nevíte jak často se dochází do těhu poradny?
weru má tu kontrolu od 3 ne? Asi tam právě leží a raduje se z usg, že je vše v pořádku
není to v Praze, koukám, vůbec jednoduchý… u nás to prostě může tak nějak vyplynout…
jinak na sex nemám tak nějak skoro vůbec chuť, ale snad to přejde, abych manžela moc netrápila ![]()
joo předčasných myšlenek máme každá v hlavě asi spoustu… je to přirozené, člověk to chce mít trochu pod kontrolou, i když se mu to nakonec podaří jen z části… souhlasím s tím, že kdo chce rodit v Praze, musí o tom zapřemýšlet dřív než ostatní z jiných krajů.
Myslím, že sex není problém, ale taky mám trochu respekt před tím to tam dráždit. Říkám si miminko se zavrtává, tak mu dáme chvíli klidu… ale asi je to zbytečná obava…
jo najednu stranu si myslim, že má mít mimčo klid, ale na druhou stranu si řikám, že zase mimčo cítí to, co mamča, a že bych mu měla dopřát pohodu a ten pěknej pocit. Nemyslim nic brutálního, ale něžnej klidnej sex…
asi máš pravdu, cvalenko… když je chuť, tak proč se bránit… myslím, že je dobrá rada: dělat v těhotenství vše jako normálně… (mimo pití a kouření
)
Ahoj holky.
U doktora vše v pořádku.I na UTZ bylo ,,mímo" vidět.jdu na další KO 21.12…Ted už se to potáhne ty kontroly.Co si pamatuju,já chodila jednou za 3-4 týdny,ke konci jednou za 14 dní a pak 1× týdně
Tak jsem doplnila seznámek dyžtak pište jestli jsou tam chyby..
Srdíčko vidět nebylo.Zatím bublina a v ní bublina
To těhotenství je mladší než jsme mysleli,měla jsem totiž pozdě ovulaci
Péťonilko, a ještě bych zdůraznila, bacha na určité bylinky jako třeba šalvěj, léky a zvedání těžkých věcí
a hlavně NESTRESOVAT SE
Weru, jsem moc ráda, ale nepočítám, že by teda bylo u mě zítra vidět něco extra
Tabulka je v mým podpisu,zobrazuje se u každého mého příspěvku dole
werča: také gratuluji k bublince a neboj, příště už tam bude i srdíčko ![]()