Poradna duly
Jana Čurdová
mě se teda taky nezobrazují podpisy, nenašla jsem, jak je zapnout…
je to v liště vpravo - nastavení diskuse a pravidla a pod tím je rozbrazit podpisy uživatelů
ahojky, vítám nové těhulky, tyjo, dneska takových stránek, jsem si pěkně početla ![]()
Werčo: gratuluju k srdíčku ![]()
jinak koukám, že řešíte porodnice, taky vybírám ty pražské, no vlastně už mám rozhodnuto, k Apolináři už nikdy více
, takže Podolí…nedávno se tam registrovala kamarádka a prý už v půl 7 ráno tam bylo 5 ženskejch ve frontě
no a mě vychází 14+0 přesně na silvestra
![]()
http://img5.rajce.idnes.cz/…mages/em.JPG
tam jak ukazuje ta šipka,akorát by tam mělo být zobrazovat podpisy uživatelů
holky, ještě jednou se omlouvám, že sem chodím jako jediná anonymní, ale píšu ještě do jiných diskusí a čekám na tu úterní kontrolu, jestli bude vše v pořádku…tak mi to prosím promiňte… ![]()
Weru všimla sem si že si mě napsala do tabulky.Tak sem ti poslala zprávu do SZ s údajema
Tak holky dobrou, já se jdu vyspat na tu ranní kontrolu. Držte mi palce*
Ahoj Holky. Cvalenko budu na tebe myslet a držet palce já jdu na kontrolu až v pondělí.dobrou
Cvalenko, taky na Tebe budu myslet, mám kontrolu též v pondělí.
Čau holky, jsem zpátky a spokojená, bublinka vyrostla a v ní je bílej puntík. Ještě netepe, ale tepat ho uvidíme příští pátek. Řikal ať přijdu ve středu, čtvrtek, nebo pátek, tak tomu necháme odstup, ať nejsme zklamaní. Mám moc hezkej pocit ![]()
Doktor mi doporučil brát už nějaký vitamíny pro těhulky, ne jen tu listovku, tak když jou ty chřipky, tak sem si koupila Calibrum Babyplan. Váhala jsem mezi tím a Femibionem, ale ten byl o něco dražší a na polovinu dní (na měsíc)…
A holky, teda, hodně mě strašil s těma chřipkama! že měl teď několik předčasnejch potratů právě kvůli chřipkám. Tak fakt pozor. Prej je nejlepší do 12tt bejt jen doma v tuhle dobu. Týká se to hlavně listopadu.
Cvalenko, gratuluji k úspěsné kontrole!
Tak to vidíš a pak že se nedoporučují brát těhotenské multivitamíny…
Já beru taky Babyplan a zdají se dobré. Kamarádce po Mamavitu nebylo dobře, že je musela přestat brát, mě to Calibrum nic nedělá. Holky, ty chřipky jsou fakt děs. Závidím těm, co můžou být doma, já mezi ně bohužel nepatřím. V práci se to chystám říct až v lednu a do té doby to tady musím nějak přetrpět. I když je pravda, že tu frká kde kdo… ![]()