Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, krásné ráno a začátek nového týdne
Weru, tak co, doufám, že je vše v pořádku!!!
Teda vy jste toho nakecaly,kecalky jedny!! My jsme byli o víkendu v Praze na Freestyle motocrossu, líbilo se, pak jsme chtěli jít na Staromák, ale to jsme nakonec pro hoodně moc lidí zavrhli!!
Holky jak se cítíte?? Mě je občas špatně, ale na povídání si se záchodovou mísou to zatím není. Spíš mám pořád nechuť k jídlu, přestalo mi chutnat i kafe.
V těhu by se něměly jíst zrající sýry, kvůli listerii, pak paštiky, játra, tlačenky atd. O zeleném čaji jsem neslyšela, že by škodil, já ho piji normálně každý den k snídani. Je antioxidační.
Už jste přemýšlely o jménech pro mimi?já vím že je to ještě brzo, asi už blbnu z toho těhotnění… ![]()
Wewíku, koukni o pár stráneček nazpět, už se tam jména řešili…
Ty už máš nějaké vybrané? ![]()
Holky, nevíte někdo něco o Werče? Mám o ní opravdu starost. Naposledy napsala včera v poledne, že krvácí a pokud se to zhorší, tak pojede do nemocnice a teď nic. Ticho. Mám o ní hroznou starost
Tak jména ještě neřeším, přijde mi to moc brzo, na tuty je budu vymýšlet až budu vědět, jestli je to holka nebo kluk. Chtěla bych holčičku, třetího kluka by byl docela záhul ![]()
Holky tak mi teď volala sestřička od gyndr,že tam doktorka příští týden nebude, to jsem měla jít na kontrolu a mám přijít už dneska ve 14.hod. Mám nervy už teď!!! Jsem 6+1tt, to asi ještě nebude vidět srdíčko,co???
Cvalenko, nevím nic. Bohužel. Taky jsem pořád nakukuju, jestli není něco novýho a neozvala se… ![]()
Natalli - teda, vy už jste takhle v předstihu, ju?
Super. A pochlubíš se nám, jaké jste vybrali?
Manžel chtěl mít místo Štěpána Jaroslava po něm a na holku sme měli Elišku.Tak to bude buď Jaroslav a nebo Eliška
Pro holčičku máme Kláru, ale na klukovi jsme se ještě neshodli…
Ahoj holky.
včera jsem nikam nejela,odpočívala jsem.byla jsem akorát ted ráno u doktora.dal mi utrogestan a nařídil klidový reži,což s robíkem není až zas tolik možný…říkal,že se uvidí co z toho nakonec bude,nebo nebude.Nas UTZ vypadalo vše ok…co se týče potravin,tak dávám akorát pozor na určité bylinky.jinak dlabu všechno..
Jo a jména,já se v tom hrabu furt a nemůžu k ničemu dojít.
Holky,přeju pěkný den a děkuju za podporu ![]()
Nattali - Eliška je krásný jméno a to víš, pokud to bude kluk, tatínek chce hrdě jméno po sobě!
Náš taťka na tom netrvá, ale kdyby chtěl, asi bych dala chlapečka taky po něm.
Wewik - Klárka je taky moc hezký. My vybíráme jméno bez r, máme ho v příjmení, tak ho ve jméně nechci.
Werco tak hlavne ze na utz to bylo dobre, drzim palce! Uz nekrvacis? Kdy jdes na dalsi kontrolu?
A na jake bylinky si davas pozor?
Díky bohu, že jsi dala vědět, koukej odpočívat. Držim palce
Petulindo to je asi na srdíčko ještě moc brzo ale kdo ví, každá to má jinak