červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5714
3.12.09 10:41

Holky poznal by doktor už z toho prvního ultrazvuku kdyby tam byla dvojčata nebo je na to ještě brzy?
Já beru calibrum taky hned ráno než jdu do práce. Dnes cítím „knedlík“ v krku, tak jsem začala kloktat Vincentku a cucám bonbony když mi to nepovolí, zůstamu pár dnů doma, teplotu nemám, takže zatím ok :-) Jinak také moc příznaků nemám, až na větší prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
3.12.09 10:42

Tak to jsem asi vyjímka… :-D Já mám bříško už vidět - fakt, když si nevezmu něco volnějšího, poznal by to snad každý. A to není jen můj pocit, říká to i taťka… :dance:

• Citovat
  • Upravit
macicek111
3.12.09 10:44

Jajo, poznal by to určitě hned na první kontrole. Stejně jako vidí jedno, tak by viděl dvě.

• Citovat
  • Upravit
5714
3.12.09 10:54

Macicku a v jakém tt jsi? Mozná už to později může být vidět, pokud jsi hodně štíhlá, což já nejsem :-) jen ta prsa se mi zvětšila a jsem možná citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 10:58

já jsem chrt a vidět to fakt nemám, ale macík je o 10 dní napřed, tak víbůh… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 11:04

Ahoj,
tak já bříško zatím taky vidět nemám. Jen se občas trochu nafouknu, ale pořád se vejdu do svého oblečení. U prvního těhotenství jsem nosila svoje oblečení až do 12. týdne, tak uvidíme jak poroste teď. Jinak dvojčátek jsem se taky bála a i manžel si dělal srandu, aby jsme neměli rovnou dvojčátka. Tak se mi ulevilo když jsem tam viděla jen jedno. Nevím jestli bych dvojčata zvládla.
Taky mě manžel večer pobavil. Pořád nechce věřit tomu, že jsem těhotná a miminko už bylo vidět, tak večer potom prohlásil, že je to na 100% holčička. Že ví co dělal a jak jí budem říkat. Tak mě by se líbila Ema, ale to mi zavrhl, že v žádném případě, že chce Leu (tu jsme měli napsanou u prního dítka, ale nakonec je to Martínek) a u kluka mě napadl Filip a Tobibáš a Filipa bere, Tobiáš se mu už líbí míň. Tak ho budu ukecávat na Emičku :-) Třeba nakonec povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
3.12.09 11:05

Naopak, Jajo, moc později nejsem, podle MS bych měla být 8+1 tt, ale dr. říkal, že je mimi o týden menší kvůli pozdější ovulaci. Já vám večer zkusím vyfotit bříško, jestli mi to půjde vložit, když nejsem registrovaná.

• Citovat
  • Upravit
7561
3.12.09 11:06

A ještě jsem se chtěla zeptat, jak se vám v noci spí? Já poslední dny vůbec nemůžu usnou a pořád se mi honí to miminko hlavou. Taky jsem zvyklá spát na břiše ale teď se bojím, abych tomu miminku neublížila. Tak hledám pořád polohy jak si pohodlně lehnout a stejně se pak na tom bříšku probudím. Snad mu to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
3.12.09 11:09

Taky jsem dnes spala na břiše :-)Myslím že takhle brzy to mimi nemůže uškodit. Holky v kolikátém tt by mělo být vidět mimi :srdce: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 11:11

Já si myslím, že je to individuální. U prvního těhotenství mimi bylo vidět až v 9tt a teď už ho dr viděla v 6tt i :srdce: bylo hezky vidět. Taky záleží jak dobrý má dr utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:13

Jájo, já myslím, že u tebe začne každým dnem tlouct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:14

Macíčku, aby to nakonec nebyl špíček :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:16

Holky koukali jste na ty odkazy, co jsem posílala?…
A ZNOVU SE TÁŽI- KDO PŘEVEZME TABULKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 11:17

a co se všechno od té tabulky očekává? Mít jí jen v podpisu a popřípadě doplnit? Nebo ještě něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:18

tak jak řikáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie