červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
3.12.09 16:45

jj, koukám, že prsa baví všechny naše polovičky nejvíc… a Cvalenko ta tvoje hláška mě fakt dostala :-D
s pečením jsem na tom bledě jako každý rok… naštěstí budeme mít cukroví od kamarádky, která se tomu věnuje profesionálně a pekla nám i na svatbu… mě to hrozně neba a ani si to při práci neumím moc představit…
pochopitelně jsem tak blbá, že jsem si u doktora nepostěžovala a jsem v práci furt :zed: typické :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
3.12.09 17:11

Já mám pořád prsa stejně malá, ale bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 17:24

holky a taky, co jsem těhotná, tak hrozně moc kýchám. Máte to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 17:32

Ráda bych vám předala své postřehy o nevolnosti- lízátka u mě teda nemaj úspěch prakticky vůbec. Trochu se mi uleví, ale tak na 10 minut maximálně. Trochu se mi ulevilo po banánu a teď, když mi bylo nejhůř a věděla jsem, že musim něco sníst, jinak to bude horší, dala jsem si sušenky Tuc. Bomba, do žaludku padaj sami a fakt se mi ulevilo… Jsem zvědavá na jak dlouho. Ještě jsem neměla zatim odvahu zkusit kolu, ale když nezvracim, tak to zkoušet nebudu. a taky mi sedlo všera jsem si koupila v cukrárně piškotovej dortík s jahůdkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.12.09 17:40

Holky dneska teprve vím co je to těhotenská nevolnost.Od rána je mi špatně od žaludku a při pohledu na jídlo mám co dělat aby se mi neobrátil kufr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
3.12.09 17:46
Cvalenka píše:
holky a taky, co jsem těhotná, tak hrozně moc kýchám. Máte to některá?

taky to mám, čas od času mě popadne malej kýchavičnej záchvat…

jinak nevolnosti od té doby, co uvážlivě volím stravu, pachy a snažím se jíst pravidelně, polevily… a na zvracení netrpím vůbec, moje tělo tak miluje jídlo, že se ho nechce zbavit ani za nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.12.09 17:52

Ahoj Holky tak ja zvracim vsechno co sním,dneska jsem byla u doktora dostala jsem Torecan a pokud seto nezlepsi tak pry do nemocnice za cele 3dny jsem vubec nejedla zvracim i caj achjo a ja verila ze druhe tehu bude jine a zatim jeto horsi a horsi ale pro mimco vsechno

Příspěvek upraven 03.12.09 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 17:55

Cvalenko:Mě dnes lízátka taky nepomáhají. Včera večer se mi udělalo špatně, tak jsem jedno vylízala a bylo mi dobře a dononce jsem dostala chuť na večeři. Trochu jsem si vzala a snědla míň než roční dítě a bylo mi zle a zkončilo to v záchodě :-? Ráno jsem se s nevolností probudila a to mi lízátko pomohlo, ale nic jsem nejedla, nepila. Jakmile se napiju (piju jen samotnou vodu z kohoutku), tak se mi udělalo trochu špatně. Ale jakmile se najím, tak mi je zle :cry: Za poslední dva dny jsem skoro nic nesnědla. Banán mi nepomáhá, piškoty taky ne… Pokud to bude pokračovat dál, tak umřu nejspíš hlady. A s tím kýcháním: Já kýcham od té doby co jsem se nastěhovala k manželovi :-D Máme doma moc chlupatých zvířat. Ale, že by se mi to v těhotenství zhoršilo, tak toho jsem si nevšimla. Ale když se chci vysmrkat, tak musím pomaličku a opatrně, protože když fouknu silněji, tak mě chytí šílená pichlavá bolest do podbřišku a nemůžu se pak ani hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
3.12.09 17:57

Ivčo, tak s tou bolestí v podbřišku při kýchání to mám stejné, někdy i při kašlání… vždycky mě to hrozně vyděsí, tak jsem ráda, že s tím nejsem sama, asi je to normální… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.12.09 17:58

Ahoj holky.
Tak jsem včera samovolně potratila.nastoupila jsem večer do nemocnice a dnes mi udělali kyretáž dělohy,ještě jsem tam měla nějaké zbytky.Jediné,díky čemu jsem v pohodě,je Robík…
Takže vám přeju pohodové těhu,krásná,zdravá miminka a aby vše probíhalo bez komplikací.Budu sem nakukovat k vám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.12.09 18:00

Ježiši Weruš to je mi strašně moc líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
3.12.09 18:04

Werčo to je mi moc líto :-( .

Já mám ATB na zánět průdušek.
Na kontrolu půjdu příští týden.
Jo a do tabulky si můžete připsat Humpolec.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
3.12.09 18:06

Teeeeda, vy jedny drbny!! :-D :-D :-D Člověk si na jedno odpoledne odskočí nakupovat dárky a hned přibudou dvě stránky. Těch, kterých je špatně je mi moc líto. Mně ještě nebylo ani jednou, jen se mi občas zatočí hlava nebo mám takovou chvilkovou slabost, ale to jsou proti vám malichernosti. Já můžu jíst kdykoli cokoli, ale necpu se, to je pravda. Ale jakmile někoho vidím něco jíst, hned mám na to chuť taky… :-D
Taky jsem kupodivu k mému bříšku zhubla, ale jen maličko asi 1,5 kg. Prsa mám větší tak o číslo, takže žádná sláva, pořád kde nic, tu nic… :-D Ale nás holky s malým poprsím to nemusí mrzet, protože já vždycky říkám - kde nic není, nemá po kojení co viset… :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
17581
3.12.09 18:10

Weru, je mi to moc líto :-( taky jsem to zažila a vím, že je to těžký, ale věř mi, že to uteče jako voda a budeš čekat dalšího drobečka. příroda to umí zařídit za nás, aby to prostě bylo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 18:11

Ahoj Verčo. Je mi to moc moc líto. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie