Poradna duly
Jana Čurdová
hoj Holky Cvalenko gratuluji.potrebovala bych holky poradit chce semi ztoho uz brecet od utery zvracim vsechno co snim vcera jsem byla u doktora dostla jsem torecan jemi trosku lepe ale porad zvracim uz ne vsechno ale jemi stsne nedokazu ani uklidit co jeste se da koupit na nevolnost unas v lekarne nejsou takovy ze poradi lizatka na obednavku.dekuji moc za odpovedi caj piju pro tehotne a ten leti taky ven a do nemocnice nechci bojimse ![]()
ahojky..vítám novou těhulku…jinak jsem dnes volala do Podolí na screening v 1.trimestru, tak jdu den před štědrym dnem…
jo a vitaminy beru elevit, stejně jako když sem čekala Páju…
Ivco: tak můžeš škrtnout v seznámku Teru, páč to jsem taky já, takže teda ještě jednou napíšu ten řádek Terka007, 1985, Praha, PM 24.9. TP 27.6. díkyyy
Vítám tady i Janett
Tabulka je doplněna a opravena. Teď už odjíždím a nevím kdy se o víkendu vrtátím, tak další změny udělám až po víkendu. Všem přeji hezký víkend bez nevolností a užívejte si miminka v bříšku. ![]()
Ivunko mě v lékárně radili nějaké zázvorové tablety a nebo prý pomáhá zázvorový čaj, ale zkušenosti s tím nemám. Snad se ti udělá brzo líp.
Ivčo, uži si víkend, taky bez nevolností ![]()
Ivunko, být tebou nebojím se, bude to pro miminko lepší, protože takhle se mu nedostane výživy. Já už včera ve sprše taky brečela z toho, jak mi je furt hodně blbě.
I když musim říct, že včera byl první den, co jsem vynechala Calibrum a dneska je mi výrazně lépe! Doufám že jsem to nezakřikla…
Vítám naše nové těhulky a děkuji za gratulace ke KO, ale to bylo jasný, že to bude v pohodě ne? ![]()
Já to těhu naštěstí maskovat nemusím ![]()
Děkuji za přivítání. Můžete mi někdo poradit, jak se dostanu na tu vaší tabulku ? Tak koukám, že je nás opravdu hodně -zrovna jsem přemýšlela, co si dát k obědu -zkusila jsem špenát, ale zatím nic moc ![]()
Janett, taky tě vítám! A Kvítku taktéž! ![]()
Pokud se ti Janettko nezobrazuje tabulka, tak tu má Ivča v podpisu, tzn. se zobrazuje pod každým jejím příspěvkem. Musíš mít ale zapnuté podpisy a to se dělá nahoře nad diskuzí na pravo. Teď máš podpisy určitě vypnuté.
Díky za navigaci , nás teda je
! Tak ještě přidávám r.1973, Jiříkov.
Holky, můžu mít taky dotázek? Jak Terka zmiňovala ten screening, tak tzn. zjištění vrozených vývojových vad u plodu? Nebo je to něco jiného? A na to chodí každá těhulka nebo jen na doporučení dr. či na vlastní žádost? A je to hrazené pojišťovnou nebo kolik to stojí? Nic moc o tom nevím, může mi o tom Terka nebo někdo kdo ví „která bije“ něco říct? Díky moc… ![]()
Ahoj holky,
nešel nám net a já zjistila jakej jsem závisláček
![]()
Nicky taky jsem při prvnim těhu měla hematon, za 14 dní od toho co na to přišel jsem šla na KO a byl pryč. Neboj, prý se vyskytuje celkem často. Většinou se vstřebá nebo odejde (špinění). Četla jsem o Werče, je mi to líto, myslela jsem že je to za námi.
A taky koukám že tu je někdo skoro ode mě. Z Humpolce, zdravím medvídku. ![]()
macicek111 píše:
Holky, můžu mít taky dotázek? Jak Terka zmiňovala ten screening, tak tzn. zjištění vrozených vývojových vad u plodu? Nebo je to něco jiného? A na to chodí každá těhulka nebo jen na doporučení dr. či na vlastní žádost? A je to hrazené pojišťovnou nebo kolik to stojí? Nic moc o tom nevím, může mi o tom Terka nebo někdo kdo ví „která bije“ něco říct? Díky moc…
Screening je na zjištění vrozených vad.Na projasnění šíje.Na něho chodí každá těhule a co vim tak se na něj musíš objednat.A je zadarmo teda aspoň u nás
Příspěvek upraven 04.12.09 v 15:00
Dekuji za hezke privitani. Ja musim zatukat, ale zatim mam stravu normalni a je to v pohode, zaludek mivam jen trochu na vode hlavne v noci, kdyz se vzbudim na curani. Dnes jsem take poobedvala spenat. Tak at je vam trpicim brzo lepe, taky jsem slyselo o zazvorovem caji, ze je dobry na nevolnosti.
Jeste bych mela dotazek, prvni ULT vam holky doktor delal vnitrni spodem nebo ten klasicky pres bricho? diky