červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
5.12.09 14:42

Přidávám se k vám

Zdravim všechny..i já patřím do této skupiny..mám TP 23.7.2010. Na UT jsem ještě nebyla, doufám, že příští týden vše dopadne dobře. Toto je moje druhé těhotenství - mám 5letou holčičku, a musím říct, že je to podstatně horší. Nálady, nevolnosti, únava a vše co k tomu patří je znát mnohem více než v prvním těhu. A taky kupodivu teď v 6 týdnu už pomalu nezapnu kalhoty :lol: … má někdo podobné zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
5.12.09 17:18

ahoj Skvorko, vítám tě mezi námi… musím říct, že s kalhotami to mám podobné :-) dneska se mi manžel smál, jakej už mám velkej pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.12.09 19:56

ahojky…posílám foto pupku :-D

macicku: ne každý gyndař posílá na ten screening v prvním trimestru, tady po Praze mi sice dala sestřička kontakty, kam si mám zavolat, ale většinou je to placené, kolem 1300kč a prý, kdyby měli všude plno, tak bych šla až na triply kolem 16.týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
5.12.09 20:12

Terko hezkej pupík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
5.12.09 20:57

Ahojte holky, teeda mě trvalo než jsem si po dvou dnech přečetla ty stránky :)
Vítám všechny nové těhu :mavam:
Pokud jde o nevolnosti, tak jsem stále v pohodě akorát mi moc neděla dobře mastné jídlo, to se mi nějak vrací-patří k tomu i máslo..
Dneska jsem si všimla že mám už taky problém při zapínání kalhot ale při pohledu do zrcadla se mi to nezdá tak nevím…
Já a vivinul se mi čuch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.12.09 14:52

terko, pupík fakt parádní :-) raší mi něco podobného, ale na váhu mám furt stejně… není to proti přírodním zákonům? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
6.12.09 19:50

Ahoj holky zdravím Vás po víkendu plném oslav, podařilo se mi zamaskovat, že nesmím pít, jen se mi ze všech těch jídel zvedal trošku žaludek, ale zvládli jsme to :-) Jak to máte s únavou? Já bych pořád spala.. Terko, máš už hezké bříško, to mně zatím rostou jenom prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.12.09 20:49

koukám, že ten můj pupek je asi dost vidět co?? :lol: ještě teda posílám pidi mimi, 10+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 06:16

Dobré ránko všem!

Teru - nádhernej mimísek, moc gratuluju!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jajo, to je dobře, že jsi to všechno ustála, jsi ráda, že už to máš za sebou, že? :-) Já jsem taky pořád unavená. Něco začnu a plno věcí nedodělám. Chvíli odpočinu a pak se k tomu vrátím. Nemůžu si pomoct… :-(

Holky, chci se s váma poradit. Máte některá hnědé špinění? Ale vyloženě hnědé? Já objevila v sobotu flek na kalhotkách. Tak jsem z toho byla trochu přepadlá, ale pak už nic. V neděli to samé - jeden flíček a konec. Nažloutlý výtok mám od začátku, tím se neznepokujuju, ale ta hnědá se mi nelíbí… :-( Mám strach, aby se to nerozjelo v krvácení, ale když mě nic nebolí, nikde mě nepíchá a není to intenzivní, myslíte, že vše ok?

• Citovat
  • Upravit
17581
7.12.09 07:29

macicku, radši hned běž k doktorovi, jen ten tě může uklidnit, že to nic není, takhle by ses jen zbytečně nervovala. a babské rady jsou tady na nic, protože u někoho to nic neznamená, u jiného může. držím palce, určitě to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
7.12.09 08:03

Ahoj holky a krásné ránko

teda vy jste toho nakecaly!!

Terko hezkej pupíček, fotka mimi taky super, už se těším, až budu mít tu svou!!

Macicku hnědé špinění nemám, někde jsem četla, že pokud to není jasná krev, tak je to v těhu normální, ale taky bych asi plašila a došla k doktorovi.

Jinak vítám nové těhulky!!

Já jsem v sobotu pekla cukroví, měla jsem co dělat, večer už mi bylo tak špatně, že jsem u linky nemohla ani stát. V neděli jsem měla v plánu všechno zkompletovat a namazat, ale jak jsem si vzpomněla na cukroví, začalo se mi zase dělat špatně, takže jsem to nechala a nevím, kdy se k tomu dostanu. Nemám totiž vůbec chuť na sladký, mám koupená ta lízátka proti nevolnostem, ale jak mi nechutná sladký, tak ho prostě nemůžu :poblion:

Tak holky hezký den a úspěšné kontroly všem, které na ně tento týden jdou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.12.09 08:08

holky prosim Vás jak probíhá první kontrola, dneska jdu až odpoledne a mám z toho bobky, když nevím,co všechno mi čeká. Budou mi brát krev? Budou po mě chtít moč? To už by mi řekli při objednání,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
7.12.09 08:12

Klostermanko tak u mě první kontrola byl jen utz, kdy Dr konstatovala, že jsem těhotná. Na další kontrolu si mě pozvala po vánocích a řekla, že mám přinést moč a že mi budou brát krev. Takže tobě by to určitě také řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
7.12.09 08:22

Nicky - mne zjistili zvysenou imunitu, takze tu mi leky trochu utlumili a jinak mi na laparoskopii odstranovali srusty na vejcovodech, ale ani pak to neslo prirozene, jeste ze zijeme v dnesni dobe a ta lekarska veda je na takove urovni, vid :?: :palec: Beres jeste Prednison?

Macicku - ja mela vcera presne to same, rano hnedy flicek na intimce, tak jsem si dala cely den lezing a mirne si zvysila davku Utrogestanu a uz je to dobry, zitra jdu na kontrolu, tak se optam. Ale taky me to vystrasilo…

Terko - hezky pupik i fotecka z ULT, ja uz se na zitrek take moc tesim, konecne ji/ho uvidime :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 08:26

Holky, díky za odpovědi. Od včera od rána už zase nic. Hned až tam bude sestra tam zavolám a zeptám se. Myslím si, že mi řekne, že pokud to nebyla krev (a to nebyla) a už se to neopakuje, je to v pořádku, ale třeba mě bude chtít vidět. Určitě tam pro klid zavolám a kdyžtak tam sjedu.

Klostermanko, ničeho se neboj. Mně dělal jen vaginální ultrazvuk, krev mi nebral ani moč po mně nechtěl. Ani příště neříkal abych ji přinesla (jdu 28. 12.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex