červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23317
8.12.09 12:37

Já nad porodem taky zatim moc neuvažuju. U Elišky jsem taky moc neuvažovala a začala to řešit až v porodnici a bylo to docela děsný, nakonec SC. Tak snad to bude tentokrát lepší, nějak to ven musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.12.09 12:50

Proč se zbytečně stresovat myšlenkou na porod.Na to je ještě fůra času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
8.12.09 12:52

Ahoj Holky.k dvojčátkum moooc gratuluji…Jinak holky uz jemi lepe semtam se jeste :poblion: ale jdeto na dalsi kontrolu jdu ted 14.12 už se těším.prukazka se dostava ažtak kolem 12tydne?ja ji u maleho dostala v 6tt tak nevim jak mam na úřadu práce dokázat že jsem těhotná mam si vyžádat nakej papir od doktora?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.12.09 12:56

Ivunko u mladýho mi dal průkajdu až ve 3.měsíci páč sem těhotenství zjistila až v 8.tt a teď 14. jdu na gyndu a dá mi průkazku to budu v 10tt.Já si myslim že by ti dal doktor nějaký potvrzení že si těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
8.12.09 13:03

TAky si myslim že ti dá potvrzení když mu řekneš. Já už se taky těšim na průkajdu, jdu 15. ale to myslim že mi jí ještě nedá. U Eli až ve 12 tt. No uvidíme. Ono je to vcelku jedno, ale ten pocit. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
8.12.09 13:20

Kvítko, mám velkou radost!! :potlesk: A moc gratuluju! :palec: Každou chvíli jsem nakukovala, jestli už jsi nenapsala. Ty se máš, že budeš doma. Mě to taky říkal, že mě nechá doma kvůli chřipkám a kvůli tomu špinění, ale samozřejmě já hloupá hrdinka nechtěla, že to do Vánoc zvládnu. Kolegyně by tady byla sama a teď před koncem roku je to děs, tak jí to nemůžu udělat… :-( Zajímalo by mě, kolik lidí by se ohlíželo ve stejné situaci na mě, že! :-( No, ty dva týdny to tady snad nějak zvládnu, chřipka se mi doufám vyhne a pak se uvidí. Samozřejmě je pro mě nejdůležitější miminko, rozhodně ne firma, takže ať se tady mračí jak chtějí - bohužel… :-(

• Citovat
  • Upravit
7561
8.12.09 13:21

Kvítko gratuluji ke kontrole. U Martínka mi dali průkazku až ve 14tt (ale to jsem chodila na kontroly do prodocnice od začátku) a na té první kontrole jsem se ptala dr a ta mi řekla, že je na to spustu času, tak taky nevím kdy mi jí vystaví. Ale potvrzení taky budu potřeovat. 12.8.2010 jsme měli nastoupit na dovolenu a musíme to zrušit a k tomu chtějí potvrzení od dr z jakého důvodu a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
8.12.09 15:19

Koukám že v tom strachu nejsem sama, já se bojím skoro nonstop aby bylo vše v pohodě..hlavně i kvůli tomu že stále pracuju a někdy je v práci fakt fičák. Pracuju jako ošetřovatelka v Domově důchodců, a teď před těmi svátky je to tam maras. Já to utajit v práci nemohla, občas totiž zvedáme důchodce a polohujem a toho jsem se chtěla vyvarovat. Umožnili mi lehčí prái ale i tak se kolikrát tak nalítám…Ale dávám na sebe bacha, snad dostatečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
8.12.09 15:47

wewik, to máš opravdu náročnou práci, ale hlavně užitečnou, klobou dolů! máš pravdu, že tahat důchodce v tomhle stavu opravdu nejde. ale za tu práci tě fakt obdivuju, není to jednoduchý.
holky, průkazku mi dali minulý týden v 10tt, asi je to všude jiné
a nad porodem naštěstí taky nepřemýšlím, jen se soustředím na to, aby to k němu hlavně dospělo :-) říkám si, že to prostě půjde… navíc to příroda tak zařídila, že když člověk miminko uvidí, určitě na všechnu bolest zapomene… moje mamka vždycky říká, že by radši znova rodila, než by měla menstruaci. měla ji totiž chudák vždycky strašně bolestivou s křížovými bolestmi, takže asi byla zvyklá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
8.12.09 16:10

marye: Máš pravdu že práce je to těžká. Ale mě opravdu moc baví, takže chci tam zůstat co nejdýl. Navíc vyplívá i ze zákona že mi musí umožnit lehčí práci za stejné peníze…Dělám vlastně vše co doposud kromě zvedání a nesmím taky noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
8.12.09 19:11

myslím na Cvalenku, jak jí to asi dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.09 08:01

zdravím všechny těhulky, koukám, že ty strachy máme opravdu stejné, asi je to přirozené. Já mám o strach víc - momentálně bojuji s hnusnou chřipkou a trnu, co bude za týden na kontrole. Ale necpu se žádnýma práškama, jen čajík s citrónkem, tak doufám, že to bude OK. A na druhou stranu jsem alespoň doma, takže nemusím vstávat brzy do práce a přes den si můžu taky odpočinout. I když v noci vstávám k dceři, která měla do včerejška vysoký horečky a dělaly jsme zábaly apod., tak je to všechno víc v pohodě. Psaly jste o porodu - já na něj teda nemyslím. Rodila jsem před sedmi lety a VÍM, že to bylo hrozný, ale už si tu bolest fakt NEPAMATUJU !!! Klárka se narodila císařem 14 dní po termínu, z toho jsem 3 dny ležela v nemocnici a rvali do mě všechno možné, aby se už narodila… Třetí den jsem už nemohla bolestí a nakonec jsem šla na sál. Zjistilo se, že bych jí normálně ani nemohla porodit. Nepíšu vám to proto, abych vás strašila, ale proto, aby jste věděly, že to opravdu všechno časem zapomenete a zůstane vám jen to hezký - např. první přisátí, nebo první úsměv. A hlavně ta miminkovská vůně, to se nedá popsat ! Nebojte se, jak někdo z vás už napsal - příroda to má dobře vymyšlené… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.12.09 08:33

milé spolupupíkaté, pro vás, které už řešíte jména, posílám pomůcku v podobě statistiky nejčetnějších dívčích a chlapeckých jmen
stačí vždy dole kliknout na odkaz „xls“ za (ke dni 1. 5. 2009) za dívky a chlapce a zjistíte, jaká jména se loni dávala nejčastěji
 http://www.mvcr.cz/…rijmeni.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.12.09 08:34

Holky doufám že to u Cvalenky není nic vážnýho :?:
Myslím na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581