červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
7.12.09 08:31

Kvítko, určitě nám dej vědět, co ti na to zítra řekl, ju? Budu na tebe moc, moc myslet.

• Citovat
  • Upravit
5957
7.12.09 08:53

Maci - urcite poreferuji, ty dej take vedet, az se dovolas :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 08:57

Určitě. Dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
174
7.12.09 09:14

Já nevim, jsem zastáncem, pokud se objeví špinění nebo krvácení, hned k doktorovi…
omlouvám se, že teď tolik nepíšu, přihoršilo se mi a každej večer se vyzvracím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.12.09 09:52

holky, v tomhle naprosto souhlasím se Cvalenkou, bez vyšetření se prostě nedá zjistit, co krvácení a špinění znamená, možností je vždy spousta. hlavně dejte obě vědět, jak jste dopadly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.12.09 09:54

Prosím o radu nebo názor. Hodně trpím na zánět močáku. Vyšetřovali mě v nemocnici všechno možný a nic nenašli, ale než jsem otěhotněla, měla jsem zánět každej měsíc a teď se to o mně zase pokouší. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.12.09 10:09

Kvitko, Macicku, taky souhlasim s holkama, sla bych k doktorovi hned dnes, i kdyz byste se jim tam mely vnutit. Jak mam ten hematom v deloze tak mi doktorka rikala ze mozna budu dost silne hnede spinit (zatim nic) a ze se nemam bat, ze jen hematom odejde, ale ze se to zkontrolovat musi. Opravdu to pravdepodobne je ok, ale bude vam lip, kdyz to od nich uslysite. A kdyby prinejhorsim to nebylo uplne ok a hrozilo krvaceni, muzete aspon hned dostat nejake leky. Hlavne polehavejte a nic nedelejte, to mi s hematomem take radili..fakt nic, zadny pohyb, aby se neprokrvovala moc deloha.
Kvitko Prednison neznam, ten je na co? Ja beru utrogestran, zavadim 2-1-2 do konce prvniho trimestru, je to otrava, ale co bychom pro mimco neudelali, vid..a pri spineni bych taky zvysila, jak pises.
Cvalenko ja s tim zkusenost nemam, ale zkusila bych dotaz na nejakou netovou poradnu, treba ulekare.cz, tam mi uz taky pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
7.12.09 10:18
Cvalenka píše:
Prosím o radu nebo názor. Hodně trpím na zánět močáku. Vyšetřovali mě v nemocnici všechno možný a nic nenašli, ale než jsem otěhotněla, měla jsem zánět každej měsíc a teď se to o mně zase pokouší. Co s tím?
Říká se že na močák sou dobrý brusinky.Jak sušený tak ve formě čaje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 10:54

Holky, tak jdu k dr. za hodinu. Pro jistotu. Pak napíšu co a jak… :roll:

• Citovat
  • Upravit
5957
7.12.09 11:16

Ja s kontrolou urcite vydrzim do zitra, hlavne proto, ze je to uz ted dobry a Utrogestan uz stejne zavadim. Ale domluvim se s Dr. na neschopence, taky kvuli chripce, ktera vsude radi, zatim aspon do konce prosince a pak se uvidi.

Nicky, Prednison davaji u nas v CARu pri kazdem IVF, snizuje obranyschopnost organismu = lepsi podminky pro uhnizdeni embrouse. Ja ho beru jeste ted, zitra na kontrole se poptam, co dal. Jinak taky zavadim Utrous 2-0-2, ale jak pises, co bychom pro ty nase drobky neudelaly - manzel vzdy rika, kdyz zavadim - zase posilas svacinku miminku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
7.12.09 11:53

Ahoj holky, tak se po víkendu hlásím. Jsem docela dost utahaná a včerejší odpoledne jsme skoro celé prospala. V pátek firemní večírek dopadl dobře a dokonce mi bylo dobře po dlouhé době. V sobotu se mi špatně udělalo jen dopoledne a pak to šlo. Ale od včera mi je zas špatně. Včera večer jsem začala i dost špinit, tak mě to vystrašilo, ale od rána nic, tak to snad bude v pořádku. Dr tam bude nejdřív v pátek, ale prý se nemám strachovat pokud vysloveně nekrvácím a mám prý hodně odpočívat a nic netahat. U prvního těhotenství jsem to měla taky až do konce prvního trimestru. Ale stejně jsem z toho nervózní. Odpoledne aktualizuji tabulku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.12.09 12:19

Cvalenko, s močákem bohužel neporadím, nemám žádné zkušenosti…
Nicky, držím moc palce, ať to jde s hematomem stále od deseti k pěti, tedy spíš k nule :-)
Macicku, držím pěsti, ať je to jen nějaká prkotinka…
Kvítko, taky se zítra těším na doufám že dobré zprávy od tebe :-)
Ivco, s tou únavou to mám úplně stejně… začínám sledovat, jak mě manžel pozoruje a úplně přemýšlí o tom, jak chci s touhle lenorou zvládnout péči o dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
7.12.09 12:39

Marye já jsem ráda, že ta únava po prvním trimestru ustoupí a už se na to těším. Co si vzpomínám z prvního těhotenství, tak pokaždé když mi ráno zvonil budík do práce, tak jsem brečela, že chci ještě spát a dost špatně jsem to nesla. A v práci sem kolikrát usnula u pc (dělala jsem v kanceláři) - to jsem dělala tabulku a najednou cítím jak mi hlava padá dolů a na monitoru jsem měla spořič obrazovky. Tak teď jsem aspoň ráda, že jsem doma a můžu si kdykoli přes den sdřímnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
7.12.09 13:18

Ahojik maminy.
Jdu vás opět jen pozdravit.
Odpoledne jdu na kontrolu.
 Zatím…

• Citovat
  • Upravit
5714
7.12.09 13:25

Cvalenko, taky jsem slyšela, že brusinky jsou dobré. Zkus je, nebo se poraď s doktorem. Holky já jsem tak hrozně unavená!! Jinak se cítím ok, ale obávám se, že možná kvůli tomu nakonec také skončím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí