Poradna duly
Jana Čurdová
mně tak i tak, ale nemohl mimčo změřit, tak proto jdu za 14 dní znovu - trochu mně vystrašil, doufám, že bude vše OK.
ahoj, moc vítám nově příchozí a držím vám také palečky, ať je to všechno v pohodě ![]()
Ivunko, je mi moc líto, že tě nevolnosti až takhle trápí… neumím ti nic poradit, nemám zkušenost… ale zbytečně se neboj nemocnice… vím, že to tam vypadá nic moc, ale zase pohlídají, aby vše bylo v pořádku… takhle ti hrozí dehydratace…
ze začátku se ten ultrazvuk dělá asi všude pípkou ne? Je na něm víc vidět
Ahoj holky, dekuju za podporu, pomaha to
byla jsem dnes u sve gynekolozky, predal si mi tam CAR a chtela mi videt, a mam uz lepsi zpravy. Mimco je ok, 7+2 tt jak ma byt a srdecni ozvy take ok. Hematom je polovicni proti uterku, tak snad je to na dobre ceste. Musim ale dal lezet a nic nedelat, aby jeste neprasknul, dalsi ko 15.12. dost se mi ulevilo, ze snad mimco uz tolik neohrozi.
Werco moc mi to mrzi! Drzim palce, at na tebe brzy zase vykouknou . Drz se, myslime tu na tebe.
Cvalenko gratulu k uspesne kontrole!
Kvitko taky te vitam
a drzim palce na utz
Macicku posilam nejake info k tomu screeningu. http:www.gynfem.cz/…-tehotenstvi ja ho mam zadarmo v CARu, ale pry se za nej jinak plati kolem 1.100,–, aspon teda v Praze.
Hannyck dekuju za podporu, je dobre slyset, ze to nekdo stastne zvladnul ![]()
Jannet vitam te
Hlavne ze tam mimco je, ze ho vidi, neboj se. Treba nema moc kvalitni pristroj.. a rekl ti, v kolikatem jsi tydnu? drzim palce at priste uz se krasne meri!
Měla bych být v 10týdnu, ale protože ho nemohl změřit, tak mně pozval za 14dní znovu a prý už dostanu průkazku. Měla jsem jí mít už ve středu ![]()
Nicky, tak ty jsi taky z CARu? A co mate vsechno za sebou? Taky IVF? Jinak gratuluji k uspesne kontrole.
Ahoj Cvalenko ty myslis ze zto calibrum taky muze byt spatne jinak jemi o malinko lepe pritel prijede dnes domu tak uvidime co vyresime on jezdi kamionem a maleho by nemel kdo hlidat tak snad uz bude lip. ![]()
Ivunko, určitě, včera jsem si to už nevzala a dneska se cítím jak vyměněná
holky, tak jsem právě zjistila, že vůni čokolády jsem schopná zbystřit až na jeden metr ![]()
Ahoj Kvitko dekuju a doufam, ze ti taky budu brzy gratulovat
jsem taky po IVF, jsem rada, ze tu nejsem sama
Predtim jsme meli jen 1× IUI a ja pak jeste hysteroskopii kvuli podezreni na polyp. Mam spatny hormonalni profil, tak jsme sli hned do IVF, ono to IUI stejne moc nevychazi, jak je u nas obou videt
Rekli ti v cem byl problem, ze to neslo prirozene?
Hezké sobotní dopoledne,
vidíš Nicky tak už se vstřebává, uvidíš že 15 tam už nebude.
Ahoj Hannyck dekuju za podporu, snad mas pravdu
porad mam jeste lezet a uz z toho blbnu, ale aspon to vypada nadejneji. Co ty kdy te ceka kontrola?
Mě 15.12. už se moc těšim. Ještě týden a kousek
, teď to docela utíká, před vánoci a s Eliškou.