Poradna duly
Jana Čurdová
Macicku: jej, takový stresy, hlavně, že je to v pořádku, taky by mě to vyděsilo…
No myslím si, že každá může mít svůj důvod k obavám …jen to nepřehánět a věřit, že to prostě výjde…proto do toho přeci jdeme
pěkný večer všem
Já zase ujíždím každý večer na pečivu s marmeládou a to prosím nejím nikdy jak je rok dlouhý
já na okurkách…klidně sním jednu sklenici a vypiju dokonce i vodu…a jsem spokojená ![]()
Cvalenko, to je škoda, že se s náma loučíš a že nedokážeš pochopit obavy holek, co měly špatnou zkušenost.
Myslím, že to jde stejně lehce, jako podpořit někoho, kdo je třeba v nemocnici se zánětem močových cest
Měj se hezky, měj pohodové těhu a nakonec zdravé miminko …
Je škoda,že nedokážeš pochopit některé obavy ostatních,každá jsme přece jiná a o tom je ta diskuse,vypovídat se a ne mlčet o svých pocitech.To že má někdo strach neznamená,že u druhé to nemůže být naopak.Za chvíli tady někoho bude trápit triple test a to se jako o tom nebudeme bavit? ![]()
a chutnají vám kyselý okurky? pořád čekám, kdy to přijde a ono nic. chuť na ně žádná… nejsem vadná? ![]()
Holky a já zase ujíždím na nakládaných kukuřičných kláscích … sladké teda moc nemusím, ale věci do slana či do kysela, to bych jedla od rána do večera … nikdy bych fakt nevěřila že každé těhu může byt tak jiné ![]()
juuu okurky,já jsem ještě netušila,že jsem těhu a koupila jsem si nakládané tvarůžky,dva dny po sobě,teď už nic,jen ta marmeláda.A dneska to vidím stejně když přijdu večer domů z práce
Teru, to mi povídej. Mně leželo v hlavě to špinění a dneska to krvácení mě dorazilo úplně. Ale i když jsem bulila, pořád jsem si říkala, že mimi to prostě zvládne. Musí zvládnout! A zatím se daří, tak snad už nás nic zlého nepotká. Dr. říkala, že se mě víc musí gynek. hlídat, že budu k němu chodit častěji, atd. A za to jsem jedině ráda. Ale víte, co mě holky mate? Kromě jiného mi předepsala Ascorutin, ale v letáku je uvedeno, že se vyloženě nesmí užívat v těhu a při kojení, máte s tím někdo zkušenost?
marye píše:
a chutnají vám kyselý okurky? pořád čekám, kdy to přijde a ono nic. chuť na ně žádná… nejsem vadná?
Já na nich teda ujíždím pořádně
na kyselých i na čerstvých
macicek,vím že jsem to někde četla,že ten askorutin dávají i těhulkám s krvácením ![]()
Luki, souhlasím s tebou…
Každá máme svoje trable a mně tedy hrozně pomáhají názory ostatních. Více méně jsme na tom všechny stejně, ale plno z nás tu radostnou zprávu ještě dusí v sobě, než skončí první trimestr, takže takhle v diskuzi je řešit trable a radost pro mnoho z nás ideální.
Luki - já tam chtěla zítra volat. Pro klid. Ale i tak jsi mě uklidnila - díky.
macicek já jsem třeba dlouho odolávala jestli se k vám přidat nebo raději počkat,ale zaujalo mě jak jste tady férové a vzájmeně se držíte