červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
13.12.09 19:38

Macicku: jej, takový stresy, hlavně, že je to v pořádku, taky by mě to vyděsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.12.09 19:39

No myslím si, že každá může mít svůj důvod k obavám …jen to nepřehánět a věřit, že to prostě výjde…proto do toho přeci jdeme :wink: pěkný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.12.09 19:45

Já zase ujíždím každý večer na pečivu s marmeládou a to prosím nejím nikdy jak je rok dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.12.09 19:47

já na okurkách…klidně sním jednu sklenici a vypiju dokonce i vodu…a jsem spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
13.12.09 19:49

Cvalenko, to je škoda, že se s náma loučíš a že nedokážeš pochopit obavy holek, co měly špatnou zkušenost. :roll: Myslím, že to jde stejně lehce, jako podpořit někoho, kdo je třeba v nemocnici se zánětem močových cest :think: Měj se hezky, měj pohodové těhu a nakonec zdravé miminko …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.12.09 19:49

Je škoda,že nedokážeš pochopit některé obavy ostatních,každá jsme přece jiná a o tom je ta diskuse,vypovídat se a ne mlčet o svých pocitech.To že má někdo strach neznamená,že u druhé to nemůže být naopak.Za chvíli tady někoho bude trápit triple test a to se jako o tom nebudeme bavit? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.12.09 19:50

a chutnají vám kyselý okurky? pořád čekám, kdy to přijde a ono nic. chuť na ně žádná… nejsem vadná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
13.12.09 19:51

Holky a já zase ujíždím na nakládaných kukuřičných kláscích … sladké teda moc nemusím, ale věci do slana či do kysela, to bych jedla od rána do večera … nikdy bych fakt nevěřila že každé těhu může byt tak jiné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.12.09 19:51

Nikollen

juuu okurky,já jsem ještě netušila,že jsem těhu a koupila jsem si nakládané tvarůžky,dva dny po sobě,teď už nic,jen ta marmeláda.A dneska to vidím stejně když přijdu večer domů z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.12.09 19:52

Teru, to mi povídej. Mně leželo v hlavě to špinění a dneska to krvácení mě dorazilo úplně. Ale i když jsem bulila, pořád jsem si říkala, že mimi to prostě zvládne. Musí zvládnout! A zatím se daří, tak snad už nás nic zlého nepotká. Dr. říkala, že se mě víc musí gynek. hlídat, že budu k němu chodit častěji, atd. A za to jsem jedině ráda. Ale víte, co mě holky mate? Kromě jiného mi předepsala Ascorutin, ale v letáku je uvedeno, že se vyloženě nesmí užívat v těhu a při kojení, máte s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1280
13.12.09 19:52
marye píše:
a chutnají vám kyselý okurky? pořád čekám, kdy to přijde a ono nic. chuť na ně žádná… nejsem vadná? :lol:

Já na nich teda ujíždím pořádně :lol: na kyselých i na čerstvých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.12.09 19:58

macicek,vím že jsem to někde četla,že ten askorutin dávají i těhulkám s krvácením :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.12.09 19:59

Luki, souhlasím s tebou… :potlesk: Každá máme svoje trable a mně tedy hrozně pomáhají názory ostatních. Více méně jsme na tom všechny stejně, ale plno z nás tu radostnou zprávu ještě dusí v sobě, než skončí první trimestr, takže takhle v diskuzi je řešit trable a radost pro mnoho z nás ideální.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
13.12.09 19:59

Luki - já tam chtěla zítra volat. Pro klid. Ale i tak jsi mě uklidnila - díky.

• Citovat
  • Upravit
2364
13.12.09 20:02

macicek já jsem třeba dlouho odolávala jestli se k vám přidat nebo raději počkat,ale zaujalo mě jak jste tady férové a vzájmeně se držíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí