červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2364
16.12.09 16:28

Tak jsem to zkusila tak uvidím jestli se mi to zobrazí a jak ne tak se na to vykašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
16.12.09 16:29

Takže nic opět nějaká chyba,kašlu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.12.09 18:21

Zdravím Vás slečny, omlouvám se, že sem lezu, koukám že to tu žije. Možná by nebylo od věci založit téma termín porodu červenec 2010 pro prvorodičky :wink: Já mám předběžný termín na 20.7.10. Nu dlouho jsem se bála sem nakouknout - mám za sebou jednou SP v 7.tt, nu ale jistotu nemá člověk nikdy že? A takhle aspoň přijdu mezi maminky, co mají přibližně stejné starůstky a vyslechnu různé názory a rady. :wink: Jakpak Vám je? Co nevolnosti? Trápí Vás? Chtěla jsem se zeptat, pár příspěvků zpět co jsem řetla, se bavíte o výhodách pojišťoven. Nemáte někdo VZP? Mě přijde, že nabízí leda prdlajs, nic jsem na jejich stránkách nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
16.12.09 18:41

Natally,zdravím tě.Možná je zbytečné vytvářat další diskusi prvorodiček,protože i tady je jich spousta a aspoň od nás druhorodiček se můžete dozvědět spoustu užitečných rad.Jinak já mám pojiš´tovnu ČPZP,ale ještě jsem nic zatím nezjiš´tovala.Tak snad se ti tady bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.12.09 23:02

Teda tady je to vazne rozjete:-) Ja se k pc dostanu az vecer, nejlepe az mala usne, tak jsem to jen prolouskala a ted uz vazne padam. Na ten screening jdu 18.1. to budu 12tt, tak to bude vsechno v jednom. Gratuluju k uspesnym kontrolam, parada, a vitam novou tehulku, jestli jsem to dobre pochopila:-) Cesnecka me namlsala, jdu hledat jak se vlastne dela, kdysi ji delala babicka, jinak cesneku si uzivam pri topinkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
17.12.09 00:47

Ahoj Holky.Nattaly vitam a mi uz se vlastne zname z jedne diskuze jsem rada ze jsi tu…u mne uz nevolnosti odezneli snad to nezakriknu jemi dobre a uz jsem i pribrala 2kila ale kde to nevim :think: jezis to uz bude jedna mizim do hajan jsem setu nak zasekla :-D tak papapa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.12.09 07:35

Ellanis a Kvitka

Holky díky za rady, ten první receptík je teda síla, vzpomněla jsem si , že mamka kdysi něco podobného dělala z cibule…byl to pěkný hnus, no ale snad mi to pomůže zkusím si to udělat, tu vincentku zkusím taky , zatím jsem si dávala jen půl citonu s trochou vody a najednou to vypila…už jsem ¨vypila asi 5 citronů, večer jsem se naložila do teplé vany a dnes ráno jsem začala vykašlávat, tak snad to brzy bude lepší, teplotu naštěstí nemám…všechno co doma mám se nesmí v těhotenství …anebo při diabetu, takže se mnou to je pěkně složité :cry:taky vítám novou těhulku a gratuluju všem k úspěšným kontrolám , mě to čeká zítra :wink: tak zatím paaa a opatrujte se všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.12.09 08:13

ahoj nataly,jsem jsem tady taky nová a hlavně prvorodička. jsem ve 12tt a v pátek jdu na kontrulu, tak se mooooc těším na foto a hlavně na to jak mi řekne dr., že je vše ok. jsem celkem asi hysterická. pořád mám strach, aby bylo vše ok a dr. mi ukázal :srdce: . jsem taky u vzp a nic moc jsem nenašla. všechno zrušili, je krize.holky tady občas píšou o nějakém vyšetření, ani pomalu nevím co to je a tak vždycky hledám na netu a u toho najdu i nějaké blbéé články. tak jsem pořád na mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.09 08:27

ahoj, těhulky, všechny vás zdravím a zároveň se loučím. Včera jsem byla na kontrole ve 12tt, průběh kontroly jsem měla stejný jako Kvitka, jen ten výsledek nebyl šťastný. Rovnou jsem jela do nemocnice, kde se to jen potvrdilo… Takže si mě, Ivco, škrtni. Všem vám přeji pohodové těhotenství bez problémů a krásná a zdravá miminka. Mějte se krásně, byly jste bezva parta a dost jste mi pomohly.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.12.09 08:30

Janett to je mi strašně moc líto :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.12.09 08:33

ahoj janett, je mi to strašně líto!!! drž se. sama jsem to ve 12tt zažila, tak vím, jak ti je… přeju, ať se vám zase brzy objeví // a hlavně šťastný konec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
17.12.09 09:14

Janett,to je mi moc líto,ale věř aspoň tomu,že to tak třeba příroda chtěla.A přeji brzy dvě //.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.12.09 09:25

Vítám nové těhulky…červenec bude asi opravdu silný měsíc :lol:
Nikollen recept je opravdu masakr, ale můj 4,5 letý syn si docela dává (já bych tolik odvahy neměla, přece jenom čerstvý česnek tak nějak nemůžu :oops: )

Janett to je mi moc líto :-( :-( Přeju ti hodně sil. Příště už to určitě dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
17.12.09 09:27

Janett, :cry: :cry: :cry: kurna prace, to me moc mrzi, preju hodne sily a hlavne brzke //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
17.12.09 09:38

Ahoj holky,

Janett to je mi moc líto. :cry: Už jsem věřila, že jsme všichni překonali to zlé období a těď takováhle smutná zpráva :-( Snad se vám brzo znovu zadaří a uvidíš // a to už určitě dopadne dobře a příští podzim se budeš radovat z miminka.
Vítam tady novou těhulku. Já se dnes v noci probudila a bylo mi šíleně zle. Bolel mě žaludek, břicho a cítila jsem se na umření. Nějak jsem se z toho nevyspala a je mi pořád zle a nic mi od rána nezabralo. Snad to brzo přejde. Přes noc nám tady nasněžilo a já si to dnes chtěla jít s Martínkem ven užít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí