červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3861
17.12.09 09:38

Janett, to je mi moc líto :-( :cry:
Jinak vás holky zdravím.
chci se zeptat, co mi doporučíte na strie? fakt nevím :(
už aby bylo pondělí, jdu konečně na UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.09 10:04

mockrát vám všem děkuju za podporu - jste bezva. Momentálně to vzdávám, už tohle mimi bylo po 7 letech zázrak - třeba časem změním názor. Jeden dotaz na ty z vás, které jste to prožily také - po jaké době jste se pokusily znovu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.12.09 10:20

Janett, řekli mi, že stačí pauza tři měsíce. a hned po pauze se nám zadařilo znova //, teď už snad se šťastným koncem, i když se pořád bojím, aby se to neopakovalo… tak držím palce, ať vám to taky hned vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.12.09 10:52

janett je mi to moc moc líto. Hodně síli do dalších pokusů, nevzdávej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.09 10:52

tak brzy ? tomu se mi nechce ani věřit ! Tak to ještě promyslíme … Zadaří-li se, určitě se ještě ozvu. Já vám všem taky držím palce, aby bylo vše OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
17.12.09 11:00

Janett - i já se přidávám, je to fakt strašně smutné!! :cry: Mám fakt vztek. Já pořád bojuju se špiněním, atd. tak mám z toho taky strach. Strašně moc držím palečky, aby příští // vyšly a vše bylo tak jak má být!

• Citovat
  • Upravit
2364
17.12.09 11:40

Janett,my jsme to začali zkoušet po tčech měsících,ale podařilo se nám to až za 5 měsíců.Nevěš hlavu jistě budeš mít krásné miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.12.09 11:49

lukinka má pravdu, Janett, rozhodně to není důvod vzdát to. příroda má víc rozumu než my a některá rozhodnutí prostě udělá za nás. jak už tu někdo psal, tělo si to vyzkoušelo nanečisto a teď už to půjde! :-) držím palčáky. drž se a hlavně odpočívej a nech se rozmazlovat. zasloužíš si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.09 11:51

holky, fakt díky všem, ani nevíte, jak jsem tohle potřebovala od někoho slyšel (resp. číst). Paradox je, že jsem žádné problémy neměla (ani špinění, ani krvácení), jen mi bylo pořád zle od žaludku, ale to je snad normální, ne ? Furt se uklidňuju, že to tak mělo prostě být a že je to tak správné… :-( A možná, že ten správný čas teprve příjde, jako tomu bylo poprvé s Klárkou - ještě, že jí mám, sluníčko moje, byla včera fakt statečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.12.09 12:01

Ach Janett, taky vim, jak ti je, prosla jsem tim v 11tt (bolest,odchazeni)a potom i v 6tt(spis jako normalni MS). Brzy se srovnej, nemysli na to, nic jsi pro to nemohla udelat a uvidis, ze se zase brzy zadari. Taky jako ty mam jedno slunicko uz doma, tak jsem byla za to rada. Doktori mi rekli ze mam nechat jednu ms odeznit az prijde, a pak se teprve zacit snazit, cili hned. Prvni ms prisla vzdy u me za sest tydnu a pak to trvalo asi tri mesice nez jsem byla tehu. Naposled odeslo mimi v cervenci. Taky zalezi, jestli musis na revizi nebo ne. U me to vzdy vse odeslo samo, takze jsem byla v poradku a doktor nemusel nic spravovat. Delali i krevni testy na srazlivost krve a odbery vzorku, ale na nic se neprislo. Tak hlavu vzhuru a brzy do toho :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.09 12:20

díky, Kloki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.12.09 12:59

ahojky, koukám, co je to tu za smutné zprávy??

Janett: moc mě to mrzí a určitě to nevzdávej, brzy bude líp, uvidíš, nám se zadařilo 3 měsíce po revizi, ale zase to nedopadlo ok no a teď sem otěhotněla v šestinedělí…

Kachni: snad jen promazávat a promazávat, mně to stejně u prvního nezabralo, v drogerce nebo v lékárně je toho kvanta…

vítám novou těhulku, tyjo, to se to tu pěkně plní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
17.12.09 13:04

Janett,hlavně teď nabírej síly o vánocích,zajeď si někam na hory a uvidíš že v únoru nám tady budeš psát jak si krásně těhotníš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.12.09 13:10

Děkuji za milé přivítání, snad tu u Vás zůstanu.
Jannet:Já spontáně potratila asi v 7tt, všichni radili nechat proběhnout 1 MS a když bude vše v pořádku začít. Znovu jsem otěhotměla 3 MS od revize. Ale u mě se zjistila Leidenská mutace - poruchy srážlivosti krve o čemž jsem nevěděla, takže teď si od prvního dne pozit. těhu testu píchám denně do břicha injekce a zatím, musím zaťukat, je vše v pořádku, tak snad se nám ta smůla vyhne. Vím, že to moc bolí, musíš být silná.
Kachni:Mě na strie v lékárně doporučili Elasti-Q, Exclusive - má řadu výrobků pro těhulky. Má i krém, který striím předchází a který používáš na už vzniklé strie. Příjemně vonní a je krásně jemnej. Jinak taky myslím, že nezbývá než mazat a mazat :wink:
Ivunko:Já vím, že sem už chvilku chodíš a je fajn slyšet, že už ti je lépe :palec: obzvláš´t, když jsi koukám v nižším týdnu než já, to je supr :palec: Myslíš, že se to už nevrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
17.12.09 13:29

Natally a terko a spol. asi máte pravdu, prostě mazat a mazat.
schválně se zeptám u nás v lékárně. jinak nevím.
mám tu napsané Bonella, stojí 100,– a je 200ml, pak Aviril olej, který sice stojí jen 15,–, ale je ho jen 15ml, takže to taky není zanedbatelná částka, když jich spotřebuju víc. potom Elasti Q za 150,– 200ml a pak ten GSMamastrie za 180,– 200ml. tak uvidím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí