Poradna duly
Jana Čurdová
no ale noční bys stejnak nemohla jako těhulka dělat,hlavní je že si odpočineš a nebereš na další mimi sílu,ono to není vůbec na škodu si trochu polenošit,když pak nastane maratón ![]()
Ahojík holky, jsem to tu četla a málem spálila korpus. uf
jinak já dnes byla teprve na tom utz. takže přikládám fotečku, srdíčko bije jak blázen, mi to dal dlouho poslouchat. je to prcek něco přes cenťák. a jako všichni doktoři, tak se děsně divil, že chci fotku, že tam prý nic není. mě tedy přišlo, že tam něco je. dal mi ale fotku bez keců,jinak byl děsně milej.
dle utz jsem cca v 7tt ![]()
Krásná fotečka gratuluju.
Jinak se s váma holky loučím,ale jen přes vánoční svátky,dnes jsem naposledy v práci před zaslouženým volnem.Tak Vám přeji krásné vánoce a krásný rok 2010 s červencovými prťátky. ![]()
Tak mi přijde že jsme snad všechny dle UTZ míň
. Hlásim taky problémy se zácpou, děsně mě to otravuje a štve. Až někdo napíše nějakou radu budu moc šťastná. Jinak ovoce jim taky mraky. A výsledek se jaksi nedostavuje. ![]()
Já to mám v práci v pohodě, naopak je teď spíš nějak nuda a to nesnáším, protože jsem z toho snad ještě víc unavená. Tuhle nám ale přišly krabice s papíry, tak jsem symbolicky jednu dotáhla o dvě patra výš a pak se radši tvářila, že je potřeba to urovnat. Každopádně mám od pondělí dovču a tak si ji užívám. Dnes jsem ale vstávala brzo, protože jsem šla na krev do laboratoře. Byla tam předemnou jedna těhulka na glykemickou křivku, tak mě jen šoklo, že jí nechali vypít tu s*ačku a krev jí brali až za dvě hodiny. Na to já nebudu mít čas
, potřebuju to v práci utajit témeř až do konce. ![]()
Hannyck, na zácpu babička doporučuje vždy tři vlašské ořechy před spaním… my tomu vymysleli přezdívku: tři oříšky pro prdelku ![]()
ahojky, tak dnešní ko v pohodě, mimi má skoro 7cm, pošlu fotečku, zejtra jdu na screening, tak snad to tam bude taky v pořádku…akorát sem zhubla 2kg, jak nemám na nic chuť…
jinak zácpu úspěšně léčím mlíkem, hihi, parádně mě prohání…
Kachni: gratuluju ke ko a fotečce
Lukinko: přeju ti krásné svátky a štastný nový rok ![]()
Hannyck, mně původně doktor říkal, že podle utz to vypadá o 4 dny míň a když jsem pak přešla k současné doktorce, tak říkala to samé, ale když mi na poslední návštěvě vypisovala průkajdu, tak říkala, že to nechá dle poslední menstruace, protože to podle ní odpovídá, tak nevím, menstruaci jsem nikdy neměla pravidelnou. Každopádně jsme tak jako tak už ve třináctém týdnu a termín vychází jen asi z 5ti procent ![]()
Tak to já MS měla pravidelnou jak hodinky a termín mi dal dle UTZ. Každý dr. to dělá jinak. Ono se stejně mimi narodí samo jak bude chtít ![]()
Tak já budu jíst vlašský ořechy a zapíjet mlíkem a to by bylo aby nebylo
Hannyck, já mám smlouvu na dobu určitou a to do konce dubna a kdyby v práci zjistili, že jsem těhotná, smlouvu by mi neprodloužili, už tak mám téměř stoprocentní jistotu, že mi během mateřské zruší pozici a už se tam nevrátím, hlavní nadřízená je svobodná a bez dětí a nestydí se za to, že prostě v týmu holky s dětma nechce a to i když mají dvě hlídací babičky.
Hannyck píše:
marye a funguje to????
jak kdy. se zácpou mám celoživotní problém, ale teď v těhu se snažím donutit, i když se mi nechce… ale po ořechách většinou jdu…