červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
31.12.09 13:20

Lukinko, já abych řekla pravdu, tak pořád váhám. Vždycky jsem chtěla pohádkovou svatbu na zámku, někdy v létě, kdy je všude teplíčko, plno kytek a tak… Jenže teď nás to nějak chytlo a chtěli bychom než se malé narodí. To léto je mým favoritem pořád, ale to bych taky mohla dřív porodit, než přijde teplo… :-D Z toho zámku jsme neslevili, ale teď se rozhodujeme, zda se brát už třeba za dva měsíce, aby to bříško ještě nebylo tolik vidět, ale zase ve sněhu nebo v horším případě v břečce nebo počkat na duben, kdy už by mělo být počasí lepší, ale zase budu mít bříško jako balon… Je to těžký, ale v každým případě bych si to chtěla užít… Uvidíme, jak to všechno dopadne.

• Citovat
  • Upravit
4444
31.12.09 13:22

ahojkyyy, tak jsem úspěšně registrovaná :lol: byla jsem tam v půl 6 ráno a byla jsem druhá :-D po 6 to začlo přibývat, ale nakonec nás bylo jen 9, podle mě to bylo tím silvestrem, někdo tam říkal, že v normální den je tam i 20lidí 8-o 8-o taky ty registrace moc nechápu, budu třeba rodit 2dny po termínu a to budou mít plno :-?

macicku: podle ult termínu se to bere jen pokud ho máš napsaný v těhu průkazce, jinak se na registraci bere TP podle PM

Lukinko: to mě mrzí, že sis svůj svat.den neužila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
31.12.09 13:39

terka,neužila,ale to neva,ten den nám lilo jako z konve,třeba pršelo štěstí,jsme spolu 5 let manželé a zatím si nestěžujeme,možná že je všechno zlé k něčemu dobré. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
31.12.09 13:43

macicek,kolegyni v práci se vdávala sestra na konci listopadu a to navíc v kostele kde byla zima jak na sibiři.Pod nádhernýma šatama měla hrubé kamaše a místo střevíčků bílo-černé sněhule,no romantika jak blázen a to čeká začátkem února mimi,ale byla moc hezká nevěsta,šaty měla na bříšku pěkně nařasené a na fotkách bych nepoznala že je v 7.měsíci.Takže klidně počkej do dubna,to už budou kvést nějaké kytičky.Já se vdávala v červenci a i přesto,že pršelo bylo nesnesitelné vedro,to už si nevybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
31.12.09 14:29

Juj maminky, teda dalo mi zabrat Vás dočíst. Jinak já jsem také ročník 87 a koukala jsem, že to nemám v tabulce tak to IVCO můžeš klidně doplnit :wink: Jinak my byli včera na UTZ a mimísek nejdřív spinkal, tak doktorka přitlačila a zatřásla na UTZ, teda na tu sondu a na podruhý se mimís probudil a začala se odrážet nožičkama a hopsat tam :dance: no nádhera, úplně jsem se nemohla vynadívat. Jen mě strašně mrzí, že zrovna došel papír do UTZ, tak mi nemohla dát fotečku, no to mě fakt štve :-( Nabrali mi krev a moč na hromadu testů a za 14 dní mám přijít na velkej UTZ, tak uvidíme. Jinak prý ve 12tt přebírá funkci placenta, která prý již ustálí hladiny hormonů a mělo by se mi udělat lépe, no kéééž by, a kéž by s tím ustala i ta zvýšená tvorba slin, brr, už mi to fakt vadí :roll: Holky to jsem nevěděla, že šikovný lékař pozná pohlaví už ve 12tt, to by mi to za těch 14 dnů už mohla doktorka třebas taky prozradit, tak moc se těším :wink: S těma nevolnostma - já nemohu ani cítit téměř jekkékoliv maso a uzeniny, zbytek celkem jde, ale třebas včera jsme byli na večeri v restauraci a dala jsem si lososa s krevetaama ve smetanové omáčce a holky to byla táááková mňamka :wink: Joo a ještě jsem Vám chtěla říct pokud máte možnost a chuť, zajděte si do 3D kina na Avatara, byla jsem z toho filmu naprosto unešená. U mě to je tedy zas po dlouhé době film číslo 1 a asi ho ho dlouho nic nepředčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
31.12.09 14:58

Holky chtěla bych vám popřát do nového roku 2010 vše nej.
Jak budete trávit Silvestra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
31.12.09 18:34

Maminky těhulky

Přeji vám do nového roku hodně štěstíčka a zdravíčka, těhotenství bez problémů, hlavně vykročit tou správnou nohou!!!

My jsme doma, přijde návštěva, teda jen sousedi, udělala jsem pár chlebíčků a jednohubek.

Krásný večer všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
31.12.09 19:12

Do nového roku 2010 přeji všem zdraví, štěstí, lásku, rostoucí bříška a potom o prázdninách hodná miminka.

My dáme zachvíli syna spát a pak budem doma odpočívat jen s manželem. V noci si připijem, popřejem uklidníme doma zvířata a půjdem spát. Od doby co máme malého, tak nějak Silvestra neslavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
31.12.09 19:31

ahojky, všem přeju vše nej do nového roku, pěkný bříška a zdravá miminka

http://www.en.kolobok.us/…alcoman2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
31.12.09 19:59

Macičku, já bych se v Budějicích ani na Hluboké počasí tolik nebála, vždyť je tu skoro vždy tepleji než všude jinde, navíc v dubnu už bude krásně a bříško vůbec neřeš, tím se můžeš chlubit a v těch šatech budeš vypadat jako bohyně :palec:

My Silvestra nijak neslavíme už léta, nemám tenhle den moc ráda a na odpočítávání těch posledních vteřin jsem vyloženě alergická, mám z toho deprese.

Holky, stále vám taky doktorka dělá ten vnitřní utz? Nevíte od kdy se dělá přes břišní stěnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
31.12.09 20:09

Ahoj všem,
ráda bych se k Vám na nový rok přidala, miminko čekáme taky v červenci, dle UZ 12.7.2010. Nestíhám pročíst veškeré přízpěvky, tak kdybych se v něčem opakovala, předem se omlouvám… :-D
Nechtěla jsem se zapojovat dřív, abych něco nezakřikla, přeci jenom komplikací zatím bylo dost… :-?

Krásný nový rok a hlavně zdravá miminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.09 22:26

ahoj holky!
tak se ozývám po třech dnech, včera jsem byla na tom NT screeningu, miminku všechno pěkně změřili, vzali krev a dneska mi měli zavolat výsledky a nikdo nezavolal, tak mi tak vrtá hlavou, proč?taky sem dostala další fotečky, malej s sebou zase mrskal, to byste nevěřili, a jak do něj šťouchla, protože s sebou pořád mlel a nemohla ho změřit, tak se otočil o 180, no to vám byla sranda. jinak já sem doporučenku žádnou nedostala (jak to chodí v UK sem už tady někde psala) takže nás to nakonec stálo 200liber!!! no skoro sem padla do kolen..
ale hlavně aby bylo všechno v pořádku. my jsme dneska taky doma, máme nějaký bramburky, chlebíčky, koukáme na telku, pohoda. přítel má 1. ledna narozeniny, tak ještě to zapijem po půlnoci a půjdem asi hned do hajan.

Všem Vám přeji do roku 2010 hodně zdraví, štěstí, lásky a splněných přání a ať nám bříška jen rostou a vyšetření dopadají na 1!! :potlesk: tak pa pa :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
1.1.10 11:47

Lulinka : moc děkuji :-D Snažím si to užívat jak to jde, akorát ta práce mě kolikrát ničí :-)kolem 11 bych tam klidně usla… manžel o mě řeká, že jsem jak Šípková Růženka … příští víkend jedu k segře tak budeme společně chystat věci na miminko už se na to moc těším, ale nevím jestli to není moc brzy…
A jak jste na tom s přípravou výbavičky vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
1.1.10 12:36

Ahoj
tak já bych nejraději začala nakupovat výbavičku hned. :lol: S třetím mimčem jsem už nepočítala,tak nemám prostě nic :cry: Ale říkám si,že ještě chviličku počkám.I když už pomalu začínám pokukovat po základních věcech,jako je postýlka apod.Taky by bylo fajn vědět jestli to bude holčička nebo chlapeček.Pokud jde o nákup oblečení.Při prvním těhu ,jsem kupovala vše bílé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
1.1.10 12:54

Šťastný nový rok a ať se vám všem splní všechna přání a miminka rostou nejprve v bříšku a pak pěkně venku :-)

Jinak jak se říká, že jak na Nový rok, tak po celý rok, tak snad je i pro mě dnešek šťastným znamením. Od rána totiž (mimo jiné) obvolávám porodnice ve dvou krajích - na jihu Čech a na Vysočině - a zjišťuji, kde se narodilo první miminko letošního roku. :-)

A už tedy vím, že do Českého Krumlova určitě rodit nepůjdu. Sestřička mi totiž řekla, že mi nemůže nic říct a odkázala mě na primáře. Ten mi řekl, že si snad dělám legraci, že ho budím po noční tak brzy ráno a že mi žádné informace neposkytne. no prostě nerudnej. přece jsem nemohla vědět, že ho budím a bylo čtvrt na osm… a všude jinde mi to bez problémů řekli. tak jsem znovu volala té hodné sestřičce, jestli by mi nějak nemohla pomoct, když mě primář poslal někam. a ona byla moc milá a ochotná a došla mi pro samotnou maminku, která mi to všechno řekla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí