Poradna duly
Jana Čurdová
ahojkyyy, tak jsem úspěšně registrovaná
byla jsem tam v půl 6 ráno a byla jsem druhá
po 6 to začlo přibývat, ale nakonec nás bylo jen 9, podle mě to bylo tím silvestrem, někdo tam říkal, že v normální den je tam i 20lidí
taky ty registrace moc nechápu, budu třeba rodit 2dny po termínu a to budou mít plno ![]()
macicku: podle ult termínu se to bere jen pokud ho máš napsaný v těhu průkazce, jinak se na registraci bere TP podle PM
Lukinko: to mě mrzí, že sis svůj svat.den neužila ![]()
terka,neužila,ale to neva,ten den nám lilo jako z konve,třeba pršelo štěstí,jsme spolu 5 let manželé a zatím si nestěžujeme,možná že je všechno zlé k něčemu dobré. ![]()
macicek,kolegyni v práci se vdávala sestra na konci listopadu a to navíc v kostele kde byla zima jak na sibiři.Pod nádhernýma šatama měla hrubé kamaše a místo střevíčků bílo-černé sněhule,no romantika jak blázen a to čeká začátkem února mimi,ale byla moc hezká nevěsta,šaty měla na bříšku pěkně nařasené a na fotkách bych nepoznala že je v 7.měsíci.Takže klidně počkej do dubna,to už budou kvést nějaké kytičky.Já se vdávala v červenci a i přesto,že pršelo bylo nesnesitelné vedro,to už si nevybereš
Juj maminky, teda dalo mi zabrat Vás dočíst. Jinak já jsem také ročník 87 a koukala jsem, že to nemám v tabulce tak to IVCO můžeš klidně doplnit
Jinak my byli včera na UTZ a mimísek nejdřív spinkal, tak doktorka přitlačila a zatřásla na UTZ, teda na tu sondu a na podruhý se mimís probudil a začala se odrážet nožičkama a hopsat tam
no nádhera, úplně jsem se nemohla vynadívat. Jen mě strašně mrzí, že zrovna došel papír do UTZ, tak mi nemohla dát fotečku, no to mě fakt štve
Nabrali mi krev a moč na hromadu testů a za 14 dní mám přijít na velkej UTZ, tak uvidíme. Jinak prý ve 12tt přebírá funkci placenta, která prý již ustálí hladiny hormonů a mělo by se mi udělat lépe, no kéééž by, a kéž by s tím ustala i ta zvýšená tvorba slin, brr, už mi to fakt vadí
Holky to jsem nevěděla, že šikovný lékař pozná pohlaví už ve 12tt, to by mi to za těch 14 dnů už mohla doktorka třebas taky prozradit, tak moc se těším
S těma nevolnostma - já nemohu ani cítit téměř jekkékoliv maso a uzeniny, zbytek celkem jde, ale třebas včera jsme byli na večeri v restauraci a dala jsem si lososa s krevetaama ve smetanové omáčce a holky to byla táááková mňamka
Joo a ještě jsem Vám chtěla říct pokud máte možnost a chuť, zajděte si do 3D kina na Avatara, byla jsem z toho filmu naprosto unešená. U mě to je tedy zas po dlouhé době film číslo 1 a asi ho ho dlouho nic nepředčí ![]()
Holky chtěla bych vám popřát do nového roku 2010 vše nej.
Jak budete trávit Silvestra???
Maminky těhulky
Přeji vám do nového roku hodně štěstíčka a zdravíčka, těhotenství bez problémů, hlavně vykročit tou správnou nohou!!!
My jsme doma, přijde návštěva, teda jen sousedi, udělala jsem pár chlebíčků a jednohubek.
Krásný večer všem!!
Do nového roku 2010 přeji všem zdraví, štěstí, lásku, rostoucí bříška a potom o prázdninách hodná miminka.
My dáme zachvíli syna spát a pak budem doma odpočívat jen s manželem. V noci si připijem, popřejem uklidníme doma zvířata a půjdem spát. Od doby co máme malého, tak nějak Silvestra neslavíme.
ahojky, všem přeju vše nej do nového roku, pěkný bříška a zdravá miminka
Macičku, já bych se v Budějicích ani na Hluboké počasí tolik nebála, vždyť je tu skoro vždy tepleji než všude jinde, navíc v dubnu už bude krásně a bříško vůbec neřeš, tím se můžeš chlubit a v těch šatech budeš vypadat jako bohyně ![]()
My Silvestra nijak neslavíme už léta, nemám tenhle den moc ráda a na odpočítávání těch posledních vteřin jsem vyloženě alergická, mám z toho deprese.
Holky, stále vám taky doktorka dělá ten vnitřní utz? Nevíte od kdy se dělá přes břišní stěnu?
Ahoj všem,
ráda bych se k Vám na nový rok přidala, miminko čekáme taky v červenci, dle UZ 12.7.2010. Nestíhám pročíst veškeré přízpěvky, tak kdybych se v něčem opakovala, předem se omlouvám… ![]()
Nechtěla jsem se zapojovat dřív, abych něco nezakřikla, přeci jenom komplikací zatím bylo dost… ![]()
Krásný nový rok a hlavně zdravá miminka!!!
ahoj holky!
tak se ozývám po třech dnech, včera jsem byla na tom NT screeningu, miminku všechno pěkně změřili, vzali krev a dneska mi měli zavolat výsledky a nikdo nezavolal, tak mi tak vrtá hlavou, proč?taky sem dostala další fotečky, malej s sebou zase mrskal, to byste nevěřili, a jak do něj šťouchla, protože s sebou pořád mlel a nemohla ho změřit, tak se otočil o 180, no to vám byla sranda. jinak já sem doporučenku žádnou nedostala (jak to chodí v UK sem už tady někde psala) takže nás to nakonec stálo 200liber!!! no skoro sem padla do kolen..
ale hlavně aby bylo všechno v pořádku. my jsme dneska taky doma, máme nějaký bramburky, chlebíčky, koukáme na telku, pohoda. přítel má 1. ledna narozeniny, tak ještě to zapijem po půlnoci a půjdem asi hned do hajan.
Všem Vám přeji do roku 2010 hodně zdraví, štěstí, lásky a splněných přání a ať nám bříška jen rostou a vyšetření dopadají na 1!!
tak pa pa
![]()
Lulinka : moc děkuji
Snažím si to užívat jak to jde, akorát ta práce mě kolikrát ničí
kolem 11 bych tam klidně usla… manžel o mě řeká, že jsem jak Šípková Růženka … příští víkend jedu k segře tak budeme společně chystat věci na miminko už se na to moc těším, ale nevím jestli to není moc brzy…
A jak jste na tom s přípravou výbavičky vy holky?
Ahoj
tak já bych nejraději začala nakupovat výbavičku hned.
S třetím mimčem jsem už nepočítala,tak nemám prostě nic
Ale říkám si,že ještě chviličku počkám.I když už pomalu začínám pokukovat po základních věcech,jako je postýlka apod.Taky by bylo fajn vědět jestli to bude holčička nebo chlapeček.Pokud jde o nákup oblečení.Při prvním těhu ,jsem kupovala vše bílé ![]()
Šťastný nový rok a ať se vám všem splní všechna přání a miminka rostou nejprve v bříšku a pak pěkně venku ![]()
Jinak jak se říká, že jak na Nový rok, tak po celý rok, tak snad je i pro mě dnešek šťastným znamením. Od rána totiž (mimo jiné) obvolávám porodnice ve dvou krajích - na jihu Čech a na Vysočině - a zjišťuji, kde se narodilo první miminko letošního roku. ![]()
A už tedy vím, že do Českého Krumlova určitě rodit nepůjdu. Sestřička mi totiž řekla, že mi nemůže nic říct a odkázala mě na primáře. Ten mi řekl, že si snad dělám legraci, že ho budím po noční tak brzy ráno a že mi žádné informace neposkytne. no prostě nerudnej. přece jsem nemohla vědět, že ho budím a bylo čtvrt na osm… a všude jinde mi to bez problémů řekli. tak jsem znovu volala té hodné sestřičce, jestli by mi nějak nemohla pomoct, když mě primář poslal někam. a ona byla moc milá a ochotná a došla mi pro samotnou maminku, která mi to všechno řekla. ![]()
Lukinko, já abych řekla pravdu, tak pořád váhám. Vždycky jsem chtěla pohádkovou svatbu na zámku, někdy v létě, kdy je všude teplíčko, plno kytek a tak… Jenže teď nás to nějak chytlo a chtěli bychom než se malé narodí. To léto je mým favoritem pořád, ale to bych taky mohla dřív porodit, než přijde teplo…
Z toho zámku jsme neslevili, ale teď se rozhodujeme, zda se brát už třeba za dva měsíce, aby to bříško ještě nebylo tolik vidět, ale zase ve sněhu nebo v horším případě v břečce nebo počkat na duben, kdy už by mělo být počasí lepší, ale zase budu mít bříško jako balon… Je to těžký, ale v každým případě bych si to chtěla užít… Uvidíme, jak to všechno dopadne.