Poradna duly
Jana Čurdová
Terko, vy už jste byli na 4D?
To je krásný!!
Já se taky hrozně těším. Takže okolo toho 16- 17 tt je to tak akorát? Nebo každý doktor objednává podle sebe? A ještě jeden dotázek. Možná takovej hloupej, ale já to třeba nevím…
Je nějakej rozdíl mezi 3D a 4D?
Petulko - to je prekerka s tim vasim zdravotnictvim, ale myslim, ze pokud to bylo jednorazove zaspineni (a navic bez krve) a uz to nepokracuje, melo by to byt OK, mne se to taky obcas stavalo - stava. Hlavne kdyz mam kvasinkovy problemy.
Terko - tak to je parada, uz se taky tesim na ten 4D, ale porad vaham, kdy je nejlepsi jit. Na strankach Gennetu pisou, ze nejlepsi je 24.-28.tt, asi to ma taky kazdy centrum jinak, muzu se zeptat, kde jste na tom byli?
Loupeznice - cau
![]()
Kvítko, super!! Moc ti sluší…
Zkoušela sis je nebo jsou z netu?
Dnes mam v praci poprve sve nove tehu dziny a je to parada, prikladam foto i s celym pupkem ![]()
Je, Maciku diky, ja jeste zmensovala fotku, tak jsem prispevek umazala a znova pridala, tak ted to vypada, zes me chvalila driv, nez jsem tam dala fotku ![]()
Kupovala jsem si je osobne a jsem rada, mela jsem jich na sobe spousty a kazdy podle ruzneho strihu a firmy, co je vyrabi, meli jinou velikost, takze u kalhot bych se to bala risknout bez zkouseni.
Ahojky Holky-Mamčy, Petulko,Maciček: Petul, taky jsem špinila, ale jen týden a pak už jen malinko jeden den, kdy jsem to přehnala s úklidem. Hele já, Ti můžu doporučit pokud to tedy neděláš či nebereš: bud nějaký těhu vitamínky, nebo vitamín C ten zastavuje krvácení, ale nepřežen to jo! A hlavně klid a nohy nahoru!!! ![]()
Jinak s těhu oblečení doporučuji normální velikost objednávat, pokud nemáte možnost vyzkoušet. Max. o jedno číslo větší.
Jinak jsem spapala 3 šunkový chlebíčky a k tomu dobroučký kafíčko z Dolce Gusta a je mi skvěle. Na kontrolu jdu 19.1. tak se taky těším, až mě p.dr. uklidní, že je vše o.k.
Jdu ted žehlit, aby jsme se užili o víkendu. Co budete dělat?
macicek111, u toho 3D a 4D myslim je to stejny jako s 3D kinem, ze vidis i hloubku obrazu… akorat tady je ta hloubka az 4. rozmer. uf nevim, jestli je to srozumitelny. proste na 3D vidis vysku, sirku a cas (ze to neni statickej obraz, ale vidis jak se mimi hybe). a na 4D vidis navic jeste tu hloubku obrazu…
Kvitka, to je krasny brisko, ja uz chci taky takovy!
A dziny vypadaj super, dobre sedi. Uz se taky musim konecne po necem poohlidnout!
No já na to zírala taky jako blázen!
Že najednou to tam nebylo. Vypnula jsem celej internet a pořád nic, tak jsem si říkala, že už jsem asi blázen…
Já taky takovýhle nějaký potřebuju, zatím mě ty moje pořád ještě neškrtí, ale za chvíli třeba budou…
Taky se bojím objednat z netu
, ale připadá mi, že u nás nic nemají… ![]()
Macku, tak jeste jednou pardon, za zmateni ![]()
Ja je koupila v tehu kramu v jednom prazskem nakupnim centru a tam jich meli spousty, mela jsem jich na sobe asi patery a od kazdych meli vsechny velikosti, takze bylo z ceho vybirat. Asi to chce vyrazit nekam do vetsiho mesta.
Minonko, díky moc za vysvětlení. Takže více méně v tom moc velký rozdíl není, jestli to dobře chápu. A kdy myslíš, že je na něj nejlepší jít? Každý říká něco jinýho… ![]()
Kvítko, úplně v pohodě…
Já jsem se právě dívala u nás v Budějovicích, říkala jsem si, že určitě něco seženu, ale asi je to mnou - nic moc mi nesedí…
Ale ještě budu pátrat.
Klostermanko, ty s dvojcatky jeste nemas brisko??? Tomu neverim ![]()
Peťulko, já mám stejnou zkušenost. Od začátku nemám žádné těhu příznaky (žádné zvracení, nevadí mi pachy, není mi špatně od žaludku) a dá se říct, že si to vyloženě užívám, ale okolo 8 tt jsem začala mít hnědý výtok. Taky mě to vystrašilo, volali jsme na pohotovost a řekli, že to být něco může ale taky nemusí, ať určitě přijedeme. A nic to nebylo. Vím, že se to radí lehko, ale nedělej žádné závěry, určitě bude všechno v pořádku. Já se toho pořádně ani nezbavila, špinila jsem pořád a pak to asi v 10 tt přešlo do krvácení. Takže jsme znovu opravdu celý vystrašení
a já ubulená jeli na pohotovost, ale opět se nic nedělo. Ani vlastně nevím, proč to bylo. Dali mi prášky na krvácení a udržení a od té doby zdá se vše v pořádku, alespoň co se týče špinění a krvácení - ťuk, ťuk. Snad je i ok mimi, na ko jdu v pondělí. Takže Peťul, kdyby to bylo tady u nás, určitě bych ti poradila někam zajít (pro klid), i když určitě je vše v pořádku, ale jak to chodí u vás taky bohužel nevím…
Ach jo, to je práce.