červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
15.1.10 06:46

Peťulko, já mám stejnou zkušenost. Od začátku nemám žádné těhu příznaky (žádné zvracení, nevadí mi pachy, není mi špatně od žaludku) a dá se říct, že si to vyloženě užívám, ale okolo 8 tt jsem začala mít hnědý výtok. Taky mě to vystrašilo, volali jsme na pohotovost a řekli, že to být něco může ale taky nemusí, ať určitě přijedeme. A nic to nebylo. Vím, že se to radí lehko, ale nedělej žádné závěry, určitě bude všechno v pořádku. Já se toho pořádně ani nezbavila, špinila jsem pořád a pak to asi v 10 tt přešlo do krvácení. Takže jsme znovu opravdu celý vystrašení :-( a já ubulená jeli na pohotovost, ale opět se nic nedělo. Ani vlastně nevím, proč to bylo. Dali mi prášky na krvácení a udržení a od té doby zdá se vše v pořádku, alespoň co se týče špinění a krvácení - ťuk, ťuk. Snad je i ok mimi, na ko jdu v pondělí. Takže Peťul, kdyby to bylo tady u nás, určitě bych ti poradila někam zajít (pro klid), i když určitě je vše v pořádku, ale jak to chodí u vás taky bohužel nevím… :-( Ach jo, to je práce.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
15.1.10 07:18

Terko, vy už jste byli na 4D? :dance: To je krásný!! :potlesk: Já se taky hrozně těším. Takže okolo toho 16- 17 tt je to tak akorát? Nebo každý doktor objednává podle sebe? A ještě jeden dotázek. Možná takovej hloupej, ale já to třeba nevím… :-D Je nějakej rozdíl mezi 3D a 4D?

• Citovat
  • Upravit
110
15.1.10 08:34

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.10 08:53

Petulko - to je prekerka s tim vasim zdravotnictvim, ale myslim, ze pokud to bylo jednorazove zaspineni (a navic bez krve) a uz to nepokracuje, melo by to byt OK, mne se to taky obcas stavalo - stava. Hlavne kdyz mam kvasinkovy problemy.

Terko - tak to je parada, uz se taky tesim na ten 4D, ale porad vaham, kdy je nejlepsi jit. Na strankach Gennetu pisou, ze nejlepsi je 24.-28.tt, asi to ma taky kazdy centrum jinak, muzu se zeptat, kde jste na tom byli?

Loupeznice - cau :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 09:30

Kvítko, super!! Moc ti sluší… :palec: Zkoušela sis je nebo jsou z netu?

• Citovat
  • Upravit
5957
15.1.10 09:32

Dnes mam v praci poprve sve nove tehu dziny a je to parada, prikladam foto i s celym pupkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.10 09:34

Je, Maciku diky, ja jeste zmensovala fotku, tak jsem prispevek umazala a znova pridala, tak ted to vypada, zes me chvalila driv, nez jsem tam dala fotku :-)))

Kupovala jsem si je osobne a jsem rada, mela jsem jich na sobe spousty a kazdy podle ruzneho strihu a firmy, co je vyrabi, meli jinou velikost, takze u kalhot bych se to bala risknout bez zkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.1.10 09:35

Ahojky Holky-Mamčy, Petulko,Maciček: Petul, taky jsem špinila, ale jen týden a pak už jen malinko jeden den, kdy jsem to přehnala s úklidem. Hele já, Ti můžu doporučit pokud to tedy neděláš či nebereš: bud nějaký těhu vitamínky, nebo vitamín C ten zastavuje krvácení, ale nepřežen to jo! A hlavně klid a nohy nahoru!!! :-)
Jinak s těhu oblečení doporučuji normální velikost objednávat, pokud nemáte možnost vyzkoušet. Max. o jedno číslo větší.
Jinak jsem spapala 3 šunkový chlebíčky a k tomu dobroučký kafíčko z Dolce Gusta a je mi skvěle. Na kontrolu jdu 19.1. tak se taky těším, až mě p.dr. uklidní, že je vše o.k.
Jdu ted žehlit, aby jsme se užili o víkendu. Co budete dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
15.1.10 09:38

macicek111, u toho 3D a 4D myslim je to stejny jako s 3D kinem, ze vidis i hloubku obrazu… akorat tady je ta hloubka az 4. rozmer. uf nevim, jestli je to srozumitelny. proste na 3D vidis vysku, sirku a cas (ze to neni statickej obraz, ale vidis jak se mimi hybe). a na 4D vidis navic jeste tu hloubku obrazu…

Kvitka, to je krasny brisko, ja uz chci taky takovy! :lol: A dziny vypadaj super, dobre sedi. Uz se taky musim konecne po necem poohlidnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 09:39

No já na to zírala taky jako blázen! :-D Že najednou to tam nebylo. Vypnula jsem celej internet a pořád nic, tak jsem si říkala, že už jsem asi blázen… :mrgreen: Já taky takovýhle nějaký potřebuju, zatím mě ty moje pořád ještě neškrtí, ale za chvíli třeba budou… :-D Taky se bojím objednat z netu :-P, ale připadá mi, že u nás nic nemají… :-(

• Citovat
  • Upravit
5957
15.1.10 09:46

Macku, tak jeste jednou pardon, za zmateni :oops:
Ja je koupila v tehu kramu v jednom prazskem nakupnim centru a tam jich meli spousty, mela jsem jich na sobe asi patery a od kazdych meli vsechny velikosti, takze bylo z ceho vybirat. Asi to chce vyrazit nekam do vetsiho mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 09:46

Minonko, díky moc za vysvětlení. Takže více méně v tom moc velký rozdíl není, jestli to dobře chápu. A kdy myslíš, že je na něj nejlepší jít? Každý říká něco jinýho… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
185
15.1.10 09:49

:cry: já už chci taky bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 09:50

Kvítko, úplně v pohodě… :-D Já jsem se právě dívala u nás v Budějovicích, říkala jsem si, že určitě něco seženu, ale asi je to mnou - nic moc mi nesedí… :-( Ale ještě budu pátrat.

• Citovat
  • Upravit
5957
15.1.10 09:55

Klostermanko, ty s dvojcatky jeste nemas brisko??? Tomu neverim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí