Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
po víkendové odmlce se opět hlásím, asi nebudu na vše reagovat, neb jste tu děsné drbny
![]()
Macicku kontrola dopadne dobře,uvidíš!! Držím pěsti. A šaty jsou fakt mooooc kránsééé!!! Budeš opravdu jako princezna. Ty ještě nemáš průkazku?? Doufám, že si pak uděláš i metřík, aby se dalo lépe orientovat.
Terko pupik už máš pořádnej, mě se pořád ještě schovává, to tobě už asi nejde,viď?? No zkusím dnes vyfotit ten svůj a pak hodit foto.
Marye tak co močák, už je to lepší?? Je dobře, že jsi si zašla k doktorovi, nesmíme v tomhle stavu nic podceňovat. Člověk je pak hned klidnější, když ví,na čem je.
No a už nevím na co odepsat, mám okno, tak jdu pracovat. Zatím pa
ahojte holky, poradil by mi někdo jak se tady dělá metřík. nemůžu na to dojít.děkuji
marye taky doufám, že už je to lepší a hlavně, že to není nic vážného … určitě to bude OK
a jinak s tím přírustkem v těhotenství…podle tabulky jsem při prvním těhu spadala do podvyživených a malej měl nižší porodní váhu (přibrala jsem 9,5 kg, malej měl 3,55kg) ![]()
macicek šaty jsou faaaakt mooooc pěkné
a s tou průkajdou, to teda taky čučím
Taky bych řekla, že je to důležité, kdybys sebou třeba někde švihla, či tak něco, aby se vědělo co ti můžou dat a co ne…
loupeznice metřík tam máš
jen asi nemáš zapnuté zobrazování podpisů
Nazdarek po vikendu,
diky holky za vsechny odkazy, vypadaji dost dobre.
Marye - mas super doktorku, ze te takhle dukladne proklepla, a ze ti dala i prasky, kdyby bylo potreba, tak to ma byt ![]()
Maciku, saty krasne a vypada to, ze te ani nebudou skrtit pres brisko, tak to je dobra volba. A preji uspesnou kontrolu, at se mimco ukaze v cele sve krase ![]()
Me ceka zitra NT screening, tak jsem se chtela holky zeptat, dela se ten ULT jeste dolem, nebo uz pres bricho?
Terko, krasne brisko, u tebe uz je asi tehotenstvi znat na prvni pohled, ze? Mne o vikendu rekla znama, ktere jsem oznamila tehu, ze si myslela, ze jsem zaoblenejsi kvuli vanocnimu hodovani, na tehu to jeste netipovala ![]()
Jinak jsem si koupila novou podprdu a musela jsem poridit uz o cislo vetsi.
Tedy mám pocit,že ta naše červencová diskuze je nejvíc ukecaná ![]()
Jo a Macíkovi moc chválím šaty!!!Já se vdávala taky těhotná,v pátém měsíci ,ale tenkrát to na mě ještě nebylo vidět.Šaty jsem si nechávala šít u švadleny s volným střihem,jelikož já moc princeznovský typ nejsem mnoo
Ale jsou krásný!!!Určitě budeš krásná nevěsta,to jen já jsem takový neromantický balík,co se cítí nejlíp v kalhotech ![]()
Ovšem ted by se mi nějaké letní počasí a šaty hodili!!!!Bříško se mi do džín už nějak nevejde či co ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se snažila přečíst vše co jste napsaly během 3 dnů,všem gratuluji k pupíkům,fotečkám,těhu kalhotám,kontrolám,svatbě atd.Pokud jsem na někoho zapoměla tak se omlouvám.
Jinak musím říct,že podle manžela mám pupík tak na 6.-7. měsíc ve srovnání s fotkama z minulého těhu,tak jsem mu nevěřila a nezávisle nechala mamku aniž bych ji něco řekla,aby mi ukázala,kterému měsíci se podobám,řekla to samá,tak jsem byla nešťastná a říkám si že budeme mít asi malého sloníka.
taky už mám pohyby,i když se mi to zdá hodně brzo,ale je to tak,u dcerky jsem je měla na začátku 17.týdne a teď mi to přijde brzo.Na mě mimi nereaguje,ale na manžu ano a musím říct,že to vůbec není takové to motýlí lechtání,ale pěkné převrácení ![]()
Dneska a zítra mám před sebou poslední pracovní dny a od středy už budu na nemocenské,tak snad se mi podaří dr. přemluvit na odpolední vycházky abych mohla chodit pro malou do školky.Nemám totiž nikoho kdo by mi ji vyzvednul. ![]()
Holky, tak jsem zpátky. Krev z minula v pořádku, mimi taky v pořádku. Jsem šťastná jako blecha. Ve čt ráno jdu na další odběry - na vývojový vady, atd. To jsou tedy ty tripple testy, chápu to dobře? Já jsem z toho jelen… ![]()
S tou průkazkou. Taky si myslím, že jsem jí měla mít už dávno, ale dr. řekl, že on osobně jí dává až po třetím měsíci. Až se prostě překlene to krizové období, že ji vystavoval dříve a pak když se něco stalo, maminky mu jí museli vracet a prý to bylo děsně stresující, tak nevím… ![]()
Holky, díky za pochvalu šatiček! ![]()
Ahoj,
vy jste toho zase napovídali, tak nevím jesti si na vše vzpomenu a budu reagovat.
Macicku gratuluji ke kontrole.
Terko nádhernej pupík. To je neuvěřitelné jak to letí a jak jsi oproti nám na konci července vepředu ![]()
Svatební šaty jsou moc pěkné. Já jsem taky spíš kalhotový typ a na šaty moc nejsem. Ale na svatbě jsem se v kostýmu vdávat nechtěla a tak jsem si pořídila jedoduché bílé viz fotka (byla jsem v 19-20tt
).
Já jsem celý víkend tak nějak prospala. Připadá mi, že ta únava se každým dnem zvětšuje místo toho, aby už ustupovala. Taky se mi vrátili nevolnosti a je mi zas docela dost špatně. A to jsem si myslela, že už to období mám za sebou. ![]()
Na kontrolu jdu až za týden ve středu, tak se už začínám nervovat jestli je po tak dlouhé době vše v pořádku, ale těším se a doufám, že miminko uvidím na UTZ. Na poslední kontrole jsem byla 16.12.
U nás taky včera hezky nasněžilo, ale dnes je teplo a vše začíná tát
Snad ten sníh ještě chvíli vydrží. Na tu břečku se netěším.
tyjo IvcoH ty jsi kocka! moc pekna fotka
a musim pochvalit i macickovy saty, jak by ne, kdyz jsem mela skoro stejny, ze… ![]()
jinak me se taky dost vraci ta unava, vzdycky v takovejch vlnach, ze jsou dny, kdy jsem uplne v pohode a pak mam treba pul den, kdy jsem uplne k.o. no, v cervenci, az budeme mit ty nejvetsi bricha, tak na tohle obdobi asi budeme jeste rady vzpominat…
Macicku krasne saty! Me taky ceka svatba, v dubnu, ale zatim vybirame misto a jeste jsme se nerozhodli, tak k satum jsem se jeste nedostala..taky se bojim odhadovat, jak budu v dubnu velka ![]()
Kvitko screening mi delali uz pres bricho.
Holky dnes mi ceka registrace v Motole, nevim jestli jsem zvladla projit vsechny prispevky, je nas tu vic takovych?
harpyje píše:
Registraci - ze stejného duvodu - nemám ještě taky nikde, ale už jsem volala na Bulovku, tak snad tam. Stejně prý při registraci chtějí těhotenský průkaz a ten mám teprve tři dni. chystáte se některá na bulovku?
Vítám novou těhulku. Já rodila první dítě na Bulovce a už tam nechci i když je to nejbližší nemocnice a autem jsem tam za 8min. Nerada na Bulovku vzpomínám ![]()
Minonko děkuji.
Mě registrace čeká za týden v úterý. A pořád se rozhoduji jestli do Podolí a nebo k Apolináři. Jste už někdo zaregistrovaní u Apolináře?
No holky nechci vás strašit s tím červencem,ale podle toho počasí jaké je teď a stejné bylo před 4 lety,plno sněhu a v červenci nesnesitelné vedra a já rodila to byl opravdu mazec,nateklá kompletně celá,obula jsem jen žabky.Takže snad bude trochu lépe.
Posledních 14 dní v červenci jsem totiž seděla jen doma u větráku a ráno na balkoně dokud nebyl pařák.
Uvidíme.
Ivco,
moc hezká fotečka a jistě ses v šatičkách cítila příjemněji než já v sice nádherných šatech,ale neforemných do auta,spodnička s kruhama byla šílená ![]()