červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
18.1.10 14:52

lukinko, a sloníci mívají chobot… že by chlapeček? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 15:05

marye
no tak mě by to nevadilo a ten můj by byl přímo nadšen.Zase na druhou stranu bych ráda ještě zužitkovala růžové oblečky po Terince,ale snad vypomůžou kamarádky no. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.10 15:32

Tak mi právě přišly těhu kalhoty objednané přes mimi bazar, už nevím, kdo sem dával ten odkaz :oops: a můžu říct, že super! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
18.1.10 15:32

Macíčku, nádherný styl šatů, v těch nelze, aby ti to neslušelo.
Marye, ta těhu průkajda je fakt důležitá, když jsem byla v 11. týdnu na pohotovosti, tak jsem dostala vynadáno, že ji nemám a ani s sebou nenosím nějakou zprávu. Každopádně jsem ji dostala až ve 12. týdnu. Co se týče močáku, tak já jdu zítra na kontrolu, snad mám všechno v pořádku. Jaká jsi měla antibiotika? Já Xorimax.
IvčaH, s únavou jsem se pěkně unáhlila, poslední dny jsem tak moc unavená, že je to děs, dnes jsem šla ráno za kolegyňkou, protože jsem potřebovala probrat a ona měla zrovna ráno k snídani domácí sekanou, to byl takovej smrad, že mě probral dokonale, málem jsem se :poblion:
Verunko555, já jsem teď díky bezvadnému odkazu jedné z vás okoukla stránky, kde byly i fotky z porodnice a různé názory a zkušenosti maminek, co tam rodily, rozhodla už snad napevno pro ČB. Každopádně ti moc držím palce, aby ti prohlídka dopadla dobře, jak už tu někdo psal, stres by snad neměl mimču škodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 15:33

smeya,
to je fajn.Já už mám jedny z obchodu,ale počkám na další nákup na jaro,na nějaké světlé a lehké.Teď už riflíky kupovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.10 15:57

lukinko- oni tyhle právě jsou takové volné, širší, sportovní, no prostě super na jaro a léto, ať už k teniskám nebo žabkám… :lol: Teď to nějak přežiju, stejně jsem zhubla a jedny do kozaček mi jsou ještě krásně volné a v tomhle marastu se stejně nic jiného nosit nedá :-?

Včera jsem vyběhla ven jen k autu v „kroskách“ a byla to sranda, solidní klouzačka :lol: Tak představa, že bych si někam vyrazila v teniskách, který miluju nad všechny boty, mě pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 16:46

Marfuško, antibiotika se jmenují Zinnat, ale nakonec jsem je nepoužila, když se to nezhoršovalo…
Lukinko, hadříky nejsou tak podstatné ;-)
Smeyo, tak se nám v kalhotách předveď, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 16:55

marye,
já vím,že nejsou podstatné,akorát v tom hrozném počasí nějak nestíhám prát ty jedny těhu kalhoty a v šatovce se mi nechce chodit,mám to kus do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 16:57

lukinko, teď jsme se asi nepochopily, myslela jsem, že není podstatné, jestli na nové miminko užiješ hadříčky po Terince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.10 17:50

marye akorát jsem je vyprala a vysí na sušáku, tak zítra se v nich teda vyfotím a hodím to sem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 18:06

marye,
aha :lol: no vidíš už blbnu,ale to proto že mám ještě před sebou 2,5 hodiny v práci.Ach jo.Já vím,že to není důležité,taky to spíš beru s nadsázkou,semtam bych i klučíka nacpala do něčeho růžového kdyby nebylo zbití ale jen doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 18:08

smeyo, tak to se budu těšit
lukinko, u starších dětí už je to jedno, tam se to tolik nerozlišuje, pamatuju si, jak jsem nosila tepláky po bráchách… stejně měly po použití venku všechny stejnou barvu… takovou neurčitě zeleno-hnědo-šedou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 18:18

marye,
tak tos měla dobré,my jsme s bráchou od sebe o 10 let takže nic mamka neschovávala a v době kdy jsem se narodila byla ráda,když vypomohly kamarádky.Jsem ráda,že dneska fakt člověk zajde do Tesca o půlnoci a popřípadě koupí co potřebuje na mimi,ale tehdy se stály fronty i na prášek na praní.Hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
18.1.10 18:44

Tak jsem zase mimo, naposledy jsem psala ráno a už je tu spoustu nových příspěvků. Holky sakra vy se nudíte?? :-D :-D

Někdo sem házel foto nevěst a šatečků, holky byly jste všechny nádherné nevěsty. Já jsem se vdávala před 16 lety, na tu dobu jsem měla krásné princeznovské šaty, právě s těma obručema a vzpomínám si, když oddávající řekl: posaďte se! Tak jsem si sedla a ty šaty mi díky těm obručím vylítly nahoru, takže mi bylo vidět kamsi, no máme to nahrané na kameře a dodnes se tomu smějeme :lol:

Tak jsem si vyfotila pupík, úplně jsem čuměla, jak vypadá na fotce velikej, přitom já stále ještě dopnu svoje kalhoty bokovky a přijde mi, že žádný pupek nemám. Hodím sem foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
18.1.10 18:45

foceno před chvílí 14+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie