Poradna duly
Jana Čurdová
tady jsem objevila zajímavý článek k prasečí chřipce. takže to, co jsme si myslely od začátku, se jen potvrzuje. byznys farmaceutických firem…
smeya - moc gratuluju ke kontole aa k holčičce ![]()
marye - bohužel to tak to je i doktorka jako praktická mi říkala, že 90% lidí kterí mají dneska chřipku tak je to ta prasečí. Akorát nás všechny straší.
taky jsem pro uzamceni. akorat to vypada, ze budeme muset zalozit skupinu novou: „Dobře zvažte, zda bude skupina večejná či soukromá, její status není možné po vytvoření měnit.“
Jinak holky vy teda jedete
myslím, že jsme snad jedna z nejukecanejších diskuzí ![]()
Jinak taky moc všem gratuluju k bříškům a pohybům
macicku - na 100% to poznáme až u porodu
doktorka si jistá samozřejmě nebyla, ale studovala to dost dlouho a říkala, že kdyby to byl kluk, ten pindík už by tam byl žřetelnej. A není!
no uvidíme, třeba budu za týden psát, že už to zas vypadá na kluka ![]()
smeya - vždycky je to překvapení
.
Manžel by taky radši holčičku tak mi to snad příště dr. už řekne
Holky souhlasím s uzamčením,nikoho sem nevpustit jen nové těhulinky ![]()
Ahoj holky, nestíhám dočítat.
Takže sice nejmenovitě, ale přece. Gratuluju ke všem úspěšným kontrolám, k pohybům a dokonce k holčičce! ![]()
Já jdu tenhle týden na krev (triple testy) a příští týden na kontrolu, to bych měla být 15+2, tak už se teď těším a taky trošku bojím. Taky bych už nejradši věděla pohlaví, ale chci, aby u toho byl manžel (což příští týden asi nebude).
Horší je, že se do mě pustila nějaká viróza, tak se jen teď modlím, aby mi to (jako vždy) nevlezlo do dutin. ![]()
Pro Ivcu: je to moje první těhotenství
Pro ostatní: jsem taky všemi deseti pro uzamčení
minonko, jestli uzamčení znamená vytvořit novou skupinu, tak už zase tak moc pro nejsem…
Ahoj holky,
tak se hlásím asi tak po 100 letech. Neměla jsem bohužel doma připojení - už ho máááám
. Jsem naprosto bez šancí, dočíst co je nového. Tak jenom posledních asi 40 stran - třeba dočtu i ten zbytek, ale ztrácím se v tom.
Hlásím ročník 78 a první miminko.
Holky napíšu adminům a zjistím, jak to funguje, dodám kompletní info a společně to rozhodneme, ju???
nativa holka, to aby sis na dočtení nechala napsat neschopenku aspoň na 14 dní ![]()
Ahojky mamči,
tak jsem po kontrole, kde mě dr. koukal přes břišní stěnu, jestli mimi je o.k. A je!!! Dneska mělo ruku za hlavou dr.říkal:jak na pláži:-) a usmálo se na nás na obrazovku. No nádhera!!! Jsem happy!!!
Smeya:já mám doma klučíka tak by jsme chtěli taky holčičku, ale bude mi to jedno. Jen atˇje zdravé.
Brali mi dnes taky krev tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale souhlasím, že dost stresují s plodovkou! Ale zase -co kdyby?
Tak povídalky, kecalky, stálice a já nevím co ještě pište. A zdravím Budějčandy, musím se kouknout zda-li nemám s váme nějakou termín (20.7) třeba se potkáme v porodnici
![]()
Krásné poledne. Tak já jsem také rozhodně pro uzamčení. Jinak gratuluji k holčičce, paráda, taky už se moc těším až to zjistím
I když u nás je přítel samozřejmě skálopevně přesvědčen, že přece ví co dělal a bude to kluk
No joo, chlapi
Holky, tak já se taky musím pochlubit, mám dnes za 1 zkoušku z Ekonomiky, tak zítra mě ještě čeká zkouška ze základů zootechniky a genetiky
, nu uvidíme. Holky já vám tááák závidím ty pohyby, taky bych už chtěla, aby dal o sobě mrňousek vědět. A nevíte náhodou od kdy slyší? Já že v mé chytré knize píší, že vnímá matčin hlas už od 15tt, je to možné? ![]()