červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
19.1.10 11:06

holky, taky jsem pro uzamčení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 11:16

tady jsem objevila zajímavý článek k prasečí chřipce. takže to, co jsme si myslely od začátku, se jen potvrzuje. byznys farmaceutických firem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.1.10 11:23

smeya - moc gratuluju ke kontole aa k holčičce :palec:
marye - bohužel to tak to je i doktorka jako praktická mi říkala, že 90% lidí kterí mají dneska chřipku tak je to ta prasečí. Akorát nás všechny straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
19.1.10 11:24

taky jsem pro uzamceni. akorat to vypada, ze budeme muset zalozit skupinu novou: „Dobře zvažte, zda bude skupina večejná či soukromá, její status není možné po vytvoření měnit.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.1.10 11:24

Jinak holky vy teda jedete :mrgreen: myslím, že jsme snad jedna z nejukecanejších diskuzí :lol:
Jinak taky moc všem gratuluju k bříškům a pohybům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.1.10 11:30

macicku - na 100% to poznáme až u porodu :mrgreen: doktorka si jistá samozřejmě nebyla, ale studovala to dost dlouho a říkala, že kdyby to byl kluk, ten pindík už by tam byl žřetelnej. A není! :potlesk: no uvidíme, třeba budu za týden psát, že už to zas vypadá na kluka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.1.10 11:35

smeya - vždycky je to překvapení :-D . :-D Manžel by taky radši holčičku tak mi to snad příště dr. už řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 11:36

Holky souhlasím s uzamčením,nikoho sem nevpustit jen nové těhulinky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
19.1.10 11:40

Ahoj holky, nestíhám dočítat.
Takže sice nejmenovitě, ale přece. Gratuluju ke všem úspěšným kontrolám, k pohybům a dokonce k holčičce! :palec:
Já jdu tenhle týden na krev (triple testy) a příští týden na kontrolu, to bych měla být 15+2, tak už se teď těším a taky trošku bojím. Taky bych už nejradši věděla pohlaví, ale chci, aby u toho byl manžel (což příští týden asi nebude).
Horší je, že se do mě pustila nějaká viróza, tak se jen teď modlím, aby mi to (jako vždy) nevlezlo do dutin. :zed:
Pro Ivcu: je to moje první těhotenství
Pro ostatní: jsem taky všemi deseti pro uzamčení

• Citovat
  • Upravit
17581
19.1.10 11:42

minonko, jestli uzamčení znamená vytvořit novou skupinu, tak už zase tak moc pro nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.1.10 11:49

Ahoj holky,
tak se hlásím asi tak po 100 letech. Neměla jsem bohužel doma připojení - už ho máááám :dance:. Jsem naprosto bez šancí, dočíst co je nového. Tak jenom posledních asi 40 stran - třeba dočtu i ten zbytek, ale ztrácím se v tom.
Hlásím ročník 78 a první miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 12:09

Holky napíšu adminům a zjistím, jak to funguje, dodám kompletní info a společně to rozhodneme, ju???
nativa holka, to aby sis na dočtení nechala napsat neschopenku aspoň na 14 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 12:18

Ahojky mamči,
tak jsem po kontrole, kde mě dr. koukal přes břišní stěnu, jestli mimi je o.k. A je!!! Dneska mělo ruku za hlavou dr.říkal:jak na pláži:-) a usmálo se na nás na obrazovku. No nádhera!!! Jsem happy!!!
Smeya:já mám doma klučíka tak by jsme chtěli taky holčičku, ale bude mi to jedno. Jen atˇje zdravé.
Brali mi dnes taky krev tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale souhlasím, že dost stresují s plodovkou! Ale zase -co kdyby?
Tak povídalky, kecalky, stálice a já nevím co ještě pište. A zdravím Budějčandy, musím se kouknout zda-li nemám s váme nějakou termín (20.7) třeba se potkáme v porodnici :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 12:20

Mimi na pláži 14+0

Mimi na pláži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
19.1.10 12:21

Krásné poledne. Tak já jsem také rozhodně pro uzamčení. Jinak gratuluji k holčičce, paráda, taky už se moc těším až to zjistím :palec: I když u nás je přítel samozřejmě skálopevně přesvědčen, že přece ví co dělal a bude to kluk :lol: No joo, chlapi :wink: Holky, tak já se taky musím pochlubit, mám dnes za 1 zkoušku z Ekonomiky, tak zítra mě ještě čeká zkouška ze základů zootechniky a genetiky :zed: , nu uvidíme. Holky já vám tááák závidím ty pohyby, taky bych už chtěla, aby dal o sobě mrňousek vědět. A nevíte náhodou od kdy slyší? Já že v mé chytré knize píší, že vnímá matčin hlas už od 15tt, je to možné? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí