červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12565
19.1.10 13:45

marye tak to bych taky nerozdýchala :roll: já jsem ráda mezi lidma, jsem společenský typ, ale zároveň mám ráda takový ten svůj „taneční“ prostor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:48

Ellanis a marye,
a to mi ještě moje babi denně volá a ptá se jak ti je dneska?No mě by pokroutilo,a když ji nezvedám telefon tak burcuje celou rodinu co že se mnou je.No mám asi zlaté nervy. A aby toho nebylo málo tak mi před chvílí volal otec kdy se může stavit,užuž jsem měla na jazyku že na svatého dindi.Nechci být sprostá a omlouvám se,ale všichni mě serínkujou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:48

Ellanis a holky děkuji zkouším s metříkem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:50

veru,myslím že už jsi na to přišla aspoň doufám,mě se tvůj metřík zobrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:50

verunko to samé, cos vkládala do toho textu zkopíruj do podpisu…ten najdeš úplně nahoře v pravém rohu když klikneš na nastavení …v tom nastavení sjedeš kousek níž a tam na tebe bude čekat prázdná tabulka a do ní vložíš ten kopírovaný kód…dáš uložit a to by v tom byl :cert: , aby to už neklaplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:51

veru :palec:
lukinka hele..no máš to veselé :lol: Ale obdivuju tě, pač ve mně by to už asi bouchlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
19.1.10 13:52

No tak jsem si díky přečteným radám,taky udělala metřík mimča.Jelikož jsem už zapomněla jak se to dělá :lol: A trošku mi to trvalo,než se mi to povedlo :pankac:
Jinak všem držím palce,at všechna vyšetření dobře dopadnou!
Já jsem tedy na neschopence od začátku ledna a už se dost nudím.Tady mám jen jednu kamarádku a ta chodí do práce :nevim: Tak se docela nudím,hlavně dopoledne,když jsou holky ve škole.Nebo o víkendu,pokud je přítel v práci a děti u svýho táty :cert: A s těmi vycházkami co mám,se nikam pořádně nedostanu! :cert:
A co se týká uzamčení diskuze,jsem pro ,ale myslím,že je škoda zas začínat od nuly :pocitac: I když s naším tempem povídání,to brzy doženeme :lol:

Příspěvek upraven 19.01.10 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:52

Jo jo díky už vím, jen jsem nevěděla kam to vložit, nyní už vím, ale nasmála jsem se tady docela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:53

veri,
hlavně že ses pobavila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 13:54

Ellanis,
však počkej já jsem dlouho klidná a pak jak bouchnu tak i Černobyl je proti mě hadra.juhůůů to budou lítat hromy a blesky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 13:56

Veru, paráda, metřík super! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 13:58

lukinko tak ještě tak hoďku počkej, pak prosím bouchni, ale aspoň tak moc, aby mi to odházelu tu haldu sněhu před garáží, abych nemusela odhrnovat až pojedu pro malého do školky :lol:

U nás je totiž zase nádherná zima, celý den kotí, nefučí, jen se to krásně pomalu sype… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 14:00

Lukinko, to je přesně nejhorší, a popisovala to tu Ellanis, že po dobrym jim to nevysvětlíš a když začneš bejt důrazná, tak se zase urazí… ty lidi prostě nepřemýšlí hlavou… a určitě by se ještě ostatní zastávali babičky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
19.1.10 14:02

Verunko:jj, taky jsem koukala, že máme stejný TP. U tebe si vždy vybavím i obličej-ty jsi ta hezká mamina, co sem vkládala ty profi fotečky, na které se už taky klepu :palec: Jinak víš o tom, že máš ten metřík německy viď? Holky děkuji za gratulace, je to milé. Dnes mi všichni říkali, že jsem nějaká psychicky víc v pohodě, takové usměvavé sluníčko, místo abych se stresovala před zkouškou. Hi, kdyby tušili, já furt nevím jak jim to oznámit. A zase mi ten prďola v bříšku přineš štěstí, tak ještě aby to vydrželo do zítra minimálně :wink:
Lukinko:Také máš můj obdiv, já už bych asi bouchla i vzhledem k tomu, že mi furt ještě není úplně ok a ještě zvládat denní návštěvy babiček atd. no uff, to bych si dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 14:14

Holky,vydržím to ještě chvíli a jak mi někdo bude volat tak už je pošlu všechny do prciny a i ten sníh bude odmetený nejen u Ell,ale i v celé republice.Sice věřím,že to všichni myslí dobře ale já už to nedávám.Škoda,že není jaro,sebrala bych se a jela na chalupu a vypla mobil s tím,že není signál to by byla paráda.Ovšem manžel by asi vylítl z kůže kdybych se neozývala hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí