červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
19.1.10 16:27

natally- Jaký videozáznam??? Já v tom odkazu vidím jenom fotečky :-( nebo jsem úplně pitomá? :zed:
Jinak krásná fotečka, jsi prostě kočka!!! kdo to fotil? Sami nebo je to profi?
Holky vy mi tady závidíte, že už víme, co to bude, ale ono to fakt vůbec není ještě jistý, jen se k tomu paní doktorka přiklání. Abych pravdu řekla, po prvotní euforii mám zase stejnou nejistotu jako před tím, třeba se dr. plete a všechno bude jinak. V každým případě růžový obečky zatím nakupovat nebudu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 16:31

natally,
neblázníme a klidně se červenej,fakt kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
19.1.10 16:41

smeya:nene, zrak máš v pořádku :wink: Ten videozáznam tam není, musím ho teprve nějak převést do formátu spustitelném na netu, což teda bude vypadat asi takto :pocitac: , takže to beztak nakonec udělá přítel. Nu k těm fotkám, já jsem si do osobní fotogalerie naházela plno foteček, přítele, zvířátka, zážitky a tak, pro holky z jiné diskuze před těhu, ale zamkla jsem ji jen pro přátele, přeci jen net je plnej úchyláků nedělá to dobrotu a kdo ví třebas si tu i s někým z vás píšu a přitom se známe, člověk nikdy neví, každopádně je fajn vědět jak ten druhej vypadá, člověk si hned udělá obrázek :wink: a smeyo ty fotky mi zařídil přítel tenkrát u jeho kamarádky fotogarfky - máme i společné a mám tam i pár aktů - no co mi to dalo se do toho dokopat a odhodlat a on mi pak oznámil, že fotografka je jeho kdysi dávno bývalá krátkodobá známost a navíc je bi :oops: :cert: No to jsem si fakt připadala jak totální blbka a rudá až na pr… :lol: Holky ještě dotaz, najde se tu jěště některá, kterou trápí nevolnosti, nebo jsem fakt jedinej mimoň? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.1.10 16:47

Macicku, mě by zajímalo, kam chceš chodit cvičit, vypadá to zajímavě. Na ten 4D utz jsem se ptala já, taky tam půjdu až po dvacátém týdnu.

smeya, gratuluju k pravděpodobné holčičce.

Marye, v šestnáctém týdnu jsme měli na kontrole 15 cm.

Natally, co se týče toho, od kdy mimčo slyší, tak jsem četla, že od patnáctého týdne vnímá zvuky. Co se týče tvé fotky, tak jsem si říkala, jestli jsi to ty nebo nějaká americká zpěvačka.

Mimochodem, holky, dneska měla doktorka v čekárně časopis o těhotenství a psali tam, že po tom dvanáctém týdnu těhotenství klesá pravděpodobnost potratu téměř na nulu.

Já mám občas pocit, že se ve mě něco trochu mele, škoda, že nevím, jestli to jsou pohyby nebo ne.

Teď to vypadá, že ani nepůjdu na tripply, protože už jsem v sedmnáctém týdnu a další kontrola mě čeká až ve dvacátém.

Ještě k mému vyšetření, až u doktorky jsem zjistila, že tu moč pošlou do laborky a výsledek se dozvím až na příští kontrole. Rovnou jsem se tam sestřičky zeptala, jestli už mají výsledky toho mého screeningu a ona ho teda našla a jediné, co mi byla z toho schopná říct, že je výsledek negativní, tak to je snad dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.1.10 16:49

natally - nevolnostmi jsem netrpěla skoro vůbec, ale pořád trpím na pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.1.10 16:53

Natally - já už mám nafocení aktů domluvený skoro dva roky, jenže v Brně, domlouval to přítel u nějakého známého, jenže mi tam jedem vždycky jen na víkend a on bývá o víkendu pryč :-( Teď zas budu muset počkat, až se po porodu dám do kupy. Ale určitě si nechám udělat tady v Praze fotky s velkým bříškem, na to se moc těším.
Jo a nevolnosti už mám jenom po ránu a to jen někdy. Hlavně když vstanu brzo a musím někam jít, to mi je pak blivno :poblion: nebo při čištění zubů, ale jinak už OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.1.10 16:55

Holky, foceni doporucuju, je to pekne vzpominka. Ja mam taky nafoceno od kamaradky a jsem za ne moc rada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 16:59

Natally, přidávám se k holkám, fakt ti to sluší moc, moc, moc! :potlesk: Co se týče nevolností, tak mě netrápily a co vím, tak hodně holkám už mizí, ale neboj, taky se dočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.1.10 16:59

jedna pametni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 17:02

Evelíno - taky krásná fotečka, kam na to všehny chodíte!? :-D

Marfuško - přesnou adresu najdu a dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.1.10 17:04

Evel - krásná maminka!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 17:08

Holky, psal jste teda někdo tomu adminovi co se týká toho zamčení, jak to funguje, atd.? Aby jsme neudělali nějakou zbytečnost, když už je to nevratný, jak tady někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 17:27

Natally vážně sem si taky říkala, jestli si to ty nebo nějaká STAR … si opravdu kočena :palec:

Vítám novou těhulinku … to bude opravdu dětí jako smetí :dance:

S tím focením…nádherné fotky…já mám z prvního těhu asi dvě a myslím, že ani na jedné nejde pořádně vidět, že jsem těhu :think:
No, možná mě tady těma fotkama tak namlsáte, že se snad potom taky nechám někde zfotnout…jenže já se prostě před tím fotografem neumím tvářit :roll:

Jinak adminům jsem psala dotaz na to jak to funguje s tím, že si to rozmyslíme a pak se rozhodneme. Zatím odpověď nedošla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 17:28

Kenjo, vítej! jsi přesně stejně těhotná jako já, akorát na utz před časem mrňous vypadal o dva dny větší… jinak mám za sebou i podobnou smutnou zkušenost, jen ve 12tt. ale teď už bude všechno dobrý!

holky, jen jsem se pokusila dopravit pryč z práce a už jsem zase pozadu. ale je to super, to dočítání mě baví, vždycky se na to moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.1.10 17:33

Dekuji za pochvaly, ty teda patri samo i fotografce :-D
Ja jsem moc rada, ze me foti kamaradka, mam i par odvaznejsich fotek z tehu a u cizich by mi to asi vadilo se odhalovat. :oops:
Natally, v Tvem pripade bych teda taky byla cervena az na nekde :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital