Poradna duly
Jana Čurdová
Ellanis díky moc, ale nejde mi to pořád. Jsem asi ten největší trouba…
Chápu dobře, že v tom podpisu budou zkopírované dvě adresy pod sebou, jak je to tam vyznačeno? Jedna co se objeví, když kliknu na PseudoHTML, UBBCode and BB Code a druhá ta jak začíná url?
Ellanis díky moc, ale nejde mi to pořád. Jsem asi ten největší trouba…
Chápu dobře, že v tom podpisu budou zkopírované dvě adresy pod sebou, jak je to tam vyznačeno? Jedna co se objeví, když kliknu na PseudoHTML, UBBCode and BB Code a druhá ta jak začíná url?
macicku, jak je nad cislovanim stranek Zobrazovat/Nezobrazovat podpisy, tak si tam soupni zobrazovat, my uz tvuj metrik vidime!
Aha, tak jsem si tam dala také zobrazovat popisy(metříky) a koukám jak tele. Vůbec netuším, kde si teda mám vytvořit taky takový metřík, moc se mi to líbí ![]()
macicku,
nic si z toho nedělej i když tvůj metřík už vidím.Ellanis mi radila dva dny než jsem na to přišla,takže jsem si připadala jak totální pablb.
Verunko, klikni k nějaké z nás na metřík, který se ti líbí a tam najdeš návod…
Veru klikni přímo na metřík, který se ti líbí a ono tě to na ty stránky přesměruje ![]()
Holky, díky! No vždyť říkám, že jsem trouba!
Podpisy jsem měla zapnuté, ale já tam pořád viděla jen text, takže super! Verunko, teď jsem s tím dobojovala. Udělat jde dobře, ale to nejjednodušší - vložení mi nějak nešlo… ![]()
Veru, klikni si na metřík, který se ti líbí, otevřou se stránky těch metříků a tam tě to navede, pokud umíš anglicky. Pokud ne, poradíme my… ![]()
Holky já bych spala,jsem po obědě a mám co dělat udržet oči a hlavu aby mi nespadla na klávesnici,kdyby na mě v kanclíku nebylo tak vidět hned bych si dáchla ![]()
Lukinko, povídej mi o tom. Já jakmile se najím, tak jsem hotová. Ale naštěstí je dneska v práci klídek, takže i když pospávat nemůžu, nehnu ani prstem… ![]()
Macicku a Lukinko, my máme v práci gaučík a občas prostě neodolám a natáhnu se, ať si kdo chce co chce říká…
Holky…s metříkama sme snad bojovaly každá…hlavně, že se zadařilo ![]()
lukinka to je jako se záchodem…čím víc se k němu blížíš, tím víc se ti chce, co???
Máš to za pár, tak si na té klávesnici klidně schrupni ![]()
Tak jsem tam na stánkách něco jsem si vybrala a jak to mám dostat sem na tyto stránky…
Ellanis,
nemůžu pracuju v Globusu na úvěrovém a mám totálně prosklený kanclík a neustále mi sem čumí zákazníci.Táhne se mi to dneska jak hovínko u košile. ![]()