Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky za gratulace ke zkoušce, ale ono to nebue tak horké s tím obdivem…když už jsem se do toho jednou pustila, tak se to musí nějak doklepat ![]()
Natally držím pěsti, určitě to zvládneš.
Našla jsem na netu fotku, no šaty tam teda moc vidět nejsou, ale byly vážně skoro úplně hladké, jen s drobným vyšíváním na sukni, to ale prostě není vidět…tak jen pro představu
Jako druhorodička su taky pěkně mimo mísu, pač před těma pěti rokama to snad fakt bylo všechno jinak
Sama su zvědavaá na porod…ani nevím, jestli se mám bát nebo těšit
Já jsem měla první porod rychlý, rodil mě můj gyndař, zároveň primář, takže péče byla
Jeli jsme do porodnice asi o půl druhé v noci s kontrakcema, primář mi po nějaké době píchl vodu, pak to dostalo spád a dokonce jsem předběhla jednu maminku, která dojela otevřená asi o 4 cm víc než já. Malý se narodil o půl sedmé, byla jsem malinko šitá - z toho sem měla největší strach!!!, ale bylo to fakt v pohodě. Tak su zvědavá, že jak se říká, že druhý porod je rychlejší, jestli vůbec do té porodnice stihneme dojet - naštěstí ji máme kousek…ale stejně to musí být v nějakou rozumnou dobu, pač teda netuším, jak to uděláme s malým
Pánejo to byla taková pohoda rodit první, mít na starosti jen samu sebe ![]()
No káždopádně na větičku : " Dobrý den, já asi rodím." se taky vyloženě těším
![]()
Sakra…člověk než to dopíše, tak je tu zase tisíc nových příspěvků ![]()
smeya gratuluju ke kontrole a k asi holčičce …
a přitom ti děsně záááááávidím, pač já už to chci taky vědět
![]()
Smeyo, moc gratuluju, fotečka nádherná!!! taky mi deset čísel přijde dost… mně mrňouse, když jsem byla na kontrole 15+2, změřil doktor od hlavičky k zadečku 7,7 cm. že bych měla nějakýho zakrslíka?
Ellanis - větička "Dobrý den, já asi rodím " mě zase pobavila
no jo, ale jak jinak to říct, že jo ![]()
Já měla první porod taky super rychlý, o půl noci mě vzbudily kontrakce, než jsme se vyhrabali z domu a dojeli do porodnice, byly asi 2 hodiny, vyšetření, monitor, klistýr a pak jsem 3× zatlačila a malej byl v 5:55 na světě. Trocha šití, ale jinak v pohodě. Horší bylo v 32 týdnu, když jsem dostala ledvinovou koliku. Nesnesitelný bolesti v zádech, krev v moči, na čípku steh a nikdo na soukromé klinice v Pardubicích nevěděl,co se mnou je, dokud nepřijela záchranka a neoodvezla mě do Hradce, kde by se malej mohl eventuelně narodit! No peklo, prosila jsem doktory, ať už ho ze mě vyndaj! ![]()
Ale zvládli jsme to, narodil se až v 38. ![]()
smeya no, tak to sis musela teda užít, takové trable
ale si holka statčná…je fakt, že v těch posledních týdnech už to chce mít každá nastávající mamča za sebou i když jí nic není…ne tak když má nějaké podobné problémy…to se není co divit ![]()
Páni a ten porod…taky teda záviděníhodné ![]()
Holky…tak mě napadlo…když už si tu posíláme ty fotky, uzv, pupíky a tak … nenecháme si tu diskuzi uzamčít??? Kdyby se tu některá těhulda ještě vyskytla, tak ju k nám pustíme, ale ostatní by neviděli co si tady plkáme. Co vy na to??? Je to jen takový návrh ![]()
tak nejdriv dobre rano vsem
to je zase nadilka zprav!
Kvítko, ja pri sobotnich zpravach z Haiti bulela jak zelva. pani, co porodila mrtvy dvojcatka, rodice marne cekajici pred zhroucenou skolou, apod. manza kdyz to videl, tak hned sel a poslal neco na cloveka v tisni, uf ![]()
lukinko, tobe neskonale zavidim posledni den v praci! jezis jak ja bych si to uzivala! to uz fakt nepujdes vubec? nepredstavitelny…
smeyo, obrovska gratulace k holcicce!
ja si na ni potaji taky myslim, ale vedet budem nejdriv za mesic, chjo. uz bych chtela taky neco nakoupit! misto toho zatim porad jen slintam nad vsema tema pidi-vecickama. a pak smekam jak jsi zvladla tu koliku
to je bolest jak prase a jeste s mimi v brise…
no jinak tu pokazdy dychtive ctu o tom jak uz vetsina z vas ma pohyby, ja porad nic, ani tuk
ale jeste je cas. a ted se nove nemuzu nabazit jak jste se tu rozepsaly o vasich predchozich porodech, jak z jinyho sveta!
Všem díky, díky ![]()
jsem taky pro uzamčení! To se musíme nějak obrátit na adminy, ne?
Popis je tady jen nevím, jestli se nám tam převede ta naše diskuse stávající nebo budeme muset začínat od znova ![]()
Smeyo - taky moc gratuluju!
Jestli se nepletu, jsi první, kdo z nás pohlaví ví…
Tak hlavně, aby tam ten pindík nebyl někde schovanej a tu holčičku ti potvrdili na 100%! Moc držím palečky!! A dr. si byl už úplně jistý?