červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12565
19.1.10 10:06

Holky díky za gratulace ke zkoušce, ale ono to nebue tak horké s tím obdivem…když už jsem se do toho jednou pustila, tak se to musí nějak doklepat :zed:
Natally držím pěsti, určitě to zvládneš.
Našla jsem na netu fotku, no šaty tam teda moc vidět nejsou, ale byly vážně skoro úplně hladké, jen s drobným vyšíváním na sukni, to ale prostě není vidět…tak jen pro představu
Jako druhorodička su taky pěkně mimo mísu, pač před těma pěti rokama to snad fakt bylo všechno jinak 8-o Sama su zvědavaá na porod…ani nevím, jestli se mám bát nebo těšit :think: Já jsem měla první porod rychlý, rodil mě můj gyndař, zároveň primář, takže péče byla :palec: Jeli jsme do porodnice asi o půl druhé v noci s kontrakcema, primář mi po nějaké době píchl vodu, pak to dostalo spád a dokonce jsem předběhla jednu maminku, která dojela otevřená asi o 4 cm víc než já. Malý se narodil o půl sedmé, byla jsem malinko šitá - z toho sem měla největší strach!!!, ale bylo to fakt v pohodě. Tak su zvědavá, že jak se říká, že druhý porod je rychlejší, jestli vůbec do té porodnice stihneme dojet - naštěstí ji máme kousek…ale stejně to musí být v nějakou rozumnou dobu, pač teda netuším, jak to uděláme s malým :think: Pánejo to byla taková pohoda rodit první, mít na starosti jen samu sebe :lol:
No káždopádně na větičku : " Dobrý den, já asi rodím." se taky vyloženě těším :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 10:08

Sakra…člověk než to dopíše, tak je tu zase tisíc nových příspěvků :lol:
smeya gratuluju ke kontrole a k asi holčičce … :dance: a přitom ti děsně záááááávidím, pač já už to chci taky vědět :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 10:13

Smeyo, moc gratuluju, fotečka nádherná!!! taky mi deset čísel přijde dost… mně mrňouse, když jsem byla na kontrole 15+2, změřil doktor od hlavičky k zadečku 7,7 cm. že bych měla nějakýho zakrslíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 10:15

ne tak jsem se spletla, to jsem byla 14+2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
19.1.10 10:17

Smeyo - moc gratuluji k uspesne kontrole a vysnene holcicce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.1.10 10:19

Ellanis - větička "Dobrý den, já asi rodím " mě zase pobavila :lol: no jo, ale jak jinak to říct, že jo :mrgreen:
Já měla první porod taky super rychlý, o půl noci mě vzbudily kontrakce, než jsme se vyhrabali z domu a dojeli do porodnice, byly asi 2 hodiny, vyšetření, monitor, klistýr a pak jsem 3× zatlačila a malej byl v 5:55 na světě. Trocha šití, ale jinak v pohodě. Horší bylo v 32 týdnu, když jsem dostala ledvinovou koliku. Nesnesitelný bolesti v zádech, krev v moči, na čípku steh a nikdo na soukromé klinice v Pardubicích nevěděl,co se mnou je, dokud nepřijela záchranka a neoodvezla mě do Hradce, kde by se malej mohl eventuelně narodit! No peklo, prosila jsem doktory, ať už ho ze mě vyndaj! :oops:
Ale zvládli jsme to, narodil se až v 38. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 10:32

smeya no, tak to sis musela teda užít, takové trable :-( ale si holka statčná…je fakt, že v těch posledních týdnech už to chce mít každá nastávající mamča za sebou i když jí nic není…ne tak když má nějaké podobné problémy…to se není co divit :think:
Páni a ten porod…taky teda záviděníhodné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 10:35

Holky…tak mě napadlo…když už si tu posíláme ty fotky, uzv, pupíky a tak … nenecháme si tu diskuzi uzamčít??? Kdyby se tu některá těhulda ještě vyskytla, tak ju k nám pustíme, ale ostatní by neviděli co si tady plkáme. Co vy na to??? Je to jen takový návrh :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
19.1.10 10:37

já jsem pro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
19.1.10 10:44

tak nejdriv dobre rano vsem :-) to je zase nadilka zprav!

Kvítko, ja pri sobotnich zpravach z Haiti bulela jak zelva. pani, co porodila mrtvy dvojcatka, rodice marne cekajici pred zhroucenou skolou, apod. manza kdyz to videl, tak hned sel a poslal neco na cloveka v tisni, uf :-(

lukinko, tobe neskonale zavidim posledni den v praci! jezis jak ja bych si to uzivala! to uz fakt nepujdes vubec? nepredstavitelny…

smeyo, obrovska gratulace k holcicce! :kytka: ja si na ni potaji taky myslim, ale vedet budem nejdriv za mesic, chjo. uz bych chtela taky neco nakoupit! misto toho zatim porad jen slintam nad vsema tema pidi-vecickama. a pak smekam jak jsi zvladla tu koliku :-o to je bolest jak prase a jeste s mimi v brise…

no jinak tu pokazdy dychtive ctu o tom jak uz vetsina z vas ma pohyby, ja porad nic, ani tuk :-( ale jeste je cas. a ted se nove nemuzu nabazit jak jste se tu rozepsaly o vasich predchozich porodech, jak z jinyho sveta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
19.1.10 10:46

Uzamceni diskuze - ja jsem pro vsemi deseti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
19.1.10 10:47

Taky jsem pro - dobrý nápad, Ellanis! :-D Kdo to vyřídíme?

• Citovat
  • Upravit
696
19.1.10 10:50

Všem díky, díky :lol:
jsem taky pro uzamčení! To se musíme nějak obrátit na adminy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 10:54

Popis je tady jen nevím, jestli se nám tam převede ta naše diskuse stávající nebo budeme muset začínat od znova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
19.1.10 11:06

Smeyo - taky moc gratuluju! :dance: Jestli se nepletu, jsi první, kdo z nás pohlaví ví… :potlesk: Tak hlavně, aby tam ten pindík nebyl někde schovanej a tu holčičku ti potvrdili na 100%! Moc držím palečky!! A dr. si byl už úplně jistý?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex