červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
19.1.10 12:22

Joo a dole pod příspěvkem, viz. odkaz. jsem nahrála fotečky miminka ze soboty, máme i video, tak jen co ho dáme do kupy, vám ho sem hodím pro juknutí. Nevím jak vy, ale já si na fotečky všek UTZ miminek nikdy nemůžu vynadívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 12:28

Verunko - termín porodu a Budějovice máme stejné spolu… :palec: Jestli teda u tebe platí toho 20. 7. Mně to právě včera taky na 20. 7. posunuli, musím si to nechat u Ivči opravit. Tak třeba se uvidíme… 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
19.1.10 12:30

Vy jste ale drbny!!!

Smeyo držím moc pěstičky, aby to byla vysněná holčička!!!

Co se týče uzamčení, tak já nevím, nepřijde mi to důležité. Ale určitě se podřídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 12:31

Natally gratuluju ke zkoušce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 12:33

verunka a tobě samo ke kontrole :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
19.1.10 12:35

Natally moc hezké fotečky. A gratuluji ke zkoušce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 12:35

No to je fajn já mám doma dva Macíčky (manžel Martin a syn Martínek) ještě k tomu kamarádku Macinu (Macková) no a ještě dalšího Macíčka s kterým se potkám v porodnici? Super akorát si musíme pak dát nějaký znamení :kytka: Mám tam známou tak doufám, že tam ještě bude, chce taky druhý, tak uvidíme. Manža, jak tady někdo vtipně zkrátil název, má narozeniny 14.7. tak by si přál dárek, no ale vzhledem k tomu, že jsem první přenášela 8 dní a pak mi porod vyvolali tak to asi toho 20.7. nebude. I když už mi dnes řekl dr. že podle hlavičky vypadá větší! Měla jsem prvního taky velký mimi tak už zase začínám mít obavy, že prý bývaj druhý ještě větší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 12:37

Holky, poradili by jste mi prosím? Už jsem se polepšila, teda zatím jen tak na půl… :-D Konečně píšu jako přihlášená a vložila jsem si do podpisu adresu z udělaného metříku, která mi přišla na e mail, ale metřík se mi nezobrazuje… :think: Nevíte, čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 12:38

Natally: jsi holka šikovná a držím ti palečky ve všem. A koukala jsem, že jsme těhu stejně :-D ps13.10/tp20.7
Ellanis: děkuji
Všem: holky jste 1! :wink:

Příspěvek upraven 19.01.10 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.1.10 12:41

verunko - to je jasný, hlavně ať je to zdravé!!! Milovat to stvořeníčko budem tak i tak :hug: jen prostě, kdybych si mohla vybrat, chtěla bych splétat ty culíčky a kupovat šatičky, nooo :oops:
Natally - super zkoušky, jsi dobrá :palec:
já myslím, že mimi už určitě slyší, jen tomu asi houby rozumí :mrgreen:
Petulindo - ohledně uzamčení, myslím že je to dobrá věc, přeci jenom sem dáváme fotky, hlavně na těch z UTZ jsou jasně psaná jména nás nebo dr., píšeme podrobnosti a nikdy nevíš, co sem náhodou vleze za úchyláka. Zas je fakt, že ho mezi sebe můžem pustit, aniž bychom o tom věděli, i když bude diskuse uzamčená. Ale dá mu to víc práce!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 12:45

macicek hele tady máš zaznačeno co si zkopíruješ a vložíš v nastavení tady na emiminu do podpisu, pak by to mělo fachat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
19.1.10 12:45

Natally, myslím, že slyší a zvyká si na tvůj hlas… tady už dřív někdo dával odkaz na stránky, kde je popsané těhu z pohledu miminka. sama se u toho dost často dojímám: :lol:
 http://www.bonella.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 12:47

Natally,gratuluju ke zkoušce jsi teda borka.A zítra budu držet palečky,jinak se neboj dočkáš se pohybů a pak to pojede,kop pod žebra kop do močáku to bude parádička :dance: A utz fotečky jsou nádherné.

Teda holky člověk tady není necelou 1 hodinu a hned jsou napsané 2 stránky,my teda jedeme.Na konci července to bude 10856 stran ne-li více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
19.1.10 12:57

Verunko, neboj když nám to vyjde nastejno, určitě se tam nějak vyhledáme… :dance: Hned mám lepší pocit, když vím, že tam bude někdo známý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 13:01

Jo jo. Tak až budem ke konci tak si písnem tady ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí