Poradna duly
Jana Čurdová
Mimochodem ještě k těm náladám v těhu, že bych nějak výrazně víc brečela třeba u filmů nebo zpráv, to mi nepřijde(i když jsem se rozbrečela třeba u videoklipu Pink u písničky Dear mr. President), ale v prosinci jsme šli s maželem do obchoďáku a tam zrovna byla nějaká dětská folklorní skupina a zpívali tam a tancovali a já musela jít pryč, protože jsem se z toho rozbrečela. Tak takové já jsem kvarkopako.
Zítra jdu na testy s močí, tak mi, prosím, držte palce, nechci už jíst další antibiotika.
Natally já byla na řízení podnikových procesů, byla to vážně haluz…ale ve čtvrtek mě čekají kvantitativní metody v rozhodování ( to sou názvy, co???
) a to bude docela slušný masakr…pak mám další dvě naprosto brutální zkoušky 23. a 25. a na závěr ještě jednu humusárničku 29.1. Takže vyhlídky docela husté…nestíhám ta skripta ani přečíst, natož tak si z nich něco zapamatovat ![]()
zuzka tak to holt asi budeme muset vydržet, když já su ale už táááááááák nedočkavá ![]()
marfuška hele co máš z toho,já se rozbrečela i při tom, jak malý vloni zpíval písničku mikulášovi
A výsledky budou určitě na ![]()
Jinak to, že je MMB tak trochu droga, potvrzuju
Nejhorší je, když si tam najdete dokonalého prodávajícího a hodilo by se vám v podstatě všechno z jeho nabídky ![]()
A mám takový dojem, že se mi v břichu semtam něco zamrví…není to přímo kopání, ale jakoby se tam hnízdilo nějaké vetřelčátko ![]()
Dobré ránko, tak jsem si dle rady ostaních udělala poznámky a jdu na to… ![]()
Ellanis - gratuluju ke zkoušce - jsi šikulka
a držím palce k dalším!
Zuzkapod - jak jsi psala o tom plavání, tak to se moc doporučuje, to ti schvaluju…
Já už jsem si konečně taky našla nějakou aktivitu. Chtěla jsem chodit na těhu cvičení, ale buď to bylo v blbém čase nebo přes celý město, až teď jsem našla jedno přímo v centru a hlavně můžu jít hned po práci, takže se tam určitě přihlásím. Součástí cvičení je fyzická příprava na porod, doporučení úlevových poloh, relaxace, apod. Docela mě to zaujalo, tak kdyby chtěli budějovické duše vědět nějaké podrobnosti, tak písněte… ![]()
Marfuška - s tou lítostí jsem na tom podobně, ale mně zase dojímají odložený děti (to ale asi každýho) a toulavý psi teď v zimě. Nejradši bych si všechny vzala domů, když vidím, jak se někde krčí… Lidi jsou s prominutím svině! ![]()
Jinak držím dnes palce na testy ohledně moči. Jo a ještě, spolu jsme s Marfuško bavili o tom 4D ULT, viď? Nebo s Maryí?
Mám v tom hokej. Slíbila jsem, že se zeptám, kam na něj u nás lze jít, tak mi dr. právě doporučil to Centrum Genetiky a pak Mudr. Jiří Pechu v Třeboni. Jinak prý neví. My se rozhodli, že půjdeme až po tom 20 tt.
Harpyje - dnes jsem 14+0. Takže v den odběrů 14+2. Asi je to fakt na tripply ještě brzy, ale když já už se ve všech těch skreeningách a tak vůbec nevyznám…
Možná je to ale něco z toho. Mám na nich zaškrnuto jak jsi chtěla vědět TPHA, RRR, Glykemii, HBSAg, KO, Moč chem. + mokro., KS + RH faktor, 1. nepravidelné protilátky. Opsala jsem to doslova, ale vůbec nevím, která bije.
Ahojte holky, pořád si vás čtu,ale nějak nestíhám reagovat, jen se vždycky srovnávám, jesti to ba to mám taky. Jsem 16+1.Žádný pohyby ještě nemám a připadnu spíš jako tlustá než těhotná. Štve mě, že to ještě na první pohled nejde poznat. V pá jdu na triple a hned rovnou k dr. Mám z toho celkem obavy, ale kdo by asi neměl, že. Jinak všem gratuluju k dobrým výsledkům.
Já holky byla na krvi hned na začátku, od té doby mi krev nebral. Ale pokaždé musím donést moč. Ze začátku jsem byla u dr. každých 14 dnů. To mi dr. dělal testy na pohlavní nemoci, jakou mám skupinu a ten rh, který mám teda mínus. Teď půjdu na ty triple.
Natally, s tou gyndařkou je to fakt síla, by si člověk neřekne, že je něco takového možné v civilizované společnosti…
Marfuško, držím palce, určitě to dobře dopadne
Ellanis, taky jsem strašně nedočkavá, i další kontroly, ale ta je až za dva týdny
Krásné ránko
Natally držím palečky ke zkoušce, holky vy které studujete vás obdivuji!! Nezávidím ti, že se musíš rozhodnout pro změnu gyndr. a postoj doktorky ke které chceš přejít mě zaráží!!
Zuzkapod plavání v těhu je určitě dobrá věc, řekla bych jediné spolehlivé cvičení! Takže když si budu chtít na MMB něco objednat, musím se zaregistrovat?? Já jsem tady v tom úplný antitalent, tak mi musíte poradit. a jak potom probíhají platby??
Marfuško tobě držím palečky, ať ti testy dopadnou dobře a už se nemusíš cpát léky. Když jste u toho brečení, já si připadám jako pitomec, brečím třeba i u Ordinace. Ale nejvíc mě taky dojímají děti a zvířátka. Se mi doma smějou ![]()
Ellanis já zrovna včera večer jsem měla pocit, že mě něco šťouchlo do břicha, ale přijde mi to ještě brzo, jinak takové to mravenčení pozoruju už delší dobu.
Loupeznice já než jsem si vyfotila pupík, tak jsem také měla pocit, že to je jeden velký špek, ale na fotce bříško vypadalo úplně jinak. Zkus nám sem taky hodit fotečku. A testy dopadnou určitě dobře!!
No a já jdu zase pracovat ![]()
holky, s tím dojímáním… ráno jsem zatlačila slzu v autě, když v rádiu hráli Stříhali dohola malého chlapečka… ![]()
Holky, mate vsechny moc hezke svatebni fotky a hlavne taky pupiky, je uz na nich hezky znat, ze uz mame 1.trimestr za sebou.
Obdivuji vas studentky, ja jsem po praci uz tak unavena, ze krome domacich praci uz nejsem niceho schopna.
Natally - chovani tech doktoru je dost divne, chapu, ze je to trochu neprijemne odchazet od Dr., ale zase zijeme ve svobodne zemi, tak co…
Plavani se bojim kvuli infekcim, jsem na ne ted vice nachylna a jsem rada, ze mam ted pokoj, ikdyz je to urcite v tehu super. Ja mam doma nejake DVD s cvicenim v tehu s Monikou Zidkovou, tak se asi k nemu konecne dokopu a zacnu take neco provozovat.
Mne ted v tehu vubec nedela dobre koukat na zpravy, hlavne ty na Nove a vubec nejhorsi jsou ted ty zabery z Haity, to prepinam nebo odchazim z pokoje.
Dnes mam NT screening, tak se tesim, ale obavam zaroven, doufam, ze bude vse OK. Jsem zvedava, co vsechno uvidime a uslysime, sestricka rikala, ze si na to mame vyclenit hodinu, tak to asi budou pocitat vsechny pristicky na nohou i rukou a kdo vi co jeste ![]()
Ellanis,
gratuluju k pohybům????
A taky ke zkoušce,jsi hold šikula.
Natally,tobě přeju u zkoušek hodně štěstíčka a na gyndařku se vykašli,je to tvoje tělo a tvoje rozhodnutí a přece si nebudeš nechávat takovou ježibabou diktovat kam jít a kam né,to jsou z ní všichni tak posmolenkovaní,to bude asi pěkná harpyje(omlouvám se harpyji tady z naší diskuse
).
Jinak holky dneska jsem naposledy v práci to je tak báječné jujujuju ![]()
Kvítka,
to si piš že bude všechno v pořádku,tady v červencových mimískách jsme už všechny zdravé máme rostoucí bříška,všechny testy budeme mít v pořádku a úderem 1.července budeme minimálně každý den jedné z nás gratulovat k porodu.
![]()
**Petulinda ** na mimibazaru jsem se zaregistrovala, teď jsem tam objednala první věc, nevim jak platby, já se ale s tou paní domluvila po mailu, penízky jí pošlu na účet, ona mi věří a šatičky mi dneska už pošle! ![]()
harpyje:no obavy mám jelikož s mladší dcerou mi vyšli testy špatně…jen o jednu desetinou čárku a už mě hnali do genetické poradny.A tam usoudili,že je jistota,udělat odběr plodové vody.I když mám extrémní fobii z jehel,stejně jsem souhlasila..pro jistotu.Mimčo už mě v tu dobu kopalo a na genetice mi před tím udělali super ultrazvuk,kde bylo naprosto vše vidět a doktor mě ujistil,že pokud je miminko tak to plné elánu,je zdravé.Ale stejně to čekání 3 týdnů na výsledky,bylo strašné!!!Navíc když jsem tam volala ,tak mi v první větě sestra řekla,Je nám líto,ale.....No a se mnou to málem švihlo,než se opravila a omluvila,že Je jim líto,ale nemají ještě výsledky!!!Tuto zkušenost bych si ráda již odpustila.Navíc jak jsem se tady na emiminu dočetla,tak tyto krevní testy jsou spolehlivé jen ze 70%,v cizině se třeba nedělají vůbec.Jen stresují matku.Pamatuji se,že mě na genetice řekli,že z deseti žen s tímto výsledkem krve,co jsem měla já,má 9 zdravé miminko!Mohla jsem plodovku odmítnout,ale ruku na srdce…kdo by to udělal?Když už vás nahlodají,co by kdyby…
Ale na druhou stranu jsem prakticky od půlky těhu ,měla jistotu ,že čekáme další holčičku a honem jsem mastila na nákupy.Nebylo to nutné,ale tak se mi ulevilo,že jsem si musela nakoupit několik růžových věciček!!!