Poradna duly
Jana Čurdová
holky, vy jste fšechny takový kočky!!! a Natally by se snad obličejem mohla i živit ![]()
ale jinak se přimlouvám, pokud v tom někomu nějak výrazně nevadilo odtajnění, abychom si sem daly všechny z nás fotky… Natally a Terku si tak mnohem líp pamatuju, i Verunku coby sexy maminku ![]()
S tema fotkama souhlasim, chtela jsem to navrhnout uz driv, mne osobne se pak lip pamatuje kdo je kdo. A je mi jedno jestli to jsou realne fotky lidi nebo proste jen nejaka barvna ikonka. ![]()
marye - pro mě za mě, klidně sem hned jednu šoupnu…
tak třeba tuhle, nevím, jestli tu na ní bude něco vidět, ale je to jedna z nejčerstvějších…listopad O9
Evelíno a Smeyo, díky za podporu, teda vy jste všechny pěkný baby! to fakt radši asi zamkneme, aby nám sem nelezli voyeři ![]()
Tak už se mi konečně asi podařilo si dát k sobě metřík. Tak sláva
Taky souhlasím s tím odtajněním a zítra se pokusím vložit fotku,ale upozorňuju,že se leknete tak pozor. ![]()
Tak jsem se snažila všechno přečíst, ale to je naprosto bez šancí.
Holky, já sem dát fotku, tak se leknete a utečete - fakt.
Pro NICKY33 - já se taky chystám do Motola - tedy už jsem zaregistrovaná a bylo to v pohodě - snad bude v pohodě i porod.
Jinak jsem se chtěla zeptat, já jdu příští týden na AFP testy - to jsou ty tripple testy? Nějak v tom plavu - je toho moc.
já to zamlklé těhu zjistila až ve 12. tt na UTZ, no ale tentokrát už to musí vyjít !!
Akorát mám pocit, že to teď víc prožívám a jsem víc na všechno opatrná, pořád něco řeším, co můžu a co nemůžu, až mi přijde, že jsem někdy zralá na chocholouška
Ještě že zatím chodím do práce a přijdu tak i na jiné myšlenky, hlavně nestresovat!! :_)))
Ve druhém měsíci teď špinila, takže vím, jak je těm, co mají taky takové zkušenosti, ale to už je naštěstí dobrý a snad se to všem spravilo, nebo ne?
Jinak děkuji všem za milé přivítání ![]()
kenja,
taky jsme tady všechny stresovaly,ale pokud si nás četla tak jistě víš.Teď už je všechno v pořádku takže klid.Já mám taky za sebou 1 spontánní.
Holky, super, hezky fotky
A teda smeyo, Ty jsi hubenice
![]()
wewik, a nahravas fotky z pocitace nebo netu?
Tak jtse mě donutily objevit dávno zapomenuté složky v počítači a objevila jsem nějaké ty svatební fotky…jenže je to vážně jen strašně malá část…tak budu hledat ještě dál…docela mě zajímá, kam se poděly ![]()
No každopádně sem našla jednu hodící se … ještě že ty svatební se tenkrát docela povedly ![]()
Ell,
tyyy jooo,krásná.No tak to až tu dám tu svoji tak fakt padnete smíchy.