Poradna duly
Jana Čurdová
metřík mám, ale koukám,že je špatně,teď jsem v 13+3 jo musím opravit tu fotku,je tam i rodné číslo
viď, marye
Je vidět ten můj metřík nebo není?
Založíme si tu novou diskuzi,kam budem dávat fotky? Tohle bych nechala pro takový všeobecný informace,jako jaký zrovna máme trable a tak, třeba si tu můžou číst Srpňáci 2010 a říkat si co je čeká za měsíc ![]()
Klostermanko, metřík máš vidět parádní!
taky bych dala jinam jen fotky, my toho stejně naplkáme tolik, že to nikdo cizí neučte ![]()
Ahojky holky,
souhlasím s Maryí a s vámi všemi : založit stránky jen pro fotky-uzamčené.
Jinak Ivčo, já mám doma dva Martínky a to mám kamarádku a ta měla termín se mnou tak má manžela i syna taky Martiny. Tak když se navštívíme tak je přeMartínkováno. Kluci pak neví na koho voláme či káráme, oba jsou pak v šoku,když na ně zvýší hlas ta druhá mamka. No sranda. ![]()
My se taky shodli pouze na Martinovi. A co ted holky už máte vybrané jména? My se kupodivu dohodli okamžitě i na kluka i na holku. Chcem teda holčičku tak už poldíku říkáme ,,Kačenko" , ale aby tam nebyl Kačák!!! To by byl potom Antonín… ![]()
Nazdárek kecalky ![]()
klostermanko krásná fotka ![]()
marcela nevím co máš za stříkadlo do nosa, ale já běžně používám Sterimar nebo cokoliv na bázi mořské vody. Někdo používá i vincentku, ale ten sterimar mi přijde „chutnější“. Dávám ho i malému a to i když byl škvrně, tak myslím, že by ti to ublížit nemělo. A vážně, jeden den fíkáš a druhý den nestíháš vytahovat kapesníčky ![]()
Takže píšu adminům, ať nám zřídí skupinu s tím, že tam budem dávat fotky, ju???
Já su taky pro a časem uvidíme, jak to fachá, jestli nám to tak stačí ![]()
Teda Ellanis ty musíš mít stejnej vkus jak já
!
už ráno tu byla pošťačka s kalhotama od tebe a musim říct, že předčily, a to bez přehánění, všechny moje očekávání!
nejen že mi jsou akorát pod pupek, perfektně sedí, jak mají ty roztahováky na stranách, ale ten slim střih, paráda
! díky ještě jednou moc!!!
dneska se jedu podívat do H&M a C&A, tak se pak pochlubim co jsem si pořídila ![]()
Holky, teda vy jedete, to tempo se tezko stiha, kord my pracujici to mame tezsi. Fotky mate vsechny moc pekny.
Ja jsem plna zazitku a dojmu ze vcerejsiho NT screeningu, mimco se celou dobu krasne mlelo a mavalo nam rucickami a v dobe, kdy chtela doktorka zmerit nostni kustku, si dalo rucicky pred oblicej a nechtelo ji nic ukazat. Tak ho chvili stouchala, aby se hlo jinak. Vsechno jsme tak krasne videli – pater, mozek, srdicko.. no nadhera. Riziko vad nam spocitali na 1:13800, takze v pohode.
Petulindo - ve čtvrtek jsem objednala, dala příkaz k úhradě a v pondělí jsem měla kalhoty doma, takže paráda
Klostermanko- krásná fotečka, vážně jak mimozemšťánek ![]()
Kvítka - gratuluju ke kontrole!!!
Jsem taky pro fotky dávat do uzamčené diskuze a plkat dál tady…
Hm tak to je super Kvítka… ![]()
Moje mimi bylo včera na kontrole u dr. jako na pláži, mělo ručku pod hlavou a jen tak tam plavalo. I sám dr. řekl, že je jak na pláži a to se na nás ještě usmálo
- no nádhera, byla jsem z toho dojatá… Po všech těch špatných dnech a ono se smálo, viděla jsem i nosánek stejný jako má syn a našpulenou pusinku jako já. Manža tvrdí, že to bude blondatá tlustá holčička po mě. Já byla jako malá pořádnej kus…
Gratuluju všem k fotečkám z UTZ a úspěšným kontrolám ,taky máte krásné svatební fota , měla jsem co dělat , abych Vás dočetla…uff…teď z toho mám pěkný zmatek a nevím kdo co psal…přeju všem pohodový den
K uzamčení místnosti: taky si myslím , že by stačila jen na ty fotky ![]()
Souhlasím myslím, že nás teď už hnad tak někdo nedočte i já s tím mám občas po jednom dni problém
. K té uzamčené diskuzi taky bych tam dávala jen fotky s popisky.
Jinak některá z vás tu psala, že by nejraději jaro aby mohla na chatu. Taky bych přála už pěkné počasí ať můžeme vyrazit, ale rozhodně tam nebudu bez dohledu, protože táta bydlí asi 2 kilometry od chaty. Takže kdyby se něco dělo tak by byl po ruce.