červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
20.1.10 21:34

Jinak já mám spíš problém s tím, že mám široký hrudník a v něm malá prsa(teď tak C), taky se na to blbě kupujou podprdy.

IvčoH - Péťa je krásné jméno

Já se k tomu uzamykání asi nebudu vyjadřovat a prostě se přizpůsobím.

Peťulko - to je dobře, že je vše v pohodě. Btw.tvůj přítel je mi možná vážně povědomý, ale to by teda dost od té doby dospěl :-D Taky kdo z nás ne, když je to už víc jak deset let.

A ještě k fotkám, já to zatím musím tajit, ať už se s tou prací rozhodnu jakkoliv, nechci se nechat v práci deptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
20.1.10 21:44

A ještě jedna věc, jestli tu ještě některá z vás má podobný metřík jako já, nevšimly jste si taky, že se nějak divně počítá? Už druhý den jsem 16+4tt, přitom dnes jsem správně už 16+5, mám dojem, že jsem si toho všimla i u Marye. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
21.1.10 06:45

Marfusko, me se to u Lilypie metriku taky delo, vubec se mi nepozdaval, tak jsem ho pak vymenila za jinej a ten je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.10 07:33

Marfuško, s tou prací ti moc neporadím, myslím, že v dubnu už to na tobě stejně bude hodně vidět, takže to nezatlučeš…
metřík se mi občas sekne, takže ho znova prokliknu, dám editovat odklikám to a on se upraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.1.10 07:50

zuzkapod - já byla taky s kašlem u obvoďáka řekl mi , že v podstatě jediné kapky na kašel co jako těhotná můžu je tussin je taky bez lékařského předpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
21.1.10 07:58

Krásné ránko

tak další fotečky přibyly, budu muset taky nějakou vyštrachat, ale určitě ne svatební, jelikož před 16lety jsem vypadala úúúplně jinak :lol:

Marfuško bohužel já ti také neporadím, ty jsi v práci ještě neřekla, že jsi těhu?? Podle mě se ti mateřská bude stejně počítat za nějaký průměr rok zpět. No je blbý, že nástup na mateřskou máš tři týdny po ukončení smlouvy.

Holky já se na dnešek tak dobře vyspala!! Vytuhla jsem už kolem deváté a krom jednoho vstávání na záchod jsem spala celou noc. Akorát mě trápí stále bolavá prsa, musím najít polohu, která by jim nevadila. Máte to taky tak?? Bolí vás ještě prsa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
21.1.10 08:02

Zuzkapod a nějaký homeopatika ti v lékárně nenabídli?? Třeba jak je ta reklama v televizi na to Oscilococinum? Nevím jestli je to zrovna na suchý kašel, ale něco podobného by ti mohli nabídnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.10 08:03

Marfuška

no a co jít na nemocenskou???…a pak rovnou na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.1.10 08:11

Marfuška - já myslím, že i po smlouvě na dobu určitou bys tam měla mít nějakou ochranou lhůtu. Ale jinak se těžko radí já vždycky pracovala na dobu neurčitou. Ale jak říkala petulinda tak v dubnu to dubnu už to neutajíš to už asi bude na nás všech vidět. Ono to s tím mateřstvím není všude ideální. K nám byla schopná šéfová vlítnou a řvát, že jestli jsme nějaká březí tak nás zabije. A stejně tak já už nepočítám, že bych se tam po mateřské vrátila, ta firma má docela dost problémů a proslýchá se že to bude konec. Tak taky nevím jak byy to bylo pokud bych byla na mateřské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.10 08:24

holky, tenhle odkaz mi poslala kamarádka, co je ve 33.tt, prý tam nejvíc sedí velikost miminka:
 http://www.hami.nutricia.cz/…ar/tyden-17/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
21.1.10 08:43

Ahoj holky. Dneska jsem byla na tripplech. Ptala jsem se na krvi, jestli to jsou oni, když mám tak hodně žádanek a prý jsou. Někdo říká, že je to brzo, někdo, že je to normální, takže netuším. Každopádně mě na ně poslali, tak jsem tam naklusala… :roll: Brali mi 7 zkumavek a jsem fakt zvědavá jak to vyjde, když to v tolika případech vychází falešně pozitivně… :-( No, za týden uvidíme, vyhodnocení dělá genetika, tak než se do dostane zpět k mému dr. bude to trochu trvat, ale snad bude vše v pořádku…

Peťulindo - s těmi prsy to musí být děs. Já teda od začátku žádný rozdíl nepociťuju, ani na dotek. Vůbec mě nebolí, ale jak píšeš ty, jedna známá ani chudinka neví, jak si lehnout… :roll: A to nejde něčím zmírnit? Nejsou na to třeba nějaké masti nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.10 08:48

Macíčku, taky mi dělali testy, když jsem byla 14+2, tak je to třeba běžné. a vyšlo mi to dobře, tak držím palečky, ať tobě taky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
21.1.10 08:48

Maru, hezký stránky, něco dodělám a hned je půjde prozkoumat… :-D

Holky, můžu se zeptat, už si něčím mažete bříška nebo popř. kdy začnete a čím? Doporučíte mi něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
21.1.10 08:50

Maru, to jsem moc ráda, že máš vše v pořádku, snad i já. A volala sis k dr. nebo ses zeptala na další kontrole? Nevím, jestli mi to vůbec do telefonu řeknou, ale asi by měli, co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
21.1.10 09:05

Dobré ránko holky :-)
lukinka no to sem se teda hned po ránu vyděsila :-P co blázníš ??? nádherná nevěsta :palec:
zuzka já když jsem byla nachcípaná, ptala sem se mého gyndaře, co můžu a řekl, že klidně paralen, coldrex, prostě klasika 8-o no docela sem hleděla , ale nakonec to zvládla jen s Propolkama, ale ty sou spíš na bolení v krku než na kašel…zkusila bych se taky zeptat na nějaké ty homeopatika
marfuška já si taky myslím, že později to už na tobě bude hodně znát a že to prostě neututláš…odpověď ti nedám, pač tomu houbeles rozumím, ale na sociálce by ti to určitě říct měli. Rodičák se vypočítává z uplynulého roku, ale netuším, jak propočtou ten poslední měsíc…já bych brnkla fakt na tu sociálku a podle toho, co by ti paní řekla se zkusila ve firmě nějak domluvit…je jasné, že firma se vždycky bude v první řadě chovat nejlíp ve vlastním zájmu, ale bojím se, že to vážně praskne dřív a aby ti pak neudělali nějakou sviňárničku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí