červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
21.1.10 12:30

zuzkapod

prosím prosím, jaký krámeček v plzni,kde ho najdu??? Jsem už neštastná,že nic neseženu. v HM jsem byla taky,ale nic mi nesedlo. díky
Jinak jsem hledala něco o čerpání řádné dovolené,tak tady je k tomu dobrý článek
http://www.penize.cz/…ou-dovolenou
jaja záleží u jaké jsi pojišťovny, já třeba u vojenský,najedu na jejich stránky, vytisku formulář ,přiložím originál doklad a pošlu poštou

Příspěvek upraven 21.01.10 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.10 12:34

Já jsem našla tabulku kde je výpočet mateřské podle příjmu a při 16000 mi to dělá podle nového 8550 a jestli to zvednou na původní výši tak 11070, což je rozdíl 2520,–Kč, vzhledem k tomu , že by to mělo být nižžší než současná nemocenská, to sedí, já ted pobírám 11000 nemocenské, ale od nového roku mi to srazí o 2000,–Kč…což podle dnů v měsíci vychází kolem +/- 9000,–Kč…nikdy jsem na nemocenskou nešla , ted jí chci využít a oni to hned sníží…smůla no !!!!snad od května zvednou aspon tu mateřskou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.10 12:36

Jajo - kazda pojistovna to ma jinak, spis se informuj na jejich webovkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
21.1.10 12:41

klostermanka ty jsi z Klatov že jo?
Tady je info k obchůdku, maj toho tam dost i různý velikosti, určitě si vybeřeš! ale holt to stojí no…
Radka Bernardová-Prodej těhotenského oblečení značek 9fashion a Bebefield. Masarykova 354/23, 312 00 Plzeň-Doubravka, Pondělí - Pátek 12:00 – 18:00 (pátek myslim jen do pěti) tady je i mapka: tady je odkaz
o jinym obchodě už v Plzni nevim, příští týden jedu k našm do Varů, tak třeba seženu i něco tam :-D

Příspěvek upraven 21.01.10 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
21.1.10 12:42

tady je ten odkaz, už funguje
obchod Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.1.10 12:52

Ddinna …no, jsem se taky bála, že mateřská bude nižší, než nemocenská..ale vzhledem k tomu, že ji stáhli taky na těch 60% a ještě k tomu, si nemůžeš vybrat, jestli na mateřskou nastoupit nebo ne, tak je to celkem šumák…ale podle paní z OSSZ by ta max. výše měla bejt stejná…Jinak dle Dr. existují různé soc. dávky pro těhotné, hlavně když jsou na rizikovým…ale paní na soc. se mi vysmála, že ty tři tísíce, co dostávam jako nemocenskou, mi musí stačit …tak jooo, no! kdybych byla někdo „jiný“ a nechodila do práce, tak by se asi něco našlo…ale takhle ne… :evil: …snad jsem se někoho nedotkla :oops: ......takže kdyby někdo zjistil, jak je to s případným proplácením cvíča atd. u VZP, tak dejte vědět..docela by to bodlo :roll:

A s tím váhovým přírůstkem…já pořád trochu hubnu a přitom už mam pěknej pupek…a asi jak hubnu, tak je to vidět ještě víc… :lol:

byli jsme na kontrole, vypadá to na kluka :-) , tak uvidíme :-), ještě si na to zvykat radši nebudu …aby to pak nebylo: " máme krásnýho kluka!!!! jmenuje se Maruška!!!" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.1.10 12:54

Zdravím maminky, teeda, včera jsem tu nebyla a těch stránek na dočítání, kecalky jedny :wink: Já přišla včera domů až pozdě večer a měla jsem toho teda až nad hlavu a to, že prej naše srdce zvětší, aby pokrylo větší nároky kyslíku a my budeme mít více energie. No to tak, prdlajs :zed: Holky, já bych se radši neviděla, já jsem poslední dny tak strááášně náladová a odnáší to především můj přítel, chuděra hodnej :oops: Já vždycky měla trošku cholerický sklony, ale teď jsem vyloženě nesnesitelná a co na srdci, to na jazyku, což bych si v řadě případů asi měla odpustit :oops: No dala jsem to pěkně sežrat i včera profesorovi u zkoušky, ale však on mi taky nic nedaroval :cert: Já mám občas pocit, že tihle kantoři si o sobě často myslí, že jsou nějací nadlidi, co sežrali všechnu moudrost světa a studenti jen odpad, s kterými se tak má jednat - do klece bych je zavřela syčáky. Jedna slečna přede mnou se u něj rozbrečela,jak ji vydeptal! No to bylo něco na mě :cert: myslela jsem, že po něm snad něco hodím, tak s timhle by u mě nepochodil :twisted: Holky omlouvám se, že Vám tu píše tyhle plky, když už máte všechny studia dávno z krku, jen jsem si musela ulevit, ufff. Řešíte tu výši mateřské a věci okolo, nu v tom taky jemně plavu. Navíc tím, že jsem teď začla studovat, jsem i uplatnila zpětně nárok na alimenty od mého otce. A nemám moc tucha jak to je, kdybych teď třebas přerušila studium, tak zda mám, jako svobodná matka nárok, aby platil, či zda se domluvit se školou, aby mi zachovali individuální studijní plán a on platit musel, nu mám v tom bordel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.1.10 12:57

Paddy:Jj nemocenská taky neni žádná sláva.Tak je to asi jedno.
Jé já chci taky vědět co čekáme!!!Zatím nevím nic :cert: Na příští kontrolu jdu 17.února a doufám,že mi rovnou udělají ultrazvuk.Jenže můj doktor mi nikdy pohlaví mimča neprozradil,tak to stejně nevidím,moc nadějně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.1.10 13:22

Ahoj holky,

ditko spi, tak mam chvili klid.

Materskou rezit nemusim, mam narok jen na rodicak do ctyr let, trochu jsme zvazovali napsat to na manzela, abychom mohli mit triletou variantu, ale asi se na to vykvaknem.

Ale se zamestnavatelem bych asi jednala spis uprimne nze se ho snazit nejak obejit :nevim:

Natally, jejda, ja ti to zkouskovy tak nezavidim. Loni jsem dodelavala bakalare a uplne mi to stacilo, dal se fakt nechystam. Prave mi taky vadil pristup vyucujich :roll:
Jo a kdyz jsme cekala Stepana, tak jsem prerusovala, abych si mohla vybrat triletou vyriantu, tehdy to jeste slo. Mam pocit, ze ale tuto moznost pro studujici uplne zrusili a pokud nejsi nekde zamestanana, tak nemas narok na materskou a tudiz ani na vyber rodicaku :-(

ddinno, tak si hod do ikonky jen nejaky obrazek, nemusis primo svoji fotku, aspon Te lip rozezname :wink:

Paddy, tak vy uz taky vite pohlavi :-D Gratuluju!

Gratuluji i k dobrym testum! Mne cekaji Tripply zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.1.10 13:23

Ivco, mne muzes do tabulky napsat rocnik 1986…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.10 13:34

No já jsem na nemocenské od října a první měsíc jsem měla nemocenskou necelých 9tisíc, druhý necelých 10 a ted konečně 72 % za prosinec což mi udělalo 11100.- při čistém příjmu ze zaměstnání 16000,–kč…ted od ledna mi to opět sníží na 9000…i tak mám na nemocenskou docela dost, když si vezmu , že to některé ženy nedostanou ani jako prodavačky na plný úvazek, což je smutné :think: kam ten svět spěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.1.10 13:57

holky moc gratuluji k super výsledkům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
21.1.10 13:58

Ahoj holčiny.

Už Vás šmíruju od začátku, co jsem zjistila, že jsem těhu, ale nějak měla strach písnout :-D
Taky čekáme mimi v červenci, konkrétně 26. Máme doma už jednu lumpici, tak doufáme, že tentokrát to bude klučík (hlavně kvůli tchánovi, aby konečně měl vnuka). Manža pohlaví vědět nechce, tak přání je mi rozkazem. Stejně při Naty mi řekli v Genetu, že to je kluk jako buk a za 3 týdny na obyč.UTZ mi řekli, nene holka. Tak si říkám, pokud by mi to neřekli dle plodovky, tak bych asi tomu 100%tně nevěřila. No a první porod jsem měla vyvolávaný, nezažila jsem vůbec poslíčky, tak jsem na ten druhý zvědavá.

Je Vás tady tolik, že se člověk v tom ani neorientuje :-) Tak si říkám, že na červenec vyhlásí babyboom a snad budem mít kde rodit :-)

Vaše poslední téma nemocenská/mateřská to je pro mě síla. Raději nad tím teď moc nepřemýšlím. zatím mám rodičák a na mateřskou si budu muset hold počkat. Ale to zařizování a lítání kolem toho je celkem síla (jak jsem četla od jiných holčin). Fakt se na to snažím teď raději nemyslet.

Jindule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.1.10 14:01

Tak jsem si frkla do ikonky obrázek a zatím to stačí :palec:
Vítám novou těhulku!Taky mám doma Natálku :lol: A k ní i Nikolku,tak bych ráda ted nějakého chlapečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
21.1.10 14:03
ddinna píše:
Taky mám doma Natálku :lol: A k ní i Nikolku,tak bych ráda ted nějakého chlapečka :nevim:

tak aby doma nebyl babinec :-D Znám případ, kdy měli holčičku, pak holčičku, pak čekali dvojčátka a taky holky. No taťka byl doma na mašli :lol: Ale zase byl rád, že jsou všechny zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí