Poradna duly
Jana Čurdová
Macicku asi na tebe IvcaH zapomněla. Koukala jsem do členů a tvůj nick tam není. Tak musíš vydržet!!
Macicku hned to jdu poslat znovu. Myslím, ale že jsem ti to posílala.
Ivčo, to se nic neděje, možná se to jen někde ztratilo, ale v každým případe v osobních zprávách nic nemám…
Macicku mě to teď píše, že tě nemůžu pozvat do skupiny, že jsi už byla pozvána dříve. Kdyžtak zkus dát Skupiny - Uzavřené skupiny a tam je to seřazeno podle abecedy, tak si najdi skupinu Červenec 2010 a dej vstoupit. Buď tě to pustí a nebo by nám měla přijít žádost o vstup.
Ivuš, tak mě to tam pustilo a nic to po mně nechtělo…
Díky moc. Ale myslela jsem, že v té uzavřené budou jen fotečky, komentáře a tak a holky tam včera rozjeli nové povídáníčko…
Podle mě v tom bude pěkný guláš, mělo by se pokračovat v psaní buď tady nebo tam. Nebo co myslíte?
Já jsem pro tu uzamčenou i s povídáním, můžou se tam rovnou dávat i ty fotky, diskuze atd. Tak bych se přestěhovala, protože takhle to asi nepůjde?? ![]()
Veru, já těž. Takhle je to na prd. Tuhle bych nechala tak jak je a v té zamčené řešit vše… ![]()
Tak tedy tuhle diskusi uzavíráme!
A pro ostatní: Jsme přestěhované v uzamčené skupině Červenec 2010. Kdo nemá žádost tak mi napiště na SZ nebo zažádejte o žádost o členství ve skupině.
Ahojky těhulky,
najde se mezi vámi i nějaký červenec z frýdku-místku?
Já mám termín kolem 3.7. auž se nemůžu dočkat. Ale nrvozita taky pěkně roste, znáte to, klasika - budu dobrá máma, zvládnu péči a budu vždy vědět co mám děla… . Ale i přesto všechno se na ten svůj první uzlíček hrzně těším.
![]()
Ahoj taky sem žádala o vztup do vaší skupiny ČERVENEC 2010,PROTOŽE MÁM TERMÍN PORODU 22.7 ALE NIC SE NEDĚJE.Nevím co dělám špatně.
Ahoj chtěla jsem se zeptat,když jsme se narodili 1.7.2010 a k dnešku máme váhu 3600g, je to o.k.? Holči se mi zdá tak drobučká,neměla by přibývat víc?
Ahojky,
prosím o zaslání pozvánky do skupiny. Mám už tříletou dcerku terezku a k tomu se nám narodila, 17.7. v kladenské porodnici, druhá slečna Verunka. Vím, že se hlásím docela pozdě, ale na hledání přátel není nikdy pozdě
![]()
Kačka
Kači, ozvi se prosím IvcaH, ona tě k nám ráda pustí…
Těšíme se… ![]()
ahojky maminky všech červencových dětiček
i nám se poštěstilo mít naší ratolest v červenci a tak bych se ráda zapojila do pokecu, protože je fajn psát si s někým kdo je na tom podobně jako já
teď nám budou 3.měsíce(29.7.2010 jsme se narodili) a plně kojím je tu na tom někdo stejně???
![]()