červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
7.11.10 21:11

Ahoj markyt653,úplně náhodou jsem se podívala do téhle diskuse a musím ti napsat,že máme stejně na den narozené miminko :lol: máme chlapečka Ondráška a budu ráda když si napíšeme jak naše miminka rostou a dělají pokroky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.10 23:29

ahojky maminky, tak jsem tu poprvé a koukám, že jsem našla skupinu pro nás ušitou na míru :mrgreen: jak to máte s příkrmy, už je dáváte??? děkujum oc za odpovědi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.11.10 17:31

Ahoj,já ještě příkrmy nedávám malej je plně kojenej tak až od šesti měsíců a ty?A kolik je prckovi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.11.10 16:52

Ahojky, naší malé bude prvního 5 měsíců a jsme na UM už od šestinedělí a všichni se právě diví, že ještě nedáváme příkrmy, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.11.10 21:16

Ahoj,tak já prvního syna taky nekojila a od třech měsíců jsem mu pomalu příkrmy dávala.Začínala jsem štˇávičkama,pak brambory a zeleninu nebo rozmixovaný polévky.A co ti říkali u doktora jestli už máš dávat nebo ne?A jak ti malá spinká?Ondra je pěkný zlobidlo :-D moc spací není hlavně večer,koupu už v půl šestý to je ospalý pak se napapá a je po spaní usíná až kolem půl desátý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.10 12:50

Ahoj, tak doktorka se netvářila moc nadšeně, když jsem se ptala na příkrmy, prý máme počkat až na ukončený šestý měsíc, ale mě to přijde docela pozdě, tak uvidíme :-? Jinak naše Amálka je se spinkáním v pohodě, jen občas. když usne před koupáním, tak je potom vzhůru do půl desátý, ale spinká celou noc a budí se až v 8 ráno :lol: a když nespí před koupáním, tak kolem 8 večer usne a vzbudí se kolem 7 ráno , takže se krásně vyspinkám i já :lol: Jinak straščně moc kope a pořád hází hračky kam koliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.11.10 15:47

Ahoj,téda to ti závidím jak ti malá spinká i ty :lol: Ten náš nespavec se budí v noci po čtyřech hodinách :-? ,no musím to vydržet.S těma příkrmama bych taky počkala když ti to u doktora řekli.Jinak si malej taky už chvilku vydrží hrát,nejraději má hrazdičku,akorát se vzteká že mu to nejde dát do pusinky. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.11 20:27

ahojky tak jsem projížděla diskuze a taky jsme červenec 23 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.1.11 20:57

Ahojky, taky jsme v červenci. Zajímalo co už vaše mimča umí. Naše holčina je děsnej smíšek. Otáčet se nechce, ale za to to vypadá, že začne lézt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.11 21:09

my se hrozně nahlas řechtáme a jen ho položím hned je na bříšku :-D jo a moc rád kouká na simpsni p :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.1.11 21:13

jj tak to naše se taky řehtá, ale s tím otáčením nevím nevím. Zatím ani nemá snahu, tak snad nás brzy překvapí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.1.11 09:16

Ahojky,tak to jsem ráda,že nás je víc :dance: .Náš malej je lumpík :-) už se umí otočit na bříško ale nemá to rád ,takže celý den jen otáčíme spátky :wink: Jinak je to mazánek usíná mi jen u prsa,takže nevím jestli se to někdy odnaučí a nejraději má když s ním děláme blbinky.Tak se zase brzy ozvěte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.2.11 18:54

holky, jestli ještě máte chuť si pokecat o mimču narozeném v červenci 2010, tak napište uživatelce IvcaH a pozve vás do naší skupiny, rády přivítáme každou další povídalku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.2.11 21:06

Kočárek

Ahoj maminky , chtěla jsem se poptat at nemusim procitat celou vasi historii jaký jste si vybraly kočárek? .Mam termin taky v cervenci akorát ze letos :-) a nejak se porad nemuzu rozhodnout. Vozite v hluboke korbe doted??? Chtela bych s mimcem odvozit v hlubokem celou zimu, tak bych se s vama rada poradila…Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.2.11 20:01

danko, já mám tento kočárek , jsem s ním moc spokojená, že je do města i do terénu, jen má nevýhodu, že je těžký, ale jinak má dlouhou korbu, takže my jsme v pohodě ještě v korbě, zatím co spousta holek z naší skupiny už sporťákuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí