Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj markyt653,úplně náhodou jsem se podívala do téhle diskuse a musím ti napsat,že máme stejně na den narozené miminko
máme chlapečka Ondráška a budu ráda když si napíšeme jak naše miminka rostou a dělají pokroky ![]()
ahojky maminky, tak jsem tu poprvé a koukám, že jsem našla skupinu pro nás ušitou na míru
jak to máte s příkrmy, už je dáváte??? děkujum oc za odpovědi ![]()
Ahoj,já ještě příkrmy nedávám malej je plně kojenej tak až od šesti měsíců a ty?A kolik je prckovi? ![]()
Ahojky, naší malé bude prvního 5 měsíců a jsme na UM už od šestinedělí a všichni se právě diví, že ještě nedáváme příkrmy, tak nevím
Ahoj,tak já prvního syna taky nekojila a od třech měsíců jsem mu pomalu příkrmy dávala.Začínala jsem štˇávičkama,pak brambory a zeleninu nebo rozmixovaný polévky.A co ti říkali u doktora jestli už máš dávat nebo ne?A jak ti malá spinká?Ondra je pěkný zlobidlo
moc spací není hlavně večer,koupu už v půl šestý to je ospalý pak se napapá a je po spaní usíná až kolem půl desátý ![]()
Ahoj, tak doktorka se netvářila moc nadšeně, když jsem se ptala na příkrmy, prý máme počkat až na ukončený šestý měsíc, ale mě to přijde docela pozdě, tak uvidíme
Jinak naše Amálka je se spinkáním v pohodě, jen občas. když usne před koupáním, tak je potom vzhůru do půl desátý, ale spinká celou noc a budí se až v 8 ráno
a když nespí před koupáním, tak kolem 8 večer usne a vzbudí se kolem 7 ráno , takže se krásně vyspinkám i já
Jinak straščně moc kope a pořád hází hračky kam koliv ![]()
Ahoj,téda to ti závidím jak ti malá spinká i ty
Ten náš nespavec se budí v noci po čtyřech hodinách
,no musím to vydržet.S těma příkrmama bych taky počkala když ti to u doktora řekli.Jinak si malej taky už chvilku vydrží hrát,nejraději má hrazdičku,akorát se vzteká že mu to nejde dát do pusinky.
![]()
Ahojky, taky jsme v červenci. Zajímalo co už vaše mimča umí. Naše holčina je děsnej smíšek. Otáčet se nechce, ale za to to vypadá, že začne lézt ![]()
my se hrozně nahlas řechtáme a jen ho položím hned je na bříšku
jo a moc rád kouká na simpsni p ![]()
jj tak to naše se taky řehtá, ale s tím otáčením nevím nevím. Zatím ani nemá snahu, tak snad nás brzy překvapí ![]()
Ahojky,tak to jsem ráda,že nás je víc
.Náš malej je lumpík
už se umí otočit na bříško ale nemá to rád ,takže celý den jen otáčíme spátky
Jinak je to mazánek usíná mi jen u prsa,takže nevím jestli se to někdy odnaučí a nejraději má když s ním děláme blbinky.Tak se zase brzy ozvěte ![]()
holky, jestli ještě máte chuť si pokecat o mimču narozeném v červenci 2010, tak napište uživatelce IvcaH a pozve vás do naší skupiny, rády přivítáme každou další povídalku. ![]()
Ahoj maminky , chtěla jsem se poptat at nemusim procitat celou vasi historii jaký jste si vybraly kočárek? .Mam termin taky v cervenci akorát ze letos
a nejak se porad nemuzu rozhodnout. Vozite v hluboke korbe doted??? Chtela bych s mimcem odvozit v hlubokem celou zimu, tak bych se s vama rada poradila…Diky
danko, já mám tento kočárek , jsem s ním moc spokojená, že je do města i do terénu, jen má nevýhodu, že je těžký, ale jinak má dlouhou korbu, takže my jsme v pohodě ještě v korbě, zatím co spousta holek z naší skupiny už sporťákuje.