Poradna duly
Jana Čurdová
S vybavickou cekam taky na pohlavi a vysledky testu. V patek jdu na triply…
Ahoj holky,
tak sem vkládám alespoň jedno foto,snad se mi to podaří zobrazit.Prosím nelekněte se.
a ještě sem přihazuju fotku mrňouska s prstíkem v puse co jsem slíbila před 14 dny.
Lukinko - ty jsi trdlo, proč bychom se měli lekat???
Táková krásná nevěsta!!!
a mimi taky super!
Evelíno -s podprsenkama- jak já ti rozumím, úplně mi mluvíš z duše!
smeya,
ohhh děkuji taky mi trvalo najít něco trochu povedenějšího.
Dalsi nevesta ![]()
Smeyo, tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama, jsem myslela, ze vsechny maji idealni prsa do podprdy
Nejhorsi bude, az prestanu kojit, to co mi zbylo po Stepanovi byla des a hruza
Navic vsude strie, proste krasavice nejvetsi. Byla jsem zvykla nosit sportovni podrdy, ale po kojeni uz budu muset mit push-up do konce zivota…
Lukinko, dyť seš kóča, co blázníš!!!
Evelíno, mě zatím taky zůstala velikost podprdy 70B (mám takovej mizernej hrudní košíček a vynahrazuju si to pánví
) … stačilo jen vyndat vycpávky ![]()
Evel - já jsem si vždycky říkala, že ještě jedno dítě a budu mít větší lopatky než prsa! ![]()
Já vám stěma podprdama uplně rozumím…taky bych potřebovala nafouknout…přítel sice tvrdí že jsou větší ale já tam v té podprdě stále nemůžu nic najít ![]()
Holky, ale kdyz je zenska v prechodu, tak pry prsa o neco vyrostou
Tak staci pockat 15, 20 let ![]()
ahoj holky,
dlouho sem se neozvala, tak jen ve zkratce..špinění už sem pak neměla, občas mě pobolívá bříško, ale jak sme mnohokrát slyšeli-to asi každou těhulku žejo, takže se pořád uklidňuju, že je to tím, jak roste děloha a v pondělí až budu konečně u svého pana dr v Česku tak bude snad všechno vpořádku. jinak k prsům-já mám asi stejnou velikost, jen sem si musela koupit jiný tvar podprsenky..to je co? nikdy sem takový košíčky nenosila, nesedělo mi to a teď?? co se týče těhu oblečení, tak se mi povedlo sehnat super těhu džíny v New Look (některá ste si je tady myslím objednávala přes net), jsou povolovací v oblasti kapes, pěkné, jednoduché, tmavě modré, s výrazným přešitím lemů, takže pěkně zeštíhlují postavu:D jo a co se týče diskuze, tak sem taky pro zamčení, na fotky a tak to bude super, a osobně si taky myslím, že se tam pak „přesunem“ tak mě tak napadlo, jestli by třeba nebylo možné tuhle diskuzi zrušit, naše červenocové „kolegyňky“ prostřednictvím SZ pozvat do nové diskuze a tuhle smazat… vždyť přece kdykoliv se můžem jedna druhé na to co už sme tu řešili zeptat znovu, ono hledat něco ve 170stránkách stejně není legrace…
fotka v profilu je focelá v červnu 2009 ku příležitosti našeho 5-ti letého výročí:-)
Jééé tady se už mluví o přechdu ![]()
Kdyby mi prsa vyrostli na E,F tak bych umřela hned první den. By to nevydržela moje páteř. Já před prvním měla B a teď mám 75C a po porodu D a úplně mi to stačí. Ale sehnat podprsenku mám taky problém. Tuhle velikost mají skoro vždy vyprodanou a nebo mají 80 a víc a to je už velké ![]()
Vábavičku zatím taky nescháním - hodně věcí mám ve sklepě po Martínkovi a zatím jsem koupila jen bodýčko v neutrální barvě a zbytek až po 20tt. Já si s pupíkem už taky povídám a miminko oslovuji Janičko. Původně jsem chtěla jiné jméno pro holčičku, ale neprošlo mi. Kdyby to byl kluk, tak manžel chce Petr po mém otci, ale mě se moc nezamlouvá, tak snad ho přesvědčím ještě na jíné a nebo nám vyjde ta holčička??? ![]()
Po dnešku se těším do postele a na dlouhý spánek. Ráno nemusím nikam vstávat a tak plánuji z postele vylézt jak nejpozději to půjde. Dnes jsem hlídala naposledy a zítra si budem užívat den doma. ![]()
Řeším jednu záležitost, každá rada je dobrá. Jde mi o to, že mám smlouvu na dobu určitou a ta mi končí na konci dubna, což je přibližně tři týdny do nástupu na mateřskou. V práci to nechci nikomu říkat, ale bojím se následků. Zaprvé to není tak úplně fér k firmě, ale ani ona se nechová k těhotným a pomateřským dobře, takže počítám, že by mi stejně mezitím než bych se měla vracet z mateřské zrušila místo. Pak se ale také bojím toho, že mám v práci kamarádku, která má smlouvu na dobu určitou s koncem měsíc po mně a říkám si, že by se na ní za to mohli kvůli mě vyřádit, v podstatě z opatrnosti po mém podrazu. Nevím, jak je to s mateřskou, jestli by mi ji pak nepočítali jen z nějakého minima. Tak a teď babo raď(nebo teda baby raďte
).