červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
19.1.10 20:08

tady je to samá modelka :palec:
jsem ráda, že se kalhoty líbí, hlavně za 435,–Kč i s poštovným jsou zadarmo!!! A pro dnešek končím, jsem tu celý den :wink: Tak zase zítra… a moc nevykecávejte, ať toho nemusím tolik dočítat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 20:14

Taky se loučím pro dnešek za 15 minut mám padla a zítra si jdu jen pro nemocenskou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 20:16

smeya ta cena je fakt bombastická…já měla od té paní objednané úzké - v pase stejně řešené, ale bohužel mi byly velké :-( Ale mám radost, že udělají službu u sousedů :lol: teda doufám, že sednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
19.1.10 20:25

maciku- tedy ty tech zkratej na krev máš :-). ale je tam i to bezn,y - krevni skupin,a + rh faktor. a AFP tam nevidim- treba zrovna tvuj gynekolog triply nedoporučuje - nedělá.
ja na nic hminule byla - ani jsme se pak neptala jak vysli, bo ta jejich spolehlivost je fakt uplne k ničemu - dnes uz je to tak, ze záchyt mají jen 60%- tak je to uplne o ničem- když si hodíš korunou, tak budeš mít 50% šanci ze se trefíš. Ted na ne nejdu, dr. mne na ně ani neposílá. Ale ona + jeden další dr. mi říkali, že když už na ně jít tak co nejpozději (v rámci toho rozmezí) protože čím dřív, tím blbějc (nesprávnějc) ty výsledky vycházej. proto mne dost zarazi, ze nekolik z vás na ne jde uz 14 +

ddinny - s tím stresem máš uplný recht- zažila jsme si s mimčem nekolik hodně zlých dní po NT skríningu - nikomu to nepřeju - amnio mi sice nabidli, ale odmítla jsem - mně by k ničemu nebyla.
A třetí dcerka by byla taky fajn ;-)

mrzí mne to ale jste na mne moc „rychlé“ - za dnešek deset stran, to nestihnu dočíst - snad časem zpomalíte, nebo budu imrvere ve skluzu :-)
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 20:29

Dobrý večer,
teda holky já žasnu, moc pěkné fotečky.
Chci Vám ještě ukázat ty moje chlapy od fotografky, když měl Martínek 1.měsíc. A svatební taky.
Už jsme zamčený? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 20:34

veru krása … a nejsme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
19.1.10 20:39

Holky … tohle mi právě přišlo od adminů

Dobrý den,
bohužel v současné době není možné přesunout starou veřejnou diskusi do uzavřené skupiny.
Pokud chcete skupinu uzavřít je nutné založit novou skupinu a do té pozvat ostatní uživatelky. Bohužel fotky a staré příspěvky zůstanou ve starém tématu. Můžete samozřejmě skupinu využívat například pouze jako neveřejnou galerii fotek a diskutovat v otevřené.

Takže otázka je nasnadě??? Co s tím??? pište tučně a barevně, ať je to vidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.1.10 20:44

Moje :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
19.1.10 21:25

Ahoj holky,
teda dočíst po 1 dni je nemožné… vy jste napsali přes 12 stran! Tabulku doplním, ale nejdřív asi až v pátek. A chtěla bych poprosit - pokud budete mít nějakou změnu v tabulce, tak mi to pošlete do zprávy. Je tu hodně diskusí a nějak se v tom ztrácím, tak abych na něco nezapomněla a bylo to tam vše doplněné.
Smeya gratuluji k holčičce. Myslím, že se dr nemýlila. Pindíka by určitě viděla :-D
K uzamčení diskuse aby to nedělalo zmatek se přestěhovat když to tu tak jede, ale dobrý nápad je jak tam admin psal založit tu druhou uzamčenou a tam dávat třeba jen fotky a k tomu text a zbytek psát tady, ale přizpůsobím se.
Já dnes hlídala a ještě jdu zítra a pak bych měla mít klid a užívat si těhotenství doma. Docela mi to dává zabrat. Hlavně ten klučík byl celý den protivnej a ukňouranej, že jsem byla ráda když odpoledne na dvě hodiny usnul a já si mohla v klidu hrát s Martínkem (tady někdo psal, že se manžel jmenuje Martin a syn Martínek - my to máme doma stejné. Manžel o jíném jménu slyšet nechtěl :-D ).
Tak já jdu vyvenčit psa a spát ať to zítra naposledy zvládnu. Snad tu bude zítra míň příspěvků a stihnu dočítat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.1.10 21:40

Ahoj holky, byla jsem tu naposled pred vanocemi a nestacim se divit:-)) Docitat 70 stranek fakt nezvladnu. Tak jen pisu, ze je u nas vse ok, jsem 14tt, screening ok, vysledky v poradku, pohlavi jeste nevime. Chtela jsem jen nahlidnout, ale vidim, ze je tu rec o zaheslovani diskuze. Tak jeste napisu Ivci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
20.1.10 07:25

Dobré ránko! Zdravím všechny. Holky, teda já žasnu! Vy jste všechny takový kočky, že fakt nemám slov… 8-o Já jsem proti vám děsný kuře, jak věkem (ale to tak neva, v mojem ročníku je nás tady víc), ale přijde mi, že i vzhledem. Ale souhlasím s Maryí, že podle fotečky si jedna druhou v tom našem chumlu rozhodně líp zapamatujeme… :-D Takže když na tom budete trvat, fotečku dodám… :-D Ne teda svatební, na tu si budete ještě muset počkat :mrgreen: , ale třeba z dovolený bych určitě nějakou vyhrabala (navnadila mě Smeya s tím Egyptem, taky jsme na podzim byli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
20.1.10 07:45

Dobré ráno.
Tak čeho jsem se bála, to se stalo. Je tu zánět dutin :cry: Ale aspoň se nemusim potit sama, už jsme na to dva…tomu našemu Pulečkovi vysvětluju, proč mamka vydává takový šílený zvuky a aby se toho nebál :lol: Taky jsem si našla na netu, že sprej do nosu, který mám doma je vhodný i pro těhotný, ale asi vim i proč…protože je na nic :zed: Tak jsem zvědává, co mi na to řekne sestřička až půjdu na krev.
Jinak holky, jste všechny kočky. My jsme nedávno přišli o většinu fotek, ale taky se pokusím nějakou najít.
Držím palečky všem, koho čekají kontroly, krev a podobně.

• Citovat
  • Upravit
185
20.1.10 07:49

čauky,tak jsem byla shánět těhu kalhoty a zase nic nemám, v Klatovech měli 2 exempláře v mé velikosti a oba mi byly velký, menší prý nevedou. Tak jsem vyrazila do Plzně do CA a HM tam jsem jich navlíkla asi patery,ale taky mi nesedly. Už nevím,co mi zbývá,přes net se bojím objednávat,ale asi mi nic jiného nezbyde. Líbí se mi tadyta stránka: http://www.mamaobchod.cz/…eans-kalhoty Nemáte někdo zkušenost? Jo a neukázala jsem Vám ty moje prcky,tak aspoň jedna fotka z 3D ultz.,když jsme byli před týdnem na screeningu.

Příspěvek upraven 20.01.10 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
20.1.10 07:50

Krásné ráno

koukám, že tady se to fotečkama jenom hemží. No jste všechny kočeny!! Nevím, jestli najdu nějakou fotku, která by mi byla nejvíc podobná :-D :-D

Smeya rifle jsou super, přesně ty jsem měla vyhlídlé, ale pořád jsem nevěděla, jestli objednat nebo ne, ale po shlédnutí tvých fotek jsem si je včera objednala, paní se hned ozvala, takže jsem je teď zaplatila a jsem zvědavá, kdy dorazí. Už se těším!! Sice stále ještě dopnu svoje kalhoty, ale v práci už mě tlaší při sezení a že sedím celý den!!

Macicku metřík máš super, krásně barevný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
20.1.10 07:53

Klostermanko krásná fotečka. V kolikátém tt vlastně jsi?? Nemáš metřík a tak musím pořád bádat. Ty si ho neuděláš?? Podívej se na příspěvky zpět, Smeya si objednávala těhu kalhoty z netu a jsou moc pěkný, já už je mám tak objednané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí