Poradna duly
Jana Čurdová
A tady jsem dokonce našla uložené ty moje svatební šaty…obličej by se mi hodil, ale můj není…jen ty šaty mi týden říkaly pane ![]()
luki to fotil profík a dodatečně se s tím hooodně pohrál…takže klííídek ![]()
smeya:Paráda, jsi fakt hubeňour a to pozadí na fotografii, hmm hned bych se tam přenesla ![]()
Marye:Supr kloubouk, další číča ![]()
Elannis:Nádhera jak vám obličej osvětluje sluníčko, to se vážně povedlo ![]()
Kenjo:Já měla spontánní potrat v 8tt, takže rozhodně tu nejsi jediná, to chce klid, všechno bude dobré, musí být.
Ellanis, ty jo, krasny
A teda byt Tebou tak bych s rozhodne za oblicej Houdove nemenila ![]()
Ell,
Evelína má pravdu ty jsi rozhodně větší kočka než Houdovka brrr.Nějak ji nemusím.
Holky teď už by to vážně chtělo zamčít ![]()
!!!!!!!!!!!!A teď důležitá zpráva!!!!!!!!!!!!
Všechno špatné už je za nama a teď už se bude jenom dařit a ikdyž se sem tam nějaká ta obava objeví, je to naprosto v pořádku, pač nic není samozřejmé a zdarvá pokora je normální. A v červenci se tu budeme předhánět, která dřív vloží fotku toho našeho vytouženého prďolátka a budeme šťastné jak blechy, že se nám ty naše rodinky pěkně rozrůstají ![]()
Ahojte holky, tak zkouším poslat i fotečku mimi, je to 14 + 2
Holky nejsem hubeňour, to jen tak vypadá…
mám 175 cm a 59 kg, normálka, žádná anorektička, to mě zase chutná někdy aaaaaaž moc ![]()
Natally- to pozadí, byla to nádhera, můj sen se tam podívat, ale byla jsem už nevědomky těhotná a poslední asi 4 dny mi bylo pořád divně od žaludku, natahovalo mě všechno jejich jídlo hlavně to koření a nejhorší vypuklo doma, jen při pomyšlení na Egypt jsem zvracela, dokonce mi bylo zle i z bilboardu s fotkou Egypta, který byl na každém kroku ![]()
ale už to ustupuje a dokonce si můžu i zpětně prohlížet naše fotky ![]()
smeya,
tak to ses ještě pěkně prohřála a mimi se už pěkně zavrtávalo,to je fajn.
A toto je foto mého špíčku http://photos-g.ak.fbcdn.net/…937925_a.jpg
zuzi,
taky moc hezká nevěstinka.
Holky všechny máte umělecké fotky a já teda nic moc.
Evelíno, lukinko vy ste teda scherloci…mně to ani nedocvaklo, že je to houdová…jen sem si říkala, že je mi ta holčina nějaká povědomá
Co já sem se na ni nahleděla, když jsem ty šaty vybírala ![]()
A jinak díky za pochvaly, ale ten fotograf byl vážně super, přesně nám říkal, kam se máme dívat a tak, takže na to, jak tyhle „nucené“ fotky nemusím, tak to tehdá vlastně bylo docela v pohodě.
Marye super profilovka…další americká star mezi náma
smeya a odkud přesně to bylo??? my byli v Egyptě na svatební cestě a taky se nám tam mooooc líbilo…jen je blbé, že člověk aby něco viděl musí cestovat den … my byli teda v Hurgadě
Ellanis- to byla poznávačka, takže jsme projeli celý Egypt, něco lodí po Nilu, Káhira, Alexandrie, Údolí králú…,prostě paráda. Ta fotka je z Abu Simbel- skalní chrámy, úžasný. ![]()