červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
21.1.10 10:36

Tak jsem zas četla tu záplavu a nestíhám ani reagovat.Tak jen ,že jsem se pokusila vložit svoji fotku,at víte s kým se bavíte :lol: To je dobrý nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.1.10 10:40

Marfuška:no a co se týče práce,tak mě končí smlouva ted v lednu.Od 1.12.2009 jsem na neschopence a budu v marodným pokračovat v ochranné lhůtě ,po skončení smlouvy.Ale jestli mám nárok na mateřskou z práce,tak v tom se nevyznám a už jsem kvuli tomu založila na emiminu diskuzi.Vypadá to,že bych měla mít nárok na mateřskou,ale mám pocit,že na nemocenské bych snad i měla víc.Ale zase při mateřské ,pokud je nízká,by sociálka měla doplácet rozdíl......Ale jak to je teprve zjistím.Zatím pátrám po informacích. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.1.10 10:42

Ale nevím jestli tady tu svojí fotku nechám,jelikož v některých diskuzích jsem tu řešila i dost osobní věci a moc se mi nezamlouvá představa,že by to mohl kdokoliv číst a spojit si to přímo se mnou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.1.10 10:44

marye - děkuji za upozornění skusím s tím něco udělat, co se týče tech peněz tak taky doufám, že to zruší a nebudou se s tím courat ono mít či nemít 4000 je docela dost hlavně co by se za to dalo pořídit pro mrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.10 10:45

ddino, tak pak tu fotku dáš do tý budoucí neveřejný diskuse a bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
21.1.10 10:53

medisku, to by přece byla škoda, kdyby tě metřík nechal porodit o měsíc dýl než ostatní :palec: ale jinak na tom nesejde. to jen, že dneska sleduju, co to vyvádí za roztodivné skopičinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
21.1.10 10:58

Já se musim pochlubit, že jsem si včera pořídila dvoje džíny v H&M, zkusila jsem první a sedly perfektně, jedny jsou dole širší a ty druhý jsou úzký, už se nemůžu dočkat až k nim budu nosit jenom žabky-moje nejoblíbenější boty :-P
a pak mě kámoška (která má mimochodem půlroční bejby a zásobí mě vyčerpávajícíma informacema co koupit co ne, co je zbytečný apod.)zavedla do jednoho spešl krámku, kterej tu v Plzni máme a tam! no ráj těhu věcí, takže jsem tam nechala další 2tis. :lol:

Příspěvek upraven 21.01.10 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.1.10 11:01

Doplnila jsem tabulku. Snad správně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.1.10 11:12

marye už je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.10 11:42

macicek111

Tak já si mažu bříško od začátku těhu tady těmito krémy- Elasti-Q exclusive a original a Bonella krémem, musela jsem začít už 12 den po oplodnění, jelikož u mě propukla OHSS, a břicho mi během tří dnů narostlo na 93 cm z 57 :cry: takže od té doby to mažu raději preventivně…ten bonella nádherně voní, jsou taky dva druhy, jeden je v těhotenství a druhý je určen po porodu…jelikož jsem využila loňskou nabídku HZP tak mám nakoupeny všechny :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.1.10 11:46

ddinna …malé info, ju? už jsem se poptávala, protože v tom taky dobře plavu…
Takže …nárok na mateřskou máš, pokud jsi v minulých dvou letech byla plátcem nemocenského pojištění po dobu 270 dnů ( prý se tam započítává i dny na nemocenské)…potom na mateřskou musíš nastoupit 6 týdnů před porodem..pokud vznikne nárok na mateřskou, týká se tě 2, nebo 3 letá varianta (4 roky je prý pro lidi, kteří nárok na mateřskou nemají). Pokud mateřská nedosahuje oněch 7600,–, sociálka (na městě..ne ossz) doplatí na 7600,–,ale až ode dne porodu! Mateřská se vypočítává z příjmu za 12 měsíců před nástupem na mateřskou. Nemocenská i mateřská se snížili na 60%.
Marcela - na tu rýmu…ještě jsem si vzpomněla, že jsem měla kapičky Pinosol…jsou na čistě přírodní bázi…tak se můžeš optat v lékárně
Macíčku já mažu Eucerinem proti striím. Je to olejíček a přijde mi dobrý. I kamarádky s ním mají dobré zkušenosti. Hlavně nemá žádnou výraznou vůni, což teď docela dost oceňuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
21.1.10 12:00

NT screening

Ahoj holky, tak jsem byla na tom NT screeningu a závěr je negativní :-) tak mám radost, další ultrazvuk mám až za 3 týdny+krev asi mi budou dělat ty tripple testy. Chci se zeptat jak se nárokuje u zdravotní pojišťovny ten příspěvek např. na cvičení pro těhotné, vitamíny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
21.1.10 12:15

Jaja77 gratuluji k výsledkům!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.1.10 12:18

Paddy:díky za informace :lol: Taky pořád zjištuji,no podle všeho mi mateřská z práce náleží.jen se prostě bojím,že bude ve finále nižší než marodné,ale kdo ví......
Jinak včera jsem byla v poradně a čekám na výsledky testů.Moc doufám,že se vyhnu plodovce a vše bude v pořádku! :palec: Ale co mě pobavilo,byl můj přírůstek na váze.Rovných 30deka! :lol: A to tedy nechápu z čeho mi roste bříško,když už ted je větší než u předchozích těhu.Při nich jsem touto dobou,měla prakticky ploché bříško,až na pidi bouli=mimi :lol: Ale ted co poradna tak bud přírůstek nula a můj rekord 40deka :lol: Celkově asi kilčo :lol:A přitom já svůj pupík odhaduju na alespon 2-3kg :nevim: U holčiček jsem touto dobou nepřibrala ještě ani deko,ale také nebylo nic vidět.První přírůstek jsem měla až v šestém a to jsem do sedmého zvládla rovnou 4kg a do konce těhu celkem 9kg.Tak jsem zvědavá ted. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.1.10 12:27

Ivco - diky za tabulku.

Jajo - gratuluji k uspesnemu NT sreeningu, to je parada.

Materska mensi o 4tis, to nastve, ale snad se umoudri a co nejdrive to vrati na puvodni vysi, to by bylo super, kdybychom to jeste stihly.

Ja uz taky mazu brisko, mam ted olejicek od Weledy a prijde mi lepsi nez kremy, lepe se s nim natira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí