Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky chtěla jsem se poradit mám 14měsíčního syna a 3dny má na líčku takový červený flíček nepravidelného tvaru není to suché jen je to červené a občas to přes den zmizí a za chvíli to zase vyleze a ani ho to nesvědí…první den to měl na levém líčku ted to má na pravém a na levém jen malinko
změnila jsem mu kosmetiku na niveu myslíte že by to mohlo být tím a nebo potom mě napadlo začal papat jahudkovou marmeládu a pít jahůdkový čaj mohlo by to být i tím?nemáte někdo s něčím takovým zkušenost?ani nevím čím mu to mazat nebo raději navštívit kožní
děkuji za rady
My jsme to měli taky. Jednou ráno se probudil a prostě to tam měl. Později to začalo být i takové vysušené. Použila jsem na to mastičku, co nám napsala dr z kožního a do 3 dnů to bylo pryč. Doteď nevím z čeho to měl. Takže já bych určitě zašla na kožní ![]()
s jednim flickem bych ke kozni nesla..a to ja jsem takova, co leti k mudr hnes se vsim
zkus vynechat ty jahody a namazat treba Holtovou mastí
monkrc píše:tak on to není moc flíček ale spíš flek přes celé líčko skoro
s jednim flickem bych ke kozni nesla..a to ja jsem takova, co leti k mudr hnes se vsimzkus vynechat ty jahody a namazat treba Holtovou mastí
Ano, flek téměř přes celé líčko, mění tvar, někdy je světlejší, někdy tmavší..
No o jahodách se říká, že jsou alergen,ale i marmeláda
Neškrábl se malinko v tom místě. malá se škrábla škrábanec zmizel ale flíček tam měla snad 2měsíce,tak třeba jestli tohle ![]()
ty jahody to mohly způsobit,mazala bych to sudokremem jestli znáš ![]()
Ahoj Lalinky. Mám dotaz. Tuhle zprávu jsi tu psala v lednu. Změnilo se u vás od té doby něco? Vyléčili jste to něčím? Zjistili jste z čeho to je? Náš malý to má taky. Díky Ivča
@Ikiky píše:
Ahoj Lalinky. Mám dotaz. Tuhle zprávu jsi tu psala v lednu. Změnilo se u vás od té doby něco? Vyléčili jste to něčím? Zjistili jste z čeho to je? Náš malý to má taky. Díky Ivča
Ahojky ano změnilo byli jsme tehdy u doktorky a říkala že to je z větru něbo něco virového ze vzduchu a předepsala nám Ondřejovu mast a opravdu po pár dnech to zmizlo a taky radila mazat něčím hodně mastným třeba vazelínou Lander a máme opravdu klid. Držím palečky at flíčky brzo zmizí